SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pronájem plachetnic, katamaránů i motorových člunů v Chorvatsku, Řecku, Itálii a v dalších atraktivních destinacích nejen ve Středozemním moři. Rádi Vám také pomůžeme k vlastní kapitánské licenci a dáme typy na pěkné výlety v okolí trasy Vaší plavby.

Prodej: - zařízení velkokapacitních kuchyní - výdejní systémy - odsavače par - pracovní a mycí stoly - vybavení občerstvovacích stánků - kafe - espresso přístroje - mikrovlnné trouby - konvektomaty - myčky na nádobí a sklo - velkokapacitní pračky - sušičky.

Výroba: - rozvaděče - zámečnická. Řemeslnické práce: - elektroinstalační.

Modernizace, servis: - CNC i konvenční obráběcí stroje.

Přerušení provozování živnosti. Vodoinstalatérské, zámečnické práce.

Stavební činnost, pozemní a inženýrské stavitelství. Zámečnická výroba, montáž.

Velkoobchod, e-shop: - vybavení pro domy, byty, dílny, zahrady, kanceláře, firmy - obalové materiály - ruční nářadí - podlahy - stavební materiál.

Výroba, montáž, dodávky: - stroje a zařízení z oboru - sladovny, pivovary, pekárny, cukrovary, konzervárny - parní kotle a tlakové nádoby. Montáž, repase: - kotelny.

Práce: -zámečnické včetně svařování -instalatérské -topenářské -rekonstrukce bytových jader.

Prodej: -výpočetní technika. Prodej, servis: - mobilní telefony a příslušenství

Naše firma je na trhu již od roku 1992 a vyrobí pro Vás na míru či na zakázku: Kuchyně, kuchyňské linky, postele, vestavěné skříně, stoly, židle, schody a schodiště, kancelářský nábytek, dřevěná okna a eurookna, dveře, interiérové dveře, vrata nábytek. Dále Vám vyrobíme a vybavíme Vaše interiéry restaurací, hotelů, kaváren, kanceláří ...

Prodej ložisek, gufer, spojovacího materiálu, svařovacího materiálu, nářadí a ochranných pomůcek.

Velkoobchod, maloobchod, prodej sortimentu: - ložiska - gufero - spojovací materiály - svařovací materiály - brusiva - ochranné pomůcky - nářadí.

Interiéry. Zakázková výroba, prodej: - nábytek - kuchyňský, koupelnový, kancelářský - renovace kuchyní - interiéry na klíč.

Gastronomie, gastro zařízení, kuchyňská technika, gastro technika, projekce, servis, prodej, poradenství, gastronomické vybavení pro: hotely, restaurace, bary, závodní jídelny, nemocniční jídelny, velkokuchyně, kavárny, cukrárny.

Výroba: - plastové nádrže - míchadla - jímky - žumpy. Dodáváme potrubní systémy.

Maloobchod: - kancelářská technika.

Soustružnické a frézařské práce. Broušení: - na kulato - klikové hřídele automobilu. Vrtání. Svařování. Zámečnické práce. Repase: - průmyslové převodovky. Lisování na výstředníkových lisech. Hřídelové spojky

Měření: - radonu, radon - protiradonová opatření. Stavební práce: - zateplení budov - sádrokartonářské práce.

Produkty hardwarové platformy: - servery HP, IBM, INTEL, Acer, Fujitsu-Siemens - počítače TRILINE - notebooky - periferie, počítačové a síťové komponenty - multimedia, digitální kamery, fotoaparáty - servis a údržba výpočetní techniky Produkty systémové platformy: - dodávka, instalace, servis sw produktů Microsoft, Citrix Služby: - ...

Tlaková slévárna hliníku Výroba: -odlitky ze slitin hliníku do hmotnosti cca 3 kg. Využití: -automobilový průmysl -elektrotechnický průmysl -spotřební průmysl -obráběcí stroje. Certifikace ISO 9001:2000 Strojní závod: -kovovýroba zámečnická -soustružnické a frézařské práce -broušení na plocho a na kulato. Svářečská ...

Maloobchod, prodej: - elektronika - domácí spotřebiče - počítače - hodinky - parfémy - nábytek.

Prodej: - kancelářský nábytek.

Prodej, servis: - počítače, notebooky - digitální fotoaparáty - kopírky, skartovačky, řezačky - tiskárny, plottery - software - náplně do tonerů, tiskáren Copy centrum: - barevné i černo bílé digitální kopírování, tisk - laminování do folie.