CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Nabízí činnost v těchto oborech: - návrhové a optimalizační výpočty - napěťové-deformační výpočty - dynamická analýza - hodnocení seizmické odolnosti - průkazná dokumentace pro vybraná zařízení jedarených elektráren.

Prodej, montáž, servis: - solární systémy - tepelná čerpadla - kotle na pevná paliva.

Výroba, prodej: - vytyčovací kolíky - podpalové třísky - palety

Oprava, servis: - notebooky - čištění notebooků - počítače. Služby: - správa počítačových sítí.

Výroba, servis: - dopravníky - technologická zařízení pro kamenolomy, pískovny - technologická zařízení pro cukrovary Služby: - dělení materiálů - lisování - svařování.

Prodej: - autobusy zn. Iveco a SOR.

Výkup a prodej palet Prodej, eshop: - brikety - pelety - palivové dřevo - papír - duté obaly Výroba: - destilovaná voda.

Velkoobchod, prodej: - balící materiál - fólie pro potravinářský průmysl - jednorázové nádobí - tašky - termopásky, termoetikety - motouzy, papírové výrobky.

Dřevěné truhlíky na míru: - obaly na truhlíky - květináče - bytové doplňky. Květinové aranžmá truhlíků, dekorace.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Prodej: - 3D tiskárny Služby: - tvorba 3D výrobků na zakázku - webové stránky - grafické návrhy Provozovna 3D Johny nám. Míru 12, Šumperk - zpracování špičkových 3D modelů na základě fotogrammetrického skenování - 3D tisk průmyslových prototypů - 3D figurky

Výroba: - balící papíry - potištěné papíry - papírové sáčky

Řemeslnické práce pro domácnost - elektromontáže a opravy - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - montáž nábytku - drobné zámečnické práce.

Obchodní činnost - zemědělské stroje Zámečnictví Servis - STK traktorů Zemědělské služby

Výroba, prodej: - elektrické nářadí - ruční nářadí - svářecí technika - dílenská chemie - příslušenství.

Výroba, kovovýroba, montáž, servis: - technické vybavení pro zvony - elektrické pohony zvonů, lineární motory - zvonkohry, konstrukce zvonkoher, ozvučení - zvonové stolice a repase zvonových stolic - konstrukce pro zvony - srdce zvonů - vše pro historické zvony - zvony pro kapličky a zvonice - věžní hodiny - hodinové ...

Prodej, servis, nerezová výroba a návrhy technologií: - gastronomická zařízení - profesionální mycí stroje -sporáky - smažící pánve.

Zasklívání lodžií a balkónů. Výroba a montáž: - ocelové a hliníkové zábradlí na panelové domy. Výškové práce. Nátěry střech a fasád.

Elektromontážní práce: - instalace, servis veřejného osvětlení. - realizace, revize přípojek NN - pronájem vysokozdvižné plošiny - výroba a montáž vánoční výzdoby - montáž a servis místního rozhlasu.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí Montáž strojního zařízení Potrubářské a svářecké práce

Výroba, prodej, servis, dovoz: - zdravotnická technika: - ultrasonografy - urodynamické přístroje - ultrazvuky - didaktická technika.

Dodávka, opravy, revize: - mostové jeřáby - kladkostroje - jeřábové dráhy - školení jeřábníků a vazačů. Montáž: - dálkové ovládání na jeřáby a kladkostroje - frekvenční měniče pro plynulé změny rychlostí pohybu jeřábu.

Výroba a dodávka: - městské mobiliáře - pergoly - dřevěné prvky - lavičky. Výroba a dodávka: - ploty.