CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej, servis: - hydraulické jeřáby - hydraulické prvky. Výroba: - lesnické nástavby na přepravu dřeva - hydraulické válce. Servis: - generální a střední opravy hydraulických ruk.

Velkoobchod, maloobchod: -řezací a brousící kotouče -brusné papíry a plátna, pásy, výseky -fíbrové kotouče -lamelové kotouče -drátěné kotouče -stopkové lamelové vějíře -brusné a leštící pasty -tvrdokovové rotační frézy -leštící kotouče, rouna.

Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika Poskytuje - připojení k internetu

Služby: - webdesign - programování - servis PC, notebooků a tiskáren.

Práce: - zámečnické - svářečské. Strojírenská výroba. Universální a atypické systémy. Portály včetně obložení. Ocelové konstrukce a montážní práce. Stavební a prefabrikační zařízení. Obchodní a zprostředkovatelská činnost. Vlastní doprava. Pálení Plazmou. Pálení Autogenem.

Revize, kontrola: -plynových a tlakových zařízení.

Projekce, komplexní dodávky, servis: -systémy průmyslové televize CCTV -elektronické zabezpečovací systémy -elektronické požární systémy -přístupové a docházkové systémy -anténní a satelitní technika -slaboproudé a silnoproudé rozvody.

Výroba: - krabice na zakázku - skládačky - krabice víkové - přířezy a mřížky - používaný materiál 3-vrstvá a 5-ti vrstvá lepenka.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Pořádání kulturních produkcí, zábav a provozování zařízení sloužících zábavě -Výroba rozvaděčů nízkého napětí

Aplikace a prodej - termokeramické nátěrové hmoty ThermoShield k využití ve stavebnictví i strojírenství Prodej - trubkové sanitární a vytápěcí systémy JOHN-GUEST Půjčovna - čistící zařízení - průmyslové vysavače - výčepní zařízení s chlazením

Energetické analýzy a poradenství. Měření a regulace elektřiny, plynu, tepla, chladu, vody a ostatních veličin. Řízení 1/4 hodinového maxima, kompenzace jalových proudů. Externí energetik, energetické služby Elektroinstalace, opravy a dodávky elektrozařízení. Instalace: - průmyslové stroje a zařízení - kogerece, trigenerace - kompenzace.

Činnost: - opravy a rekonstrukce elektrické trakční výzbroje lokomotiv - montáž elektronických rychloměrů Mesit

Maloobchod, prodej: - fotopřístroje, fotoaparáty - fotofilmy, filmy - rámečky. Služby: - fotografické - fotoateliér - zhotovení fotografií. Oprava, servis: - fotoaparáty SAMSUNG, MINOLTA, YASHICA, PRAKTIKA, CONTAX - objektivy TAMRON. Sběrná služba: - fotografií.

Prodej: -fotoaparáty, fotopotřeby, filmy. Vyvolávání fotografií.

Software, datové struktury, prodej výpočetní a kancelářské techniky.

Prodej, bazar, oprava, servis: - manipulační technika - vysokozdvižné vozíky - školící středisko.

Vývoj, výroba: Automatické montážní linky. Robotizovaná pracoviště pro: - montáž - lepení - svařování - manipulaci a obsluhu strojů - Jednoúčelové stroje a zařízení pro: - automatickou montáž - svařování - lepení - zpracování pryžových profilů (dělení, sekání ...) - Přípravky .

Pronájem, půjčovna, praní, prádelna: - čistící utěrky - čistící rohože - pracovní oděvy, rukavice Prodej: - pracovní rukavice - čisticí utěrky

Laboratorní činnost: - provádí základní a speciální chemické analýzy různých materiálů - voda, krmiva, rostliny, zemina Dodávka: - laboratorní potřeby-laboratorní sklo, chemikálie, pomůcky od tuzemských i zahradničních výrobců - Lach:ner, Penta, Sigma-Aldrich, Acros, Merck, VWR, Kartell, atd. - bazénová chemie Nákup, ...

Prodej, dodávka: -systémy pro oděvní, automobilovou a nábytkářskou výrobu -žehlicí technika -žehlicí lisy -fixační lisy -vyvíječe páry -nakládací stoly.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba ...

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: - klimatizace Gree - tepelná čerpadla Gree - kompletní sortiment - kompletní montáže - zdarma návrhy a kalkulace - vzduchotechnika.

Pronájem: - čisticí utěrky pro výrobní a servisní provozy v průmyslu a řemeslných dílnách.

Velkoobchod s obalovým materiálem: - tašky, sáčky, folie, stretch - mycí a čistící prostředky.