CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Zpracování plechů všech tvarů a podob.

Truhlářské práce, zakázková výroba: - nábytek pro školy, školky, firmy, kanceláře - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - nábytek (obývací pokoje, ložnice, dětské pokoje, vestavěné skříně.

Služby, práce: -Servis plynových kotlů i spotřebičů -Instalace detektorů úniku CO či plynu -Servisní databáze a pravidelný servis.

Zpracování - průkazy energetické náročnosti budov -kontroly - energetické audity - služby v oblasti získávání dotací.

Výroba: - automobilové díly - ložiska - trubky topení, chlazení, odvzdušňování pro palivové systémy motorů.

Výroba lesní techniky - nakladačů. Výroba svařenců. Dělení materiálu na: - CNC pálícím stroji. CNC obrábění.

Komplexní komunální služby: - svoz a odstranění komunálního odpadu - svoz a odstranění ostatních odpadů - tříděný sběr odpadů - provoz sběrného dvora - sběrné místo zpětného odběru elektrozařízení - správa a údržba místních komunikací včetně zimní údržby - provoz plaveckého bazénu - prodej písku, štěrku.

Zemědělství. Rostlinná výroba: -tel.:583440131 -obiloviny, luskoviny, hořčice, řepka. Živočišná výroba: -tel.:583440163, 583440097 -mléko, jatečný skot, prasata. Zemědělské práce a služby. Oprava: -zemědělské stroje a technika. Závodní jídelna: -Štíty, náměstí Míru 38, tel.:583440167.

Projekce, výroba, páce: - stavby, inženýring - stolařské a modelářské práce - výroba nábytku -zámečnické a svářečské práce -nerez výroba -voda, topení, plyn

Výroba: - střižné a tvářecí nástroje do hmotnosti 1000 kg - vstřikovací a lisovací formy. Práce: - CNC elektroerozivní drátové řezání - obrábění strojových dílů, vrtání, broušení - 3D měření - CNC soustružení a frézování.

Výroba: -volnoběžky na jízdní kola. Povrchové úpravy kovů: -galvanické chromování a zinkování, niklování. Zakázková strojírenská výroba: -lisování -soustružení -tepelná úprava kovů.

Kovoobrábění. Výroba: - dentální laboratorní pece.

Montáž potrubí a strojního zařízení: - svářeči - potrubáři - zámečníci - práce převážně v Německu, Belgii, Holandsku, Švédsku.

Renovované tonery a komponenty k renovaci (tonerové prášky, chipy, atd.)

Výroba, prodej, servis: - povlakovací zařízení - příslušenství.

Prodej chovatelských potřeb, e-shop: - akvaristika - teraristika - technika do zahradních jezírek - krmivo - neviditelné obrubníky - čerpací technika.

Zámečnictví, atypická kovovýroba: - kovová schodiště - zábradlí - brány - vrata - ploty - mříže - snowboardové překážky pro snowparky.

Rádiové mobilní systémy: - svařování železem - autokrosová činnost.

Kovovýroba: - příruby - potrubní tvarovky - střední svařence. Stáčení plechů. Tvarové řezání - vodní paprsek, autogen. Dělení materiálů - plazma, plyn, nůžky. Přesné obrábění na CNC strojích.

Prodej, servis: - výpočetní technika - počítačové sestavy, hardware - mobilní telefony.

Výroba: - lisovací nástroje na tváření plechů - vstřikovací formy na Al a Zn slitiny - kovové formy na gravitační lití Al.

Výroba nábytku na zakázku: - kuchyňské linky - dětské pokoje - ložnice - kancelářský nábytek - vestavěné skříně.

Dodávky technologických řídicích systémů pro vodárenství: -poradenská a projekční činnost -výroba rozvaděčů -aplikace mikropočítačových řídicích systémů -tvorba software pro řídicí systémy a dispečerská pracoviště -dodávka měřicích sond -instalace přenosových systémů -záruční a pozáruční servis. Uvedené služby ...