SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
PC bazar Prodej použité i nové, komisní prodej: -výpočetní a kancelářská technika -mobilní telefony. Servis, repase: -počítače.

Činnost: - elektroerozivní drátové řezání - elektroerozivní vrtání

Služby: - stavební činnost - montáž sádrokartonů - vodoinstalace, plynoinstalace - klempířské a pokrývačské práce - rekonstrukce - zámečnické a kovářské práce Správa budov: TEL.: 585 054 066 Výroba, nákup, distribuce: - tepelná energie TEL.: 723 692 672 Projekční práce: TEL.: 585 054 467 Reality

Stavba lodí a člunů. Prodej: - potřeby pro řemeslníky.

Systémy řízení technologických procesů.

Práce: - zámečnické - vodoinstalatérské. Autodoprava

Zámečnictví, kovovýroba: - ocelové přepravní palety a vozíky - garážová vrata - skokanské můstky - zábradlí - konstrukce - mříže - protipožární dveře.

Výpočetní technika a její příslušenství. Vydávání počítačových programů (software) a dat. Nespecializovaný maloobchod.

Prodej, montáž, servis: - vysílačky - navigace - handsfree sady - reklama.

Montáž: -sdělovací technika -zabezpečovací technika

Výroba, vývoj: -povlakovací zařízení. Výroba: -diamantové orovnávače. Služby: -přebroušení a přepovlakování nástrojů.

Výroba, prodej: -jednobublinové a středobublinové provzdušňovací systémy

Projekce: - technická zařízení budov.

Výroba a servis zemědělské techniky. Zámečnické práce.

Broušení, leštění nerez materiálu, hliníku a materiálu před galvanickým pokovením.

TIGEMMA, spol. s r.o.Bělotín Kovovýroba. Opracování plechů na CNC strojích: - řezání laserem do síly 20 mm, formát 2x4 m - kyslíkové a plazmové řezání plamenem do síly 180 mm, formát 2, 5x6 m - ohýbání na ohraňovacím lise v šířce 4000 mm, tloušťce 8 mm - svařování v CO2 a TIG/WIG. Povrchová úprava kovů a ochrana plechů: ...

Kovovýroba: - výtahové dveře se zárubněmi - povrchová úprava kovů - výroba forem pro pryžové výlisky - dodávka plastových výlisků - výroba lisovacích, svařovacích a jednoúčelových přípravků - zámečnické, obráběčské práce - lisovací práce.

Prodej, revize, montáž, opravy: - hydrantové skříně a systémy - hasicí a požární technika - požární klapky. Tlakové zkoušky: - požární hadice.

Výroba: - válečkové dopravníky. Výroba, dodávky: - sportovní nářadí Obrábění: - strojní.

Výroba: -zařízení na čištění odpadních plynů z průmyslových procesů. -výměníky tepla pro získávání tepla z odpadních plynů. -potrubí ze žáruvzdorných materiálů.

Návrh, projekce, dodávky, inženýring, realizace: - ve strojírenství - stroje pro zpracování a výrobu drcených, mletých vápenců - rekonstrukce starších provozů - mlýny, drtiče, cementárny, vápenky, mlýnice, teplárny.

Prodej, servis: - monitorovací systémy, - IT technologie, - komunikační systémy.

Výroba: - elektronické informační panely a systémy pro městskou hromadnou dopravu. - řídící jednotka MR 27.2 - terminál MN76.2 - vnější informační panely DPL - vnitřní informační panely AK78 - zobrazovač času a pásma - mikrofon

Balící služby: - balení tiskovin. Výroba: - nárazuvzdorné obálky, - bublinkové sáčky různých velikostí.