CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Realizace - solární systémy. Topenářské práce. Dodávka - centrální vysavače HUSKY, DUOVAC Rekonstrukce - koupelny. Instalatérské práce stavební a dokončovací práce.

Prodej zemědělské techniky a strojů pro speciální práce: - CASE IH (traktory, sklizňová technika, manipulátory) - SIMBA Great Plains(zpracování půdy) - CASE CE (manipulátory) - BERTHOUD (postrikovače) - KUHN (zemědělská technika).

Dodávka, modernizace, rekonstrukce, montáž, servis a revize výtahů.

Servis a prodej: - kopírovací stroje - tiskárny - renovace tonerů a ink.kazet.

Kamenný obchod: - železářství - domácí a kuchyňské potřeby - potřeby pro kutily, řemeslníky, zahrádkáře, byt, dům i zahradu - nářadí, spojovací materiál, zahradní stroje, vrtáky, tmely, montážní pěny, ochranné pomůcky.

Výroba: - ocelové konstrukce - velkoobjemové nádrže. Autojeřábnické práce. Obráběčské práce.

Truhlářství. Výroba: -nábytek. -kuchyňské linky. -kancelářský nábytek.

Kovovýroba: -výroba jednoúčelových strojů. -svářečské práce MIG/MAG, MMA. -šnekové, pásové dopravníky. -korečkové elevátory. -roštnicový podavač. -zásobníky. Montážní, demotážní práce strojního zařízení.

Prodej nábytku českých výrobců: - židle a stoly - sedací soupravy - obývací stěny, ložnice - matrace - masivní nábytek. Výroba: - kancelářský nábytek - stoly, stolky, komody, vestavné skříně - kanceláře - kuchyňské linky. Čalounické práce.

Servisní organizace Města Hanušovice - správa a údržba nemovitostí - technické služby-doprava materiálu, hydraulická plošina, zemní práce, údržba veřejných prostranství a zeleně - osvětlení.

Hydraulické komponenty, šroubení, hadice, hydromotory a čerpadla Sunfab, hydraulické okruhy, SILO kompresory.

Kovovýroba: - obrábění kovů - soustružení kovů - frézování - broušení na plocho a na kulato - výroba přípravků a jednoúčelových zařízení. Zámečnictví, zakázková výroba: - zábradlí - schodiště - balkony - nerezová výroba. Výroba a montáž stavebních konstrukcí. Lisařské práce.

Prodej a montáž vzduchotechnického a klimatizačního zařízení. Větrání bazénů a wellness.

Projekce, vývoj, výroba: - spalovací motory - monitorovací technika pro spalovací motory. Výroba, prodej: - válcové zkušební stolice pro zkoušení - mechanické díly zkušebních stolic pro zkoušení spalovacích motorů - motorové palety - zařízení kontejnerových zkušeben spalovacích motorů - signální zařízení pro dráhy - ...

Prodej, E- shop, servis: - výpočetní technika - software - připojení k internetu - datové služby.

Prodej - poháněné nástroje pro CNC stroje - upínací nástroje - měřidla a kalibry - obráběcí nástroje - speciální nástroje na zakázku.

Výroba - kovové součástky Výroba - lékařské potřeby

Výroba: - zdravotnické zařízení - rentgenové hlavice - mobilní rentgen.

Kovovýroba, výroba, prodej, export: - lehké i těžké ocelové haly - nosné, kovové konstrukce, haly - kovové schodiště (venkovní i vnitřní) - vrata, mříže, regály, ocelové dveře - mosty - díly jeřábů LIEBHERR. Řemeslnické práce.

Prodej, servis, opravy, pronájem, půjčovna: - stavební stroje lehké i těžké mechanizace - manipulační technika. Prodej: - náhradní díly. Školení strojníků.

Knihařství: -opravy knih, -ruční a průmyslové vazby -vazby diplomových, bakalářských závěrečných a disertačních a habilitačních prácí -kožené vazby -paspartování -výroba razítek -tisk-fóliový, ofsetový, digitální -okrasná fóliová ražba -kopírování -kartonáž-krabice, pořadače, desky s chlopněmi -kalenDářová vazba ...

Návrhy interierů, výroba zakázkového nábytku, kuchyně, vestavěné skříně, schodiště, interierové dveře, vybavení kanceláří.

Prodej: - pláště pro hydraulické a pneumatické válce - pružiny. Honování trubek - broušení, obrábění, bronzování Speciální obrábění-hydraulické a pneumatické válce. Výroba: - aluminiové trubky. Speciální obrábění pro strojírny, lisovny.

Prodej: - kovoobráběcí stroje - tvářecí stroje - použité stroje.

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory.