CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Provádíme mobilní tlakové tryskání a nátěry a poradenství v oblasti povrchové úpravy kovů a jiných materiálů. Dále průmyslové bezpečnostní a dopravní značení.

Dopravní podnik města Olomouce, a.s., DPMO: - městská hromadná doprava - zájezdová doprava - pronájem historických vozů - pronájem reklamních ploch.

Firma HBC Pumpy s.r.o. se zaměřuje na prodej čerpadel na zahradu, do studny nebo pro vodní oběhy včetně zajištění projektování a stavby čerpacích soustrojí a domácích vodáren na klíč. Prodej, montáž, servis a údržba: - čerpadla (oběhová, samonasávací, odstředivá, ponorná, kalová, bazénová, ruční) - tlaková kanalizace - čerpací stanice - ...

Výkup: -druhotné obalové suroviny. Zakázková výroba: -prokladové prvky z lepenky a polyetylenu Velkoobchod: -průtažné fixační fólie -samolepící pásky -vázací pásky PES -stroje a zařízení pro balení -kartonové obaly. -materiály pro přepravní balení vč. zámořského

Prodej: -pájky a tavidla firmy FIRINIT, PROTECHNO PÁJKY. TAVIDLA. SVAŘOVACÍ PŘÍDAVNÉ MATERIÁLY.

Prodej nehtového materiálu firmy EXPA - NAILS. Školící centrum Ivany Dvořákové.

Velkoobchod, maloobchod, montáž, servis, poradenství: - klimatizace - vzduchové clony - odvlhčovače - měřící a regulační technika - infračervené halogenové zářiče - tepelné čerpadla - ohřívače užitkové vody.

Projekce, výroba, montáž, servis: - domovní čistírny. Kovovýroba. Projekce a realizace: - stavby na klíč. Autorizovaný prodejce, servis: - automobily značky Volkswagen, Škoda. Autobazar. Doprava. Realitní kancelář. Kamenolom Dolní Libina.

Autoklempířské práce. Vnitrostátní autodoprava: - do 6 tun. Zámečnické práce: - brány - ploty. Kovoobrábění.

Výroba: - ochranné samolepicí fólie.

Výroba: - Rootsova dmychadla - dmychadlová soustrojí - aerační membrány - deflagrační (protiexplozivní) pojistky. Záruční i pozáruční servis, opravy: - dmychadla. Obrábění na CNC i klasických strojích.

Dodávka, prodej, montáž: - chladící a klimatizační zařízení.

Prodej, distribuce, eshop: - svařovací technika - zahradní technika - čistící technika - nářadí.

Jopc: - prodej nové i použité výpočetní techniky za bezkonkurenční ceny - zajištění sítí a internetu - renovace tonerů a ingoustových náplní - poradenství v oblasti informačních technologií. Pobočka: Uničov.

Truhlářství. Zakázková výroba: -interiérový nábytek - interiéry: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -dveře vnitřní a vchodové -euro okna a dveře -bytové doplňky -schodiště -zahradní nábytek -ploty.

Technické služby Uničov. Provozují: - městské koupaliště, tel.:585054305 - plavecký bazén, tel.:585002187 - dětské dopravní hřiště, tel.:585052028 - zahradnictví u hřbitova, tel.:585054248 - kompostárna - půjčovna zahradní techniky - údržba zeleně - údržba komunikací.

Truhlářství Marek Jančík se zabývá zakázkovou výrobou nábytku především z velkoplošných materiálů jako jsou laminované dřevotřískové desky, dýhované dřevotřískové desky, MDF desky, laťovky, překližky atd. Truhlářství, zakázková výroba: - výroba nábytku na míru - výroba nábytku na zakázku - nábytek z velkoplošných materiálů - laminované ...

-Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Velkoobchod a maloobchod

Prodej a servis pracovních strojů..

Výroba: - díly kolejových vozidel - stroje a zařízení. Konstrukční a projekční činnost pro papírenskou výrobu: - servis pro papírenské provozy - šroubení - armované hadice.

Montáž, dodávka technologických celků: - dodávka a montáž potrubních rozvodů (tepla, vzduchu, vody, páry, chladiva) - rekonstrukce topných systémů - výrobních provozů, sídlištních kotelen - rekonstrukce kotelen - rekonstrukce venkovních potrubních rozvodů (UT a TUV - ISOPLUS) - tepelná izolace potrubních rozvodů - vodoinstalace, ...

Kovovýroba: - obrábění kovů. Výroba a prodej: - palivové dříví.

Opravy a prodej elektro. Maloobchod: -automatické pračky -klasické pračky -sporáky -bojlery -chladničky -pračky. Opravy: -pračky -elektrospotřebiče.

Firma pracuje v certifikovaném systému jakosti ISO 9001:2000 Výroba: - ocelové radiátory a příslušenství - pasti na hlodavce - pasti na zvěř a škodnou - zpracování plechů na CNC strojích - dělení plechů - tváření - svařování. Služby: - projekce a instalace v oboru plyn, voda, topení. Možnost poskytnutí náhradního plnění ...

Výroba, kovovýroba, zámečnictví, prodej: - konstrukční díly - ocelové konstrukce - tlakové a beztlaké nádrže - vany pro mořící, galvanické a jiné povrchové úpravy - dopravníky - kouřovody a potrubí pro vzduchotechniku - násypky a zásobníky - technologická zařízení z nerez materiálů.