CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
CNC soustružení. CNC frézování. Protahování, broušení protahovacích trnů. Návrh a dodávka nových trnů.

Výroba nábytku z masivu - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - obývací nábytek - dětský nábytek - police, stoly - vestavěné skříně - vybavení barů, restaurací - kancelářský nábytek.

Prodej, eshop: - inkousty - tonery - fotopapíry - tiskárny.

Nákup, prodej, výkup: - nákladní automobily, užitkové vozy a sklápěče - návěsy a přívěsy - zemní stroje.

Ekomont Elektroinstalační práce v objektech bytové i průmyslové výstavby. Výroba: - rozvaděče NN. Zámečnické práce. Svařování ocelových konstrukcí. Zámečnická výroba: - ocelové schodiště, přístřešky, ploty, zábradlí.

Zámečnictví, prodej: - ploty, brány, branky, zábradlí, mříže - kovové atypické postele - ocelové konstrukce.

Projekce, konstrukce a výroba zařízení pro papírenský průmysl: - míchadla - nádrže - dispergátory - vařáky škrobů - dávkovací centrály - rekonstrukce řezaček, převíječek - paketovací lisy - parokondenzační systémy papírenských strojů - ventilační systémy papírenských strojů - potrubní systémy - montáže MaR a elektro - části ...

Výroba městského a obecního mobiliáře: - odpadkový koš - vitríny - plakátovací plochy - lavičky.

Automatizace technologických procesů Servis, inovace, instalace, projekce: - řídící systémy v papírnách - řídící systémy různých technologií - měření a regulace - instrumentace

Kovoobrábění. Nákup a prodej strojních dílů a součástí. Zámečnická výroba.

Opravy a prodej: - turbodmychadla Garrett, KKK, IHI, MHI, Holset, Schwitzer - vstřikovače - vstřikovací čerpadla. Další provozovna: - Koperníkova 1596, Český Těšín.

Sériová výroba na soustružnických automatech.

Prodej, servis zahradní a lesní techniky: - motorové a elektrické pily - křovinořezy - motorové kosy - zahradní sekačky - tlakové myčky, sací a foukací přístroje.

Velkoobchod: - kadeřnické potřeby - distribuce vlasové kosmetiky Ewald, Cronwell, Goldwell, Ilirija, Joanna, Londa, L`Oréal, Matrix, Matuschka, Selective, Vitalitys, Schwarzkopf, Wella - kosmetické potřeby - distribuce kosmetiky firem Queen, Helene, Ryor, Salvus, Revital, Medin Tera - nastřelovací náušnice ...

Nehtové studio: -gelová modeláž -klasická manikúra -japonská manikúra P.Shine -teplé parafínové zábaly -lakování a zdobení nehtů. Prodej: -profesionální nehtový materiál. Rekvalifikační kurzy: -manikúra -modeláž nehtů.

Nalepovací tabule i veškerý související sortiment na jednom místě. E-shop nabízí tabule, stolky a příslušenství. Vhodné pro školy, instituce, firmy i domácnosti.

Maloobchod, prodej, servis, půjčovna: - lyže - lyžáky, hůlky, běžky, sjezdové lyže - lyžařské vybavení - snowboard. Půjčovna: - motorové čluny.

Dodávka a prodej kompletního sortimentu výrobků firmy Jablotron s.r.o.: - baby monitor Nanny - elektronické zabezpečovací systémy EZS objektů - elektronické zabezpečení vozidel - kamerové systémy - návrhy systémů

Galvanické chromování, niklování, tryskání, zinkování-chromát modrý, žlutý, bezbarvý povrch-na závěsech i v bubnech, příprava povrchu před galvanickými úpravami, stahování vadných galvanických povlaků, renovace chromových a niklových dílů na auto a moto veterány.

Prodej: -kompletní sortiment měřící a regulační techniky. Sortiment: -tlakoměry -teploměry -plynoměry -manopříslušenství. Kalibrační služby v oblasti tlakoměrů.

Studnař: - vrtané studny - všechny druhy podloží - vrtání v obtížně přístupném terénu - použité materiály s atestem na pitnou vodu - čerpadla-prodej, dodávka, montáž, instalace - instalatérské práce - vyřízení stavebního povolení - tepelná čerpadla - technologické vrty - zemní sondy. Provozovna: - Příčná 3 - ...

Velkoobchod, maloobchod: - trezory - poštovní schránky - bezpečnostní dveře. Služby: - zámečnický servis, otevírací služba - montáže a opravy zámků - zámečnické a svářečské práce - výroba klíčů - gravírování. Eshop: - komplexní zabezpečení.

-pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti v oblasti zdravotnických přístrojů a zdravotnických prostředků -koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb -činnost technických poradců v oblasti zdravotnických přístrojů a zdravotnických ...

Prodej, e-shop: - elektronika - měřící technika - kamery, endoskopy - antenní, satelitní technika - televizní příslušenství - led žárovky a svítilny - ventilátory - nářadí - elektroinstalční materiál. Vinotéka U soudku Hranice, Třída 1. máje u Hrušky Prodej, e-shop: - prodej sudového vína - čaje, bylinky, koření - ...