SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Tvorba a implementace informačních systémů. Poradenství v oblasti výpočetní techniky. Projekce a vlastní realizace IS. Servis software a zpracování. Servis hardware a systémové služby. Ekonomické a organizační poradenství. Zpracování účetnictví, mezd a ostatních firemních agend. Docházkové systémy, řízená dokumentace.

Služby: - outsourcingové služby v oblasti IT - servis výpočetní techniky - webhosting, webdesign - servis mobilních telefonů Nokia a HTC

Činnost: - montáž nábytku

Prodej, servis: - elektronické pokladny

Výroba: - optické a fotografické přístroje. Oční optika.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -čerpadla -armatury -tlakové nádoby -domácí vodárny

Práce: - obráběcí práce na CNC strojích - soustružení - frézování - broušení materiálu - lapování, leštění materiálu - dělení materiálu.

Zámečnictví, zámečnická výroba: - vrata, brány, ploty, mříže, zábradlí, schodiště, regály, stojánky, kontejnery, korby. - medomedy pro včelaře, kbelíky, rámečky, várnice Chovná stanice psů: - plemeno Chodský pes.

Autobazar. Prodej: - prodej ojetých vozů, nákladních automobilů, skútrů, karavanů.

Stolařská a nábytkářská dílna. Výroba: -dřevěná okna a balkonové dveře EURO 68 -zdvojená a špaletová dřevěná okna -vnitřní a venkovní vrata z masívu -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -schodiště -plovoucí podlahy.

Velkoobchod, maloobchod, servis: - výpočetní technika - kancelářská technika.

Servis: - kancelářská technika - obchodní technika.

Výroba, prodej elektronika, elektrokomponenty: -indikační svítidla, svítidlo -indikační a akustické signálky, signálka -LED žárovky, žárovka -hlídače odběru -hlídače hladiny, hladina vody -hlídače napětí -napájecí zdroje -relé -termostaty, teploměry, teplotní snímače -GSM moduly -hlídače zaplavení -odstraňovače vodního ...

Pronájem, půjčovna: -malé stavební stroje: -minibagry -přívěsné vozíky -zahradní nářadí. Výkopové práce.

Základním předmětem podnikání: - kovoobrábění - zámečnictví, nástrojařství - výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely - maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny - výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků.

Projekce, dodávky a rekonstrukce průmyslových objektů. Opláštění staveb. Statické posouzení starších průmyslových objektů. Výroba ocelových konstrukcí.

Kovovýroba. Zámečnictví. Pasířství.

Velkoobchod, maloobchod: - fotoaparáty a příslušenství - fotopotřeby KODAK EXPRESS FUJI STUDIO, Ateliér Horní náměstí 26 ( pasáž služeb ) 772 00 Olomouc Tel: 585 222 376

Činnost: - dodavatel plochého skla a strojů pro jeho opracování

Výroba, montáž: -bazény a příslušenství na míru -odlučovače tuku -plastové vodoměrné šachty -polypropylenové nádrže-jímky, žumpy, septiky. Dodávka: -čistírny odpadních vod.

Kovovýroba. Veškeré zámečnické práce. Svařování.

Ruční broušení a leštění kovů. Broušení trubek do průměru 50mm.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce staveb - renovace koupelen. Umělecké kovářství.

Výroba, montáž: -ocelové konstrukce -potrubí-Fe, nerezové, pozinkované. Sériová zámečnická výroba Svařování, svářečské práce: -plamen -CO2 -elektrický oblouk -ochranná atmosféra ARGON.