SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Distribuce, prodej: - automaty na výrobu minikoblížků. - minikoblížky vyráběné na amerických automatech.

Digitalizace kronik a dokumentů. Zahraniční obchod. Inženýring.

Půjčovna: - devítimístný minibus značky Ford tranzit. K minibusu je možnost zapůjčení také příslušenství v podobě vozíku, rakve a nosiče kol na tažném zařízení.

Prodej, servis: -výpočetní technika, počítače a příslušenství značek.

Kontejnerová doprava Havrda: -Avia kontejnery (2m3-9m3) -zemní práce UNC 060 -přeprava suti, písku -půjčování vibračního válce.

Multys Maloobchod, prodej: - výpočetní a kancelářská technika - počítače, komponenty PC - kopírky, tiskárny, skenery - monitory. Výroba: - razítka. Práce: - kroužková vazba - kopírování, laminování.

Vývoj, výroba, prodej: - zdravotní technika, přístroje.

Výroba: - zvedací mechanismy pro obládání stavidel - rámy stavidel - stavidla.

Eshop: - dětský nábytek - nábytek do domácnosti - obývací stěny - zahradní nábytek - kancelářský nábytek.

Autorizovaný distributor British petroleum, prodej: - oleje - filtry - pohonné hmoty (nafta)

Prodej, montáž, servis: -telefonní ústředny-instalace pobočkových telefonních ústředen od 6 do 3000 úč.přípojek -kamerové systémy HICAP 50 -docházkové systémy -požární ústředny-EPS* -elektrická zabezpečovací zařízení-EZS* -hotelové přístupové systémy-Ving Card -počítačové sítě.

Servis, opravy: - chladicí zařízení - klimatizační zařízení

Kovářství, kovářská výroba: -ozdobné i jednoduché mříže, zábradlí -kovové doplňky do interiérů - ozdobné tyče na záclony, kovový nábytek, svícny apod. -ozdobné držáky na květináče a truhlíky

Prodej, servis, pronájem, leasing: - vysokozdvižné, nízkozdvižné, ručněvedené vozíky nové, starší i repasované.

Výroba: -variabilní paravany a zástěny: -stojící na zemi -stojící na nožkách -WC kabinky -veletržní stánky.

CNC obrábění Prodej, servis: - obráběcí stroje.

Pronájem: - kancelářské prostory - nebytové prostory, komerční prostory - sklady - výroba solární energie - fotovoltaika.

Prodej: -nástroje vrtací, navrtávací, vyhrubovací vystružovací, vyvrtávací, zahlubovací -nástroje na výrobu závitů -nástroje frézovací, řezací, brousící, soustružnické, hoblovací, obráběcí, rýhovací -nářadí a nástroje ruční -elektronářadí, pneunářadí -upínače řezných nástrojů -měřidla pro strojírenskou výrobu. Služby: ...

Velkoobchod, maloobchod, servis: - přídavné svařovací materiály (elektrody a dráty) ESAB, pájky na tvrdé a měkké pájení - svařovací stroje, plasmové řezací stroje FRONIUS, HYPERTHERM, OMICRON, KUHTRIBER - hořáky FRONIUS, TB, BINZEL, TRAFIMET - příslušenství, kabely, wolframové elektrody, chemie na ošetření svárů, atd. - stroje pro odporové ...

Nákup, prodej, export, import: -hliníkové odlitky lité do pískové formy, lití do kokil, tlakové lití -šedá litina -zápustkové výkovky -ocelové svařence -tvárná litina -kompletní mechanické zpracování, soustružnení, frézování -povrchová úprava všeho druhu. Výroba, export, import zboží pro následující obory: -tepelná ...

BossCan Olomouc s.r.o. Maloobchod, servis: -kopírovací stroje -tiskárny -faxy -spotřební materiál a náhradní díly -xerografický papír. Prodej a repase: -cartridge do tiskáren, kopírek. Služby: -kopírování A5-A3 černobílé, barevné -tisk.

Oprava: -jednofázové a trojfázové asynchronní elektromotory tuzemské i zahraniční výroby -vysoušení elektromotorů a elektrických přístrojů.

Prodej, servis: - kopírovací stroje - tiskárny. Prodej: - spotřebního materiálu. Renovace: - tonerové a inkoustové kazety.