CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Stavba strojů - dopravníky. Kovoobráběčství, zámečnictví, soustružení, frézování, broušení.

Opravy, údržba: - elektrické lokomotivy - motorové lokomotivy - nákladní vozy - pneumatické brzdové zařízení kolejových vozidel - součástí kolejových vozidel - elektronické součásti kolejových vozidel.

Velkoobchod, maloobchod, prodej sortimentu: - ložiska - všechny typy a rozměry - gufera - ložisková tělesa, ložisková pouzdra - Segerovy pojistky - klínové řemeny - veškerá mazací technika. - řetězy Vamberk

Technické služby města Olomouce, a.s.: - čištění komunikací - svoz odpadu - oprava komunikací - údržba zeleně - údržba veřejného osvětlení. Dispečink-stálá služba: - tel.: 585700000, 605201686.

Výroba, vývoj, poradenství, servis, prodej: - informační technologie - KARAT komplexní podnikový informační systém ERP. Prodej, dodávka, oprava, servis, montáž, instalace: - vybavení hardware, software - výpočetní technika, počítače, PC - datové záložní zdroje.

Hodinový manžel: - kompletní elektroinstalace - montáž zabezpečovacích systémů - instalace lustrů a svítidel - drobné zámečnické, instalatérské, stolařské práce - běžná údržba domácností - sestavování nábytku

Zahradnické práce: - realizace a údržba zeleně - sekání vysoké trávy - rizikové kácení - arboristické práce a ovocnářství - štěpkování a odvoz bio-odpadu Půjčovna a servis zahradní techniky.

Výroba bytového nábytku: -skříně a nádstavce -sektorový nábytek -psací stoly -obývací pokoje.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - italské zahradní postřikovače - rozprašovače - řemeny, řemenice Optibelt

Výroba: - nerezové zábradlí - koupelnové žebříky - výrobky z nerezu - stříšky na komín - stoly - brány.

Povrchová úprava kovů. Práškové lakování, tryskání ocelovou drtí.

Kovovýroba: - práce na karuselu CNC do průměru 1500 mm. Kovoobrábění. Nástrojárna. Zámečnické práce. Svařování. Zhotovení přípravků.

Opravy, servis: - ledničky - mrazničky. Prodej a montáž klimatizací do bytů a kanceláří.

Nabízíme nový a použitý nábytek z EU a z ČR. Prodáváme a vykupujeme nábytek rustikální, selský, masivní, starožitný, chalupářský, kuchyně, spotřebiče, sedací soupravy, zahradní techniku a vše pro stavbu. Vykupujeme kvalitní zánovní nábytek z olomouckého a pardubického kraje a z Prahy.

Nástrojárna. Výroba: - formy na plasty, gumu, zinek a hliník - nástroje střižné, tažné a ohýbací - přípravky Práce: - strojní - ostření a opravy nástrojů.

Prodej: -náhradní díly pro silniční a kolejová motorová vozidla -opravy silničních vozidel -silniční doprava plachtovými návěsy a tahači -prodej a výroba drátů všech jakostí - nerezových, mosazných, bronzových, měděných, Kanthalových, z niklu atd. průřez kruhový, čtvercový, obdélníkový aj. -dráty již od 1m nebo 1kg na zakázku (měkké, ...

Práce: - stavební práce - rekonstrukce, revitalizace - práce ve výškách - pokrývačské práce - střešní práce - výškové práce. Zámečnické práce: - výroba zámků a kování. Předpovrchové a povrchové úpravy kovů: - tryskání, odmašťování kovů, práškové lakování KOMAXIT

Výroba a prodej: - palety - dřevěné obaly. - EUROGITTERBOXY - bedny MARS - KLT.

Výroba, prodej, velkoobchod, maloobchod: - záchranná hasičská, požární technika - zásahové hasičské automobily, přívěsy, žebříky, plošiny, čerpadla, stříkačky - vyprošťovací a bourací zařízení - výroba hasičských záchranných obleků.

Výroba, montáž, servis: - vzduchotechnika, teplovzdušné výtápění a větrání s rekuperací RD, klimatizace.

Opravy: - jezy - stavidla. Dodávka, montáže: - potrubí - konstrukce.

Autobazar, nákup, komisní prodej: -nákladní a užitková vozidla -autobusy -zemědělská a lesní technika. Prodej: -stavební stroje. Autovrakoviště. Ekologická likvidace vozidel. Pronájem nemovitostí. Výkup kovového odpadu.

Projekce, konstrukce, výroba - kovová výroba (kovové tkaniny) - výroba filtračních prvků (válcové filtry, kuželové filtry..)

Nákup a prodej: - rostlinné oleje (řepkový, slunečnicový, sojový) - biodiesel, bioetanol - pohonné hmoty (motorová nafta, benzin) Servis výrobních jednotek na výrobu biodieselu.