CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej: - učebnice, učební pomůcky. Zpracování mezd a vedení personální agendy, zpracování účetnictví pro školské organizace. Vzdělávání pedagogických pracovníků. Soutěže a olympiády. Výroba nábytku pro učebny a kanceláře. Ubytovací a hotelové služby. Vzdělávací zájezdy tuzemské i zahraniční.

Výroba, prodej: - kmenové pásové pily - briketovací lisy

Výroba - zábradlí Kovářské a zámečnické práce - nože

Zhotovení: - kompletní projektová dokumentace stavby. Instalace, rekonstrukce a montáž: - domovní, průmyslové plynovody a vodovodní sítě - plynoinstalace, plynofikace - vodoinstalace - vzduchotechnické zařízení - vzduchotechnika - solární systémy.

Maloobchod, prodej: -bytový nábytek: -sedací soupravy -postele, pohovky -židle, stoly -obývací stěny -ložnice -dětské pokoje -matrace, rošty -kancelářský nábytek -bytové doplňky. Kuchyňské studio.

Reklamní agentura, služby: - DTP - výroba stojany, woblery, paletové ohrádky, letáky - kartonáž

Dovoz, velkoobchod, prodej vojenského a outdoorového zboží z celého světa.Nabízíme široký sortiment vojenské výstroje a doplňků různých armád pro život v přírodě, rybáře, myslivce, lesáky, trempy, pro volný čas atd. Náš armyshop nabízí jak originální výstroj a výbavu, tak i věci vyráběné pro civilní trh. Dále provádíme ražbu identifikačních US ...

Služby: - kovoobrábění - CNC soustružení - broušení - lisování - CNC frézování

Výroba, prodej: - poplastované a pozinkované pletivo, sloupky a brány

Výroba, dodávka: -čerpadla, čerpací stanice, komponenty: -samonasávací kalová čerpadla S - vhodná pro všeobecné použití -samonasávací zubová čerpadla R - s vnitřním ozubením pro čerpání vysoce viskózních kapalin -samonasávací membránová čerpadla LB -velká vodárenská čerpadla-vertikální i horizontální pro mořskou vodu -ponorná ...

Distribuce, servis, montáž čerpací a závlahové techniky: - čerpadla SIGMA a.s., EBARA, WILO, GRUNDFOS, KSB, SLOVPUMP Závadka - závlahová technika JUNGPUMPE.

Dodávky a montáž vnější ochrany před bleskem. Aktivní hromosvody. Dodávky a montáž kompletního systému přepěťových ochran pro napájecí, počítačové, řídící a telekomunikační sítě. Náhradní a záložní zdroje energie a motorgenerátory.

Prodej, servis a montáž klimatizací, vzduchotechniky, vratových systémů, automatických dveří, bran a rolet. Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství.

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Provozování kulturních, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -foto-kino, fotopotřeby -vybavení fotolaboratoří a fotoateliérů -fotoaparáty, fotopříslušenství. Fotobazar. Oprava, servis. Fotografické práce.

Maloobchod, prodej: - fotopotřeby - fotoaparáty. Oprava, servis: - fotopřístroje, optické přístroje. Fotografické práce: - reklamní fotografie - fotografické reportáže. Fotoslužba, vyvolávání, zhotovení: - fotografie, diapozitivy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -foto-kino, fotopotřeby -vybavení fotolaboratoří a fotoateliérů -fotoaparáty, fotopříslušenství, blesky, stativy, diaprojektory, filtry -profesionální filmy, kinofilmy -elektronické diáře, kalkulačky -mobilní telefony. Fotobazar. Oprava, servis: -fotopřístroje, optické přístroje. Fotografické ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - foto - kino, fotopotřeby - vybavení fotolaboratoří a fotoateliérů - fotoaparáty, fotopříslušenství, blesky, stativy, diaprojektory, filtry - profesionální filmy, kinofilmy - elektronické diáře, kalkulačky - mobilní telefony. Fotobazar. Oprava, servis: - fotopřístroje, optické přístroje.

Výroba, montáž: - dializační soupravy - oftalmologické vyšetřovací přístroje.

Kompletní služby a poradenství v oblasti požární ochrany, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Výroba, opravy: -ostatní účelové stroje -mobilní třídící a drtící stroje -mobilní hrubotřídič, mobilní třídič -náhradní díly, servis. Prodej: -použité stroje, drtiče a třídiče.

Výroba: - přesné obráběcí díly z oceli, duralu, plastů, litiny a nerezu včetně tepelného zpracování a povrchové úpravy. Frézování Soustružení Dělení materiálu Tepelné zpracování.