CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Naše společnost se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem v oblastech topení, sanita, instalační materiály. Topení: - radiátory: - článkové litinové, ocelové, hliníkové - deskové - koupelnová tělesa - konvektory - Fan-coily - kotle - ohřívače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanze - armatury a radiátorové ...

Prodej: - elektrospotřebiče: - velké, malé, vestavné - kancelářská a výpočetní technika - elektronika - nářadí, zahrada, hobby - ventilátory, klimatizace, topení - GPS navigace.

Prodej: - elektrospotřebiče: - velké, malé, vestavné - kancelářská a výpočetní technika - elektronika - nářadí, zahrada, hobby - ventilátory, klimatizace, topení - GPS navigace.

Projekce, montáž, dodávky: -topné a chladící systémy -měření a regulace. Dodávky tepla.

Zámečnictví, nástrojářství -Velkoobchod a maloobchod

Výroba: - strojírenská - obrábění kovů - lisování plechů - soustružení na CNC strojích - ohýbání trubek - frézování na obráběcích centrech - svařování - ocel, hliník.

Zámečnictví. Dodávka, montáž: - zasklívací systémy pro lodžie. Kovovýroba: - balkonové a zahradní grily - mříže - zámečnické práce - zábradlí - schody - vrata.

Prodej, půjčovna: -karavany, obytné vozy ADRIA -přívěsy -přívěsné vozíky. Servis: -karavany. Prodej: -příslušenství a náhradní díly ke karavanům. Autodoprava.

Výroba: - díly do strojů a aut - náhradní díly - odhlučňovací panely pro plynové turbíny - přívodní vzduchové potrubí pro plynové turbíny - rámy pro uchycení motoru autobusů - technologické díly pro výrobní linky - palety pro automobilový průmysl - zemědělské stroje - ostatní výrobky dle výkresů ...

Pila, pilařská výroba. Prodej, výroba: - stavební řezivo - dřevo - desky - hranoly - fošny - prkna - střešní latě - železniční pražce - paletové přířezy - parketové vlisy - nábytkové hranoly - dřevěný obalový materiál (obaly, bedny) - palety. Kompletní dodávka krovů (krovy) střech. Impregnace řeziva. Sušení ...

Prodej: - náhradní díly pro osobní a nákladní automobily, motocykly a tuning.

Projekce, dodávky technologií: -čerpací stanice -čističky odpadních vod -úpravny pitné a průmyslové vody -čerpadla, ventily -velkoplošné závlahové systémy.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. Poskytování software. Prodej a servis kancelářské techniky včetně spotřebního materiálu. Počítačové sítě. Pokladní systémy.

Prodej, servis, půjčovna: -Wacker stavební stroje -minirypadla -kolové nakladače -příložné a ponorné vibrátory -měniče frekvence napětí -hladičky betonu a vibrační lišty -vibrační pěchy.

Naše firma s dlouholetou tradicí se zabývá výrobou a prodejem nábytku do Vašeho domova. V oblasti výroby se specializujeme na sedací soupravy rozmanitých druhů. Nabízíme Vám nepřeberné množství nábytku, kterým si můžete vybavit Váš domov, přesně podle Vašich představ, např. nábytek do obývacího pokoje, dětské pokoje, ložnice, sedací soupravy ...

Truhlářské práce: NÁBYTEK - koupelnový - kancelářský - postele, ložnice - předsíně - dětské pokoje - šatní skříně - vestavěné skříně - kuchyně - obývákové stěny INTERIÉRY - obložení stěn a stropů - schody a zábradlí - dveře vnitřní - podlahy prkenné - vnitřní parapety EXTERIÉR - obložení - podhledy - pergoly - zahradní ...

Výroba - měřící přístroje pro letadlové motory otáčkoměry, teploměry, tlakoměry, palivoměry.

Dodávka, montáž : - centrální vysavače HUSKY, - podlahové konvektory Möhlenhoff, - podlahové a stěnové topení, - solární systémy, - tepelná čerpadla, - TERMOPOHONY.

Výroba a prodej vázacích a obalových materiálů: - výroba drátů - ocelové pásky - vázací dráty černé, ZN - spony pro páskování - stretchové, bublinkové folie - ochranné rohy a papírové hrany Výroba papírových ochranných hran Výroba drátů do lisů PP pásky PET pásky PES pásky vlnitá lepenka

Prodej, servis: -výpočetní technika, hardware.

Výroba a montáž: -nerezové konstrukce a potrubí pro papírenský, chemický a potravinářský průmysl (nádrže, sila, ocelové konstrukce, potrubní rozvody a technologické celky) -zpracování ušlechtilých ocelí.