PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Strojírenská výroba: - výroba různých druhů strojních součástí a náhradních dílů.

Společnost ELTOP Janíček s.r.o. se specializuje na montáž a servis tepelných čerpadel.

Společnost RPH Moravian s.r.o. realizuje stavební projekty - od zemních prací, přes stavební činnost - pozemní, stavby, vodohospodářské stavby, výrobu betonářské oceli, demolici až po služby autodopravy - konkrétně převoz sypkých hmot a přeprava materiálu.

Společnost RandF Group s.r.o. se specializuje na přesné CNC obrábění.

Elektromontáže, elektroinstalace, inteligentní elektroinstalace, klimatizace, tepelná čerpadla, podlahové topení, slaboproud, svítidla, centrální vysavače.

Prodej - pásové brusky HAIM a příslušenství - brusné pásy

Čerpací stanice - pohonné hmoty - oleje - auto, moto příslušenství

Modernizace, opravy a výroba kolejových vozidel: - elektrické lokomotivy - motorové vozy - tramvaje - motorové lokomotivy - osobní vozy - elektrické dopravní jednotky - montážní vozy - agregáty.

Výroba: -diamantové nástroje - zakázková výroba dle předložených výkresů. Výrobní program: -brousící kotouče s diamantem a kubickým nitridem boru

Prodej, oprava, servis: - plastové bazény, bazénové příslušenství - zastřešení bazénů - hydromasážní vany - finské sauny, infra kabiny - samonosné zásobníkové nádrže, jímky

Prodej, e-shop: - luxusní dárkové krabičky na spodní prádlo - krabičky na víno - kartonové domečky pro děti - dárkové truhličky.

Společnost Green spot, s.r.o. se zaměřuje na poradenství v oblasti BOZP a ekologie, na revize tlakových nádob a zdvihacích zařízení, na kovovýrobu, montáže ochranných zábran a mnoho dalšího.

Prodej - poháněné nástroje pro CNC stroje - upínací nástroje - měřidla a kalibry - obráběcí nástroje - speciální nástroje na zakázku.

Společnost RAPAStav s.r.o. se zaměřuje na mezinárodní a tuzemskou autodopravu různými typy vozidel od dodávek po kamiony. Zajišťujeme také nadrozměrné přepravy včetně zajištění autodoprovodu a speciálních trasových povolení po celé EU. Mezi naše další činnosti patří provádění výkopových a zemních prací a práce s autojeřábem. Veškeré služby ...

Prodej, servis: - náhradní díly na zemědělskou techniku - agrobazar.

Stolařství - výroba nábytku a dveří. Zakázková výroba: - veškerý nábytek - kuchyně na míru - kanceláře.

Prodej: - voda, topení, plyn - trubky - kotle - solární panely - tepelná čerpadla. Provozovna: - Prostějov, Kotkova 21.

Firma OBALIA, s.r.o. v Prostějově se již od roku 1993 zabývá výrobou obalového materiálu všech druhů a to v různých provedeních a rozměrech. Na našem e-shopu si vyberete zipové sáčky nebo sáčky s lepící páskou a také tašky s reklamním potiskem či bez potisku. Jsme schopni realizovat menší i velké zakázky vynikající kvality.

Služby v energetice, stavební, montážní a zámečnické práce.

Společnost Bratři Wilhelmové – TOPAS, spol. s r.o. je jediným výrobcem a dodavatelem drátěných dopravních pásů a pletiv v České Republice.Pásy vyrábíme z nízkouhlíkových, uhlíkových, korozivzdorných a žáruvzdorných drátů a jsou vhodné pro všechna průmyslová odvětví. Sídlíme ve městě Prostějov na adrese Mlýnská 968/14. Konstrukce, výroba, ...

Termické odlakování, odstranění barvy z kovů.

Specializovaný prodejce stavebních strojů. Prodej stavebních a zemních strojů, jejich opravy a prodej náhradních dílů. Provoz půjčovny strojů a provádí školení strojníků v souladu s vyhláškou 77/65Sb. Výhradní zástupce firmy YANMAR v ČR.

Prodej, montáž, servis: - váhy - váhy vestavěné, pro obchod a tržnice, pro kuchyně a sklady, zlatnické a laboratorní, jeřábové a závěsné. Výroba: - mostní, silniční, automobilové váhy.

Projekce, dodávka, montáž, servis: - kompresory - elektrické a pneumatické nářadí.

Prodej: - ložiska a příslušenství - gufera, O kroužky - klínové řemeny - nářadí, nástroje - spojovací a hutní materiál - Loctite - hadice - brusivo - výroba hydraulických hadic - svařovací materiál - pojezdová kola.