CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Tepelná čerpadla. Solární panely. Topení-voda-plyn.

Best PC Maloobchod, prodej, servis: -náhradní plnění -výpočetní technika, -prodej kompletních PC sestav -jednotlivé komponenty

Systémy protipožární ochrany (požární ucpávky).

Prodej a servis: - výpočetní technika - serverové komponenty - software - příslušenství.

Vybavení interiérů prodejen. Kompletní služby v oblasti vybavení interiérů prodejen. Vybavení prodejen s food a non-food zbožím: - butiky, prodejny sportu, elektroniky, tabáku. Regály a regálové systémy, prodejní pulty, skleněné vitríny, police, reklamní stojany, POS, POP stojany, výrobky z plastu. Interiéry prodejen na klíč. Provádíme 3D ...

Dřevovýroba. Výroba: - palety. Prodej: - truhlářské řezivo - dřevotřískové desky, překližkové desky, OSB desky - stavební materiály.

Obrábění kovů a plastů. Třískové obrábění - frézování, soustružení, rovinné broušení, broušení na kulato, cnc obrábění. Obrábění polotovarů například soustružení a frézování odlitků, výkovků a výpalků.

Montážní, zámečnické a svářečské práce ve výškách i na zemi.

Velkoobchod, prodej: - ložiska všech typů a rozměrů - ložisková tělesa - klínové řemeny - gufera, hřídelová těsnění - spojovací materiál - řetězy.

Dodávka, montáž, servis: - třískové obráběcí stroje - obráběcí stroje - CNC otočné stoly, děličky, produkční systém - konvenční frézky - produkční CNC frézky - nástrojařské frézky - univerzální frézky - hrotové soustruhy - nástrojářské frézky - obráběcí centra - obrážečky - rovinné brusky - měřící sondy - číslicové ...

Výroba tepelné energie: - výroba tepla - rozvod tepla - vodoinstalatérství - topenářství - plynoinstalace - zámečnické práce - vedení účetní a daňové evidence.

Výroba: - kryty větráků elektromotorů - třmeny pro přichycení vodičů - spojnice do svorkovnic - výstřihy z odporového plechu. Opravy: - osobní a dodávkové automobily.

Společnost KTP je zaběhlou firmu s 10letou tradicí na trhu se zařízeními pro indukční ohřev. Vývoj, konstrukce a montáž zařízení pro indukční ohřev a jednoúčelové elektroniky. Obrábění mechanických dílů Konstrukce a výroba: - vrtací a závitovací hlavy - upínače - rozpínací přípravky - nožové držáky - speciální držáky na sk ...

Zámečnictví, práce: - zámečnické - svářečské.

Práce: - svařování hliníku, nerezu.

Prodej, montáž a servis: - elektronika - bezpečnostní systémy.

Dovozce projekční a prezentační techniky.

Prodej: -ložiska a dílce vyráběné ze spékaných kovů. Obchodní zastoupení firem: -dílce ze spékaných kovů POLMO LOMIANKI -dopravníkové válečky MIFAMAROLL -ložiska TIMKEN.

Montáž, servis, prodej: - elektrická a elektronická zařízení, - revize elektrických zařízení, - revize bezpečnostních systémů.

Obrábění kovů: - soustužení - frézování - broušení - vrtání, dělení materiálu - tepelné zpracování - povrchová úprava.

Výroba: - nábytek na míru - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek

Výroba, montáž: - výrobky z nerezové oceli a hliníku - atrakce pro plavecké a relaxační bazény - nerezové zábradlí - nerezové pracovní stoly - nábytek, bytové doplňky Svařování TIG.

Prodej, servis: - kancelářeká technika - faxy.