CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Velkoobchod: -papírenské a kancelářské zboží -balící papír, bublinkové folie, kleště, otvírače, lepící pásky, lepidla, motouzy -doplňky pro PC, etikety -hygiena, úklidové pomůcky -kancelářské potřeby -knihy, bloky, sešity -papíry, obálky, pásky, tonery -psací potřeby, pytle, sáčky, tiskopisy -potřeby pro archivaci.

Výroba: - výkladové figuríny - krejčovské busty dámské, pánské, dětské - aranžerské pomůcky pro aranžování textilu, prádla, klobouků a bižuterie.

Prodej: -zemědělská technika -produkt Linseal. Linseal: -utěsňuje až do průrazu 16 mm -obsahuje nemrznoucí směs s pryžovými částicemi.

Maloobchod: -železářské zboží -spojovací materiál -kotvící technika -vodoinstalační materiál -nářadí -brusivo -kování. Půjčovna: -nářadí -elektro -řezačky dlažeb -chemická malta -diamantové kotouče.

Váhy RADWAG. Výhradní distributor vah značky RADWAG pro ČR. Prodej: - váhy laboratorní, analytické, přesné, zlatnické, lékarenské, sušící, počítačí, průmyslové, paletové, visuté, nemocniční, mikrováhy...

Zámečnictví. Stavební práce ve výškách pomocí horolezecké techniky.

Prodej - plastové jímky o objemu do 20m3 Projekce a realizace - koupací jezírka Prodej - závlahové systémy

Prodej a servis: - lesní a zahradní technika - náhradní díly Broušení pil, řetězů a nožů.

Maloobchod, servis, oprava: -bílá technika -pračky -myčky -mrazáky, ledničky -drobné zboží.

Servis polygrafických zařízení. Servis a dodávka náhradních dílů pro polygrafická zařízení převážně značek DUPLO a STRATI.

Energetické poradenství - termovizní měření objektů a zařízení

Služby v oblasti výpočetní techniky: - servis a poradenství - počítačové sítě a komponenty - satelitní komplety, satelitní technika a servis.

INTUICE - výpočetní technika. Prodej, servis: - výpočetní technika nová i použitá - počítačové sestavy na klíč - notebooky, netbooky - tiskárny, multifunkce - náplně do tiskárny.

Gravírování. Pískování skla. Vypalování. Řezání a dělení laserem. Výroba razítek.

Prodej, servis: -tiskárny, kopírky. Renovace: -inkoustové cartridge a laserové tonery -inkousty, barvící pásky.

Výroba: - kompozitní díly pro motorová vozidla - kompozitní díly pro kolejová vozidla.

Obchodní zastoupení GALIKA. Distribuce: -kovoobráběcí stroje a měřící zařízení.

Zakázková výroba vchodových a interiérových dveří, kancelářského nábytku, kuchyňských linek, oken, postelí, schodišť, vestavěných skříní a zahradního nábytku.

Prodej - řezačky vizitek - plotry - termolisy - svářečky bannerů - sublimace Prodej - spotřební material 3M Prodej - stroje, zařízení a spotřebního materiálu na výrobu reklamy Prodej - externí napájení tiskáren

Elektrikářské práce Plynoinstalační práce Topenářské práce Zednické práce Vodoinstalační práce Montáž - klimatizace

Výroba: - nábytek - kuchyně - vybavení interiérů - zakázková, sériová výroba. Vzorková prodejna: - Olomouc, Uhelná 3.

Elektro servis, elektrikář: - opravy spotřební elektroniky - instalace elektrických strojů, přístrojů a satelitních kompletů včetně dodávky - opravy elektrických zařízení - zámečnické, stolařské a natěračské práce.

Zámečnictví. Kovovýroba z oceli a nařezu: - zábradlí - schodiště - ocelové konstrukce - brány, vrata, ploty - gastro nábytek - nerez kontejnery - polykarbonátové přístřešky. Provozovna: Čelechovice na Hané (bývalé ZD).