SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Truhlářství. Zakázková výroba: -kuchyně -vestavěné skříně -regály -posuvné dveře -vybavení kanceláře -altány a pergoly -dřevěné ploty.

Výroba, dřevovýroba: - nábytek - interiéry na míru - kuchyně na míru - ložnice, obývací pokoje, obývací stěny - kancelářský nábytek - interiéry na míru.

Svářecí technika: - svařovací stroje CO2, inventory - nářadí RYOBI, Narex a Protool - brusivo - ochranné pracovní pomůcky.

Zámečnictví Výroba: - zámečnická - kovovýroba. Zpracování nerezu a hliníku.

Maloobchod, oprava, servis: - kancelářské stroje - kancelářská technika - satelitní technika SkiLink.

Prodej, maloobchod: -výpočetní technika

Bezpečnostní agentura. Montáž: -elektronické zabezpečovací systémy -bezdrátové radiové připojení na pult centrální ochrany. Služby: -přeprava peněz a cenných zásilek -fyzická ostraha objektů a osob.

Služby: -bezdrátové rádiové připojení na pult centrální ochrany -fyzická ostraha objektů -ostraha přeprav cenných zásilek -bezpečnostní agentura -úklidové služby.

Činnost: - opravy a cejchování vah.

Výroba: - stroje a zařízení pro různá hospodářská odvětví - kovové konstrukce, kotlů, těles a kontejnerů Zámečnictví - strojní zámečnické práce

Kovovýroba. Zámečnické, klempířské a pokrývačské práce.

Kovovýroba, výroba, montáž, prodej: - ocelové konstrukce. Řemeslnické práce: - zámečnické - svářečské.

Výroba, kovovýroba, montáž, servis: - vybavení hřišť - nosným programem společnosti je výroba scate - boardových U-ramp a jejich příslušenství - skateboardové dráhy, rampy, Spine ramp, Jump ramp, Fun Box, Piramida, Wall Ramp. Řemeslnické práce: - zámečnické.

Revize, oprava, montáž menších zdvihacích zařízení: -elektrické kladkostroje (lanové, řetězové) -dílenské jeřáby. -elektrické vrátky. -výtahy jídelní. -elektrická spouštědla. -ruční zvedáky, kladkostroje BRANO. Služby: -poradenská, projekční činnost zdvihacích zařízení. -repase elektrických kladkostrojů BALKANCAR.

Prodej, montáž: - vodoměry.

Obrábění kovů: -soustružení -frézování -broušení na kulato -kalení -povrchová úprava kovů.

Prodej a servis: - lesnická a zahradní technika značek Jonsered a Husqvarna.

Prodej, poradenství, servis, prodej: - výpočetní, kancelářská technika - počítače - kopírky - faxy - tiskárny - scanery - programy pro vedení účetnictví - náplně - tonery - pásky do psacích strojů.

Výroba, výzkum, vývoj: - filtrační lisy (300-1500 mm), - čistírny odpadních vod - ostřikovače plachetek - obslužné plošiny, zásobní nádrže. Dodávka technologických celků: - filtrace suspenzí a odvodňování kalů čistíren i odpadních vod. Služby: - filtrační testy a poloprovozní zkoušky - návrhy typů a velikosti filtračního ...

Prodej, montáž, opravy, servis: - klíče - zámky, vložky - dveřní kování - trezory - elektronické zabezpečení.

Zastoupení slovinských firem: - ACRONI - METAL - INEXA - ELEKTRODE. Metalurgie: - hutnictví - barevné kovy - slévárenství a suroviny.

Kovovýroba - zámečnictví: - atypická vrata, dveře, schodiště, zábradlí i nerez. Veškerá kovovýroba dle přání zákazníka Servis, dodávka, montáž: - elektrická garážová vrata - pojezdové a posuvné brány.

Výroba: - kancelářský nábytek - dětské pokoje - kuchyňské linky - vestavěné skříně.

Prodej, leasing, pojištění, zprostředkování, servis stavební stroje a zařízení, nákladní a užitková vozidla atd... -Realitní činnost. Prodej, leasing, pojištění a zprostředkování prodeje a koupě jakékoli techniky ve stavebnictví, dopravě a příbuzných oborech používané (nové i použité), servis vybrané techniky -mobilní zemní stroje všech ...

Výroba: - dýhovaný a lakovaný nábytek na zákazku - kancelářský nábytek - kuchyně - interiérové dveře. Práce: - stolařské - truhlářské.