CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Půjčovna a prodej : topidla naftová, elektrická, plynová, odvlhčovače a odpařovací chlazení - klimatizace s ionizací Sial, Munters Prodej a montáž : systémy generálních klíčů a přístupové elektromechanické systémy na kartu nebo čip EVVA a GUARD Prodej dveřní techniky DORMA

Výroba: -nástroje pro práci za tepla -ozubená a řetězová kola /ne kuželová/ průměr 30-900 mm. Broušení nakulato. Renovace jeřábových pojezdových kol. CNC soustružení. Zámečnické práce.

Prodej: -zahradní technika -bazény -skútry -čerpadla -elektrocentrály -zahradní grily -krbová kamna -sněhové frézy -hračky. Kompletní příslušenství a náhradní díly.

Maloobchod, prodej: - zahradní technika MOUNTFIELD - zahradní traktory, sekačky, řetězové pily, křovinořezy, kultivary, bazény s příslušenstvím - bazény, bazénová chemie - čerpadla, vodárny, postřikovače, drtiče, tlakové myčky, elektrocentrály, kompresory - jízdní kola, skútry PEUGEOT - krbová kamna - zahradní grily.

Prodej, servis: -sekačky -zahradní traktory a ridery -kultivátory, vertikutátory -motorové kosy a vyžínače -řetězové pily -drtiče a kompostéry -plotové nůžky, sběrače listí -zahradní grily -krbová kamna -bazény -čerpadla -sněhové frézy -zahradní nábytek.

Velkoobchod, prodej: - drogistická galanterie - kadeřnické pomůcky.

Mezi hlavní činností firmy patří krátkodobý a dlouhodobý pronájem autojeřábů a provádění jeřábnických prací po celé ČR. Disponujeme moderními autojeřáby Liebherr a Demag o nosnostech 20-350t. Konzultace, termíny a obchodní podmínky sjednává náš odborný technik. Stroje jsou obsluhovány řádně vyškolenými zaměstnanci, kteří používají kvalitní ...

Maloobchod, prodej: - bytový a kancelářský nábytek - kožené sedací soupravy - čalouněné sedačky.

Projekty, dodávky technologie, montáže, rekonstrukce a opravy, revize, zkoušky výtahů všech typů a provedení, invalidních plošin šikmých i vertikálních. Dodávky ocelových konstrukcí výtahových šachet s opláštěním podle přání zákazníka. Poradenská činnost v oblasti výtahové techniky. Komplexní servisní činnost nových i převzatých výtahů a plošin.

Vzduchotechnika: - výroba, realizace na klíč, montáž, servis - velkoobchod, maloobchod. Činnost firmy: - teplovzdušná vytápění - klimatizace - odsávání olejové mlhy - odsávání, větrání. Výroba: - vzduchotechnické potrubí včetně zařízení Služby: - projekční práce v oblasti VZT - montážní práce.

Opravy: - domácí elektrospotřebiče - převíjení elektromotorů. Prodej náhradních dílů. Výroba cívek do různých brzd. Velkoprádelenské techniky.

Prodej nábytku: - obývací stěny - sedací soupravy - pohovky - stylový nábytek z masivu - kuchyňské studio - křesla - konferenční stolky - jídelní sety - stoly - židle - ložnice - skříně - postele - matrace a rošty - dětské pokoje - kancelářské systémy - psací stoly - kancelářské židle - předsíňové stěny - komody - bytové ...

Velkoobchod, maloobchod: - repasovaná technika - monitory - náhradní díly - notebooky - počítače - tiskárny.

Servis: - manipulační techniky - výtahů - opravy zametacích a mycích strojů - revize elektrospotřebičů - pronájem montážní plošiny s dosahem do 16 metrů - revize, opravy ručního elektrického nářadí.

Výroba: - rozvaděče. Projekce: - elektro a MaR Provozovna: - Přerov, Velká Dlážka 2848/40

Satelitní technika, telefony, kancelářská technika. Internetový obchod s hračkami pro děti (http://www.domovhracek.cz)

Výroba - potřeby pro kadeřníky kapsy na potřeby - kožená galanterie - číšnické fleky E-shop - kožená galanterie -výroba kožené galanterie -čalounění ve vojenské výrobě

Služby: - zemní a výkopové práce - úpravy terénů pozemků - vedení a opravy inženýrských sítí - nákup prodej a servis stavebních strojů do 5ti tun

Zámečnická otevírací pohotovost Olomouc a v okolí. Nouzové otevírání zabouchnutých dveří (auta, byty), vytažení zalomeného klíče.

Ruční mytí vozidel, správa a údržba nemovitostí, bezpečnostní a úklidové služby, osobní a nákladní autodoprava do 3, 5 t, pronájem čistících strojů a výčepního zařízení, zábavná pyrotechnika a realizace ohňostrojů.

Dodávka, prodej, poradenství, servis: - laboratorní přístroje a příslušenství - vše pro laboratoře - vybavení laboratoří - specializace na chromatografii.

TRI-TOPS: - zahradní nářadí - ruční nářadí - elektro nářadí - sekery, rýče, zahradní nůžky, aku vrtačky, brusky, gola sady a klíče, vibrační a ponorná čerpadla, domácí vodárny, žebříky, poštovní schránky - krmivo pro psy.

Společnost je držitelem certifikátu integrovaný systém řízení dle norem ISO 9001:2001, 14001:2005, OHSAI 18001:1999. Projektování, poradenství, výroba, prodej: -stavební železobetonové dílce pro průmyslovou, bytovou, občanskou, inženýrskou výstavbu -předpjaté stropní panely SPIROLL -železobetonové stropní desky, překlady -stropní, ...

- frézování dřeva, plastů, modelů, forem - laserové mikro svařování - laserové gravírování kovů Sídlo: Zahradní 1299 751 31 Lipník nad Bečvou.