CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
DUNA ekonomický software je spolehlivý informační systém pro vedení účetnictví, mezd, daňové evidence či skladů a objednávek, který usnadní práci nejen menším a středním firmám, ale také podnikatelům nebo nevýdělečným organizacím. Na tvorbu a vývoj těchto ekonomických, účetních, obchodních, prodejních a mzdových systémů (softwarů) DUNA se ...

Prodej a servis: - požární čerpadla Patterson - mycí linky Tammermatic pro osobní i nákladní automobily, autobusy, trolejbusy, vlaky a tramvaje - autokosmetika pro mycí linky.

Kompletní služby v oblasti měření a regulace - projekce, dodávka, realizace, montáž, servis.

Dodávky: - centrální vysavače Elektolux - elektronická zabezpečovací a požární signalizace - bezpečnostní - kamerové sledovací systémy - videovrátný - TV antény.

Opravy, servis: - chladničky - mrazničky. Prodej, montáž, servis: - klimatizace.

E-shop: - vybavení pro hasiče - hadice - savice - armatury - výstroj a výzbroj - čerpadla, agregáty a další. Hrnčířská 411/11 751 31, Lipník nad Bečvou

Projekční, inženýrská a dodavatelská firma: - vývoj a konstrukce strojů a zařízení - projekty technologie - studie proveditelnosti - koordinace projektů a dodávek technologií - zajištění výroby a dodávek technologií na klíč - výstavba a rekonstrukce sladoven, posklizňových linek obilovin a máku - zpracování a realizace technologií pro ...

Prodej, servis: - výpočetní technika - příslušenství - počítače. Pozáruční servis notebooků všech značek. Doprava do servisu a zpět zdarma.

Prodej, servis: - asynchronní motory na krátko do výkonu 200 kW - elektropřevodovky MEZ Mohelnice - frekvenční měniče SIEMENS. - elektromotory značky Siemens - elektropřevodovky. Konfigurace podle specifikace zákazníka.

Revize: - plynovody - plynová zařízení - přípojky plynu - regulační stanice plynu - tlakové nádoby - kotle (parní, horkovodní) - tlakové zkoušky. Kancelář: Olomoucká 2939/15 Prostějov

Výroba, prodej zdravotnické techniky: -nástrojové stavitelné stolky -nemocniční nerezové přípravné instrumentační vozíky -znak lékárny -pojízdná stolička -nerezové koše -sedadlo pro lékaře výškové stavitelné -nerezové stěny na operační přezůvky -nerezové třecí misky -klěště na uzávěry infusních lahví -podložka pro přesun ...

Povrchová úprava výrobků: - nátěr základovou, vrchní barvou - nástčik základovou, vrchní barvou - komaxit (práškové lakování) - žárové zinkování - galvanické zinkování.

Kovovýroba: - obrábění na CNC strojích - tvarování, ohýbání, frézování, úhlování, stříhání plechů. Klempířské a zámečnické práce. Prodej: - hutní materiál - potrubní dílce - profilová ocel - trubky, kulatiny.

Prodej, oprava, servis, revize: - hasící přístroje - hydranty a hydrantové hadice - sorbenty - pracovní oděvy, obuv a OOPP Montáž, oprava, servis: - EPS, EZS

Provádí: -vložkování nádrží plastem i ocelí -signalizace netěsností -revize nádrží a jímek -likvidace odpadů -likvidace ekologických zátěží -zámečnické práce. Dodávka, montáž: -kompletní technologické vybavení čerpacích stanic. Autodoprava.

Oprava a servis notebooků, počítačů, tabletů a tiskáren všech značek. Komplexní čištění notebooků a počítačů, instalaci OS, záchrany dat a odvirování.

Prototypová dílna, projekce, konstrukce: - zajištění kompletního vývoje strojírenských výrobků a zařízení - výroba prototypů nebo ověřovacích sérií.

Airsoft Shop muničák.cz: - airsoftový obchod a servis. Airsoftové zbraně, BB kuličky, náhradní díly a příslušenství. Součástí obchodu je i servisní středisko, kde provádíme kompletní opravy airsoftových zbraní, upgrady a úpravy zbraní. Ostrovid Maloobchod, oprava, servis: -počítače. -výpočetní technika. Služby: -instalace, servis ...

Tvarové řezání plechů: - kyslík-propan do síly mat.300mm - plazmou do síly mat.30 mm - nadrozměrné výpalky do šíře 4 600mm a délky 14 000mm - vstup. materiál do hmotnosti 20 t.

Velkoobchod, maloobchod: -vytápění -čerpací technika Grundfos -teplovodní oběhová čerpadla -teplovodní kotle -expanzomaty -ohřívače Tatramat -radiátory -měřící a regulační prvky -hadice, čerpadla -domácí vodárny -drobné armatury.

DAVON s.r.o. Uničov Vlastní vývoj, výroba, prodej a servis. Lomová technika: - rozbíjecí zařízení s hydraulickým kladivem pro uvolňování drtičů kameniva - vlastní zařízení s kladivem - pohonný elektrohydraulický agregát - dálkové ovládání, dodávky na klíč. Hydraulické drapáky pro lopatová rýpadla a jeřáby: - dvoučelisťové i kruhové - ...

Návrhy nábytku. Návrhy interiéru. Zpracování výrobní dokumentace pro dřevozpracovávající firmy. Interiéry na klíč. Drobné stavební práce. Služby architekta, designéra. Výkresová dokumentace. Vizualizace 2D, 3D, 3D MAX. Obchodní zastoupení firmy Mayer Opava. Dětské židle Mayer.