SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Návrh, realizace: - zahradní jezírka - závlahový systém.

Práce: - kovoobrábění - kovovýroba.

Kovovýroba. Zámečnické práce: - svařování. Dělení materiálů. Kusová i sériová výroba.

Projekce, montáž, dodávka, prodej, servis, poradenství: - vzduchotechnika, klimatizace - pro společenské místnosti, hotely, haly, restaurace, kuchyně, kanceláře, školy, rodinné domy, byty.

Montáž, oprava, projekce: - měřící a regulační technika. Rozvádění řídících systémů v kotelnách a výměníkových stanicích. Elektroinstalace všeho druhu.

Kovoobrábění. Strojní obrábění-soustružení - frézování - vrtání a závitování - broušení na plocho. Zámečnické práce.

Zámečnictví. Zakázková kovovýroba: - včelařské potřeby - nosiče na motocykly - hliníkové motokufry - svařování nerezu a hliníkových dílů.

Výroba: - těsnicí profilové pásy (těsnění) pro trapézové plechy - vlnitá střešní krytina - izolační polyuretanové střešní panely - samolepící těsnící pásky - lyžařské stojany - schodiště.

Maloobchod: - železářství. Prodej: - ochranné oděvy a domácí potřeby.

Kovovýroba Práce: - zámečnické, zámečník.

TUMA service Prodej a servis zahradní techniky: - motorové pily DOLMAR - motorové sekačky - křovinořezy a vyžínače - sekačky - náhradní díly. Broušení řetězů.

Prodej, servis, pronájem KÄRCHER: - průmyslové vysavače - kobercové extraktory - vysokotlaké mycí stroje s ohřevem i bez ohřevu - čistící chemie. Prodej, servis, pronájem REA CZ- výhradní zastoupení pro ČR: - mobilní teplovzdušné topné agregáty.

Vlk-Project. Výroba a prodej: - lesní navyjáky, dvoububnové - štípací procesor - hydraulické ruky - traktory - čtyřkolky.

Výroba, prodej, E-shop: - nábytek na míru - školní nábytek, nábytek pro počítačové učebny, odborné a jazykové učebny, vybavení kabinetů a šaten. Truhlářské práce.

Autodíly. Maloobchod, prodej: - oleje - autodíly - příslušenství - filtry. Další provozovna: - Olomouc, Rooseveltova 25.

Prodej, oprava, servis: - zahradní technika - motorové pily, travní sekačky - travní traktory - řetězové pily - strunové sekačky - bazény - čerpadla - závlahové systémy - potřeby pro zahrádkáře.

Návrh, projekt, realizace, servis - gastronomické provozy, restaurace - konvektomaty - kotle, kávovary - výdejní systémy - mycí stroje - vzduchotechnika - činnost technických poradců v gastronomii. Kamenná prodejna gastrozařízení.

Pokrývačství, zednictví, klempířství, izolatérství, tesařství, technickoorganizační služby v oblasti vyhrazených plynových zařízení.

Projekt, výroba, instalace, servis: - ponorná míchadla.

Služby: - fasádnické práce - zateplování budov, systémem ETICS - veškeré povrchové úpravy - rekonstrukce bytových jader - sádrokartonářské práce - zednické práce.

Stavby: - silniční a železniční mosty - železniční stavby - dopravní stavby - kovovýroba - prodej stavební chemie - truhlářská výroba.

Prodej - chemické produkty: - mycí a čistící prostředky - oleje, maziva - barvy, laky - malířské potřeby - zavlažovací systémy pro zahrady - postřiky na ochranu rostlin - autokosmetika. Autodoprava.

Provádíme opravy výtahů.