CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Technické analýzy a výpočty metodou konečných prvků v oblasti strojírenství se zaměřením na automobilový průmysl. Konstrukce tvářecích a střižných nástrojů. Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků.

Umělecké kovářství, zámečnictví, kovovýroba: - veškerý sortiment kovářských a zámečnických výrobků, od nejjednodušší kovovýroby, přes nerez, barevné kovy, až po vysoce odborné umělecké práce. Odborná montáž je samozřejmostí. - stavební zámečnictví, haly, ocelové konstrukce - výroba strojů a částí průmyslových výrobních linek - mříže, ploty, ...

Doprava, třídění zboží: - na paletách - zasilatelská centra - třídící zařízení - zařízení pro vnitropodnikovou dopravu - dopravní systémy, dopravníky. Montáž a servis dopravních zařízení. Projektování a výroba dopravníků. Výroba součástí dopravníků.

Servis, repase, modernizace (digitalizace), výkup a prodej měřicích strojů a přístrojů pro metrologii délky a úhlu

Výroba, kovovýroba, projekce, montáž, export, prodej: - lehké ocelové haly Astron na míru - haly Astron na klíč - konstrukční systémy - průmyslové objekty - výrobní haly, sklady - zemědělské objekty, farmy - supermarkety, halové objekty, autosalony - sportovní haly, zimní stadiony - hangáry - nadzemní parkoviště - logistické haly.

Prodej, e-shop - kotle, tepelná čerpadla, solární systémy.

Technická prohlídka plavidel. Vystavování lodních dokladů. Vedení plavebního rejstříku. Plavební dozor.

Prodej a servis: - váhy a vážní systémy - elektronické pokladny - označovače výrobků a spotřebního materiálu. Prodej: - spotřební materiál. Přestavby mechanických vah na hybridní i celotenzometrické s el. vyhodnocováním. Kalibrace vah. Zajišťujeme úřední ověření stanovených měřidel s ČMI.

Výroba: - dělení materiálu, laser, plasm, acetylén - tváření - obrábění - povrchová úprava - svařování.

Činnost: - konstrukční práce v oblasti strojírenství.

Nákladní autodoprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 5t. Plynoinstalatérské práce. Montáž a servis - solární systémy. Topenářské práce. Montáž - automatické kotle na uhlí. Servis a přestavby - automatické kotle na uhlí.

Obráběčské práce. Výroba, montáže: -ocelové konstrukce -strojní zařízení. Povrchové úpravy.

Elektroinstalační práce. Revize NN instalací, hromosvodů, nářadí a spotřebičů: - hromosvody Drobné zámečnické práce.

Hostinská činnost -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Fotografické služby -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Velkoobchod a maloobchod

Rizikové kácení stromů. Sečení a údržba trávníků. Údržba stromů. Pronájem vysokozdvižné plošiny. Půjčovna: - zahradní technika (štěpkovače, motorové pily, křovinořezy)

Kovoobrábění. Provádíme soustružnické práce a vyrábíme veškeré druhy ozubení.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Zámečnictví, nástrojářství -Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba ...

Zámečnictví. Služby: - nouzové otevírání dveří NONSTOP - výměna zámků, vložek zámků - opravy, servis zámků, dveří - vyplňování zárubní hustou betonovou směsí. Montáž: - bezpečnostní dveře Sherlock - bezpečnostní zámky

Služby: - Projektování energetických zařízení VN/NN - Výstavba eng. zařízení - přípojky NN/VN, rozvodny, trafostanice - Veřejné osvětlení - výstavba, provoz, údržba - Energetické audity - průkazy energetické náročnosti, kontroly kotlů - Dodávka a montáž tepelných čerpadel, klimatizace - Termovizní diagnostika - Revize el. zařízení VN/NN - ...

Stavební zámečnictví - schodiště, brány, vrata, ploty, mříže, zábradlí, markýzy, přítřešky, altány Stavebnictví - zateplování, fasády, rekonstrukce bytových jader, stavba objektů.

BEZVA - Bedřich Všetula Prodej, montáž, opravy, servis: - chladící a mrazící vitríny, skříně, pulty - chladící a mrazící boxy - chlazení piva, sodovníky - výrobníky ledu ICEMATIC - průtokové chlazení vody - chlazení rozvaděčů u obráběcích strojů - klimatizace.

Montážní práce, montáže SHZ - stabilní hasicí zařízení. Drobné stavební práce, instalace

Stavební výroba, výstavba: -stavby rodinných domů a bytových domů. Provoz čistíren odpadních vod, kanalizací. Zámečnictví. Půjčovna malé stavební mechanizace. Recyklace stavebních materiálů.