CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Výroba, kovovýroba, prodej: - truhlářská ztužidla - truhlářské svěrky - strojírenská výroba - stříhání, ohýbání, zakružování plechů. Práce: - dělení, pálení materiálu - svařování CO2 - vstřikování plastů.

Wake Park Náklo: - vodní vlek - Wake/Ski - paddleboard půjčovna - kajak půjčovna - plážové hřiště - paddle Yoga - Wake Bar - občerstvení - chillout zóna - pláž - stanová zóna - firemní a školní akce.

Výroba nerezových zábradlí, zábradlí na francouzská okna, mříží, vchodových stříšek či dílů pro průmysl a stavebnictví. Výroba hliníkových konstrukcí. Zpracování hliníku. Svařování hliníku.

Dodávka, prodej - klimatizace - tepelná čerpadla - chladírenská technologie a čističky vzduchu.

Kovovýroba: - zábradlí, schodiště, mříže, ocelové konstrukce. Drobné zámečnické práce. Lisování. Ohraňování na CNC lisech-3m 180T 2m 100T Svařování-nerez, hliník.

Internetové připojení - stabilní a rychlé připojení k internetu v lokalitách Přerov, Radslavice, Pavlovice u Přerova, Grymov, Troubky a okolí. Rychlý internet bez závazků a dlouhodobých smluv, bez FUP a omezení. Dále nabízíme tyto služby: - návrhy, realizace, instalace počítačové sítě - instalace operačního systému - odvirování ...

Prodej, maloobchod: -elektrospotřebiče -elektronika -výpočetní technika -mobilní telefony.

Umělecké kovářství, zámečnictví, kovovýroba.

Činnost: - zámečnické práce - otvírání dveří Prodej, montáž, oprava, servis: - zámky - brana

Výroba, prodej: - přesné nástroje ze slinutého karbidu a to i včetně kombinace s ušlechtilou ocelí.

Oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - spotřební elektronika Montáž a správa datových sítí.

Činnost: - zpracování akustických studií pro účely územního, stavebního povolení.

Prodej: - úklidový parní čistič a vysavač s molekulárním separátorem.

Prodej, montáž, servis - tepelná čerpadela - klimatizace.

Energetický specialista - energetický audit - průkazy energetické náročnosti - kontrola kotlů a rozvodů - inženýrská činnost ve výstavbě.

Montáž, opravy, servis - vzduchotechnika - chladící zařízení a tepelná čerpadla. Zámečnictví, nástrojárna.

PC Mega Velkoobchod, maloobchod, servis: - nová i použitá výpočetní technika - počítače, monitory, komponenty, příslušenství. Prodej: - notebooky, spotřební materiál.

Projekce, poradenství: - vzduchotechnika - vytápění.

Laboratorní a zdravotní technika - výroba a servis úpraven vody na bázi reverzní osmózy - servis parních a horkovzdušných sterilizátorů.

Broušení nástrojů a nářadí. Pondělí: 9-17 hod. Středa: 9-17 hod. Sobota: 9-12 hod.

Poskytování - připojení k internetu - pevné telefonní služby - mobilní telefonní služby Prodej - výpočetní technika - telekomunikační technika Servis - výpočetní technika - telekomunikační technika

Opravy počítačů i notebooků.Poradenství a zaškolení do obsluhy PC. Tvorba webových stránek, grafické práce, loga, vizitky, grafické návrhy a technické výkresy, fotografické služby, úprava fotek, fotomontáže. Zajištění tiskových prací.

Prodej: - vysokotlaká čistící zařízení zn. Kärcher - teplovzdušné agregáty - odvlhčovače - výrobky z recyklovaného plastu - zatravňovací dlažba, plotovky, prkna, desky, obrubníky Výroba, montáž: - technologie pro živočišnou výrobu - porodní kotce - kotce pro selata - krmné automaty - krmné linky

Kovoobrábění - soustružení Zámečnické práce