SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
INIT new Prodej: - originální počítače Comfor a komponentálních PC - PC komponenty. Servis a přestavby: - počítače.

Nábytek MM Prodej nábytku: - sedací soupravy - obývací stěny - ložnice - zdravotní matrace, rošty - kuchyně - kanceláře - dětské pokoje - skříně - stolky - botníky - skládání nábytku na počítači.

Služby: - průmyslové řídící systémy - automatizované systémy - počítačové sítě. Prodej: - výpočetní technika. Prodej, montáž: - monitorovací systémy - kamery. Opravy, servis, přestavby, modernizace: - výpočetní technika.

Půjčovna lodí BUFUR Půjčovna vodáckého materiálu: - lodě - rafty - kanoe - pádla - plovací vesty - lodní vaky.

Brusírna skla a zrcadel: - pískování - vrtání otvorů do skla - nábytkové sklo - lepení skleněných skříní - výroba zrcadel - sklo čiré, probarvené, pískované - rámování - zasklívání - lepení.

Prodej polygrafických strojů: -dokončovací, knihařské a kartonážní stroje -válcové výsekové stroje -kartonážní šičky -dekupírky -kašírovací stroje -archovačky -stroje pro spirálovou vazbu.

Výroba: - infrasauny. Dodávka interiérů na zakázku: - školní zařízení - obchodní prostory - kancelářské interiéry - bytové interiéry. Montáž: - drtiče kuchyňského odpadu.

Prodej, e-shop: - krby - kotle - požární technika - radiátory - centrální vysavače - vodárny - čerpadla - kanalizace.

Výkup, prodej: - nákladní vozidla - stavební stroje - manipulační technika.

Výroba: - elektrické rozvaděče - zařízení nízkého napětí do 1000V - elektrovýzbroj pracovních strojů. Práce: - elektroinstalace, elektromontáže - hromosvody - svařování v CO2 - kovoobrábění - stříhání plechu.

Prodej, servis, náhradní díly: - průmyslové šicí stroje - domácí šicí stroje - vyšívací automaty - digitální tiskárny pro potisk textilu.

Gastro Olomouc Dodávka, montáž: - profesionální gastro technologie - gastronomické provozy i z nerezového materiálu - profesionální produkty pro mytí nádobí, čištění a desinfekci gastronomických provozů - velkokuchyňská zařízení.

Generální zastoupení firmy LANIER v ČR. Dodavatel kancelářské techniky: -kopírky -tiskárny -faxy -multifunkční velkoformátové stroje.

Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -kuchyně, kuchyňské linky -obývací pokoje -ložnice -dětské pokoje -doplňky -interiéry restaurací -renovace dvířek a pracovních desek kuchyňských linek.

Prodej, servis: -výpočetní technika -počítačové sestavy, komponenty. Renovace: -tonery. Internet: -připojení -tvorba www stránek.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - zámečnické.

Prodej: - nástroje na obrábění kovů a ostatních materiálů - ruční nářadí - nářadí upínací - nástroje měřící. Revize plynu.

Prodej, servis, pronájem: - kopírovací stroje, tiskárny, spotřební materiál. Recyklace tonerových cartridge.

Výroba, oravy: - automobilové nástavby - zámečnické práce - kusová i sériová výroba.

Výroba: -výměníky do parních a horkovodních vytápěcích jednotek -výměníky teplovodní -výměníky teplovzdušné ke krbovým vložkám. - příslušenství Zámečnická výroba: - dělení materiálu -řezání plazmou. - svářečské práce.

Broušení, kovoobrábění: - broušení vnejších i vnitřních povrchů - hrotové broušení - bezhroté broušení - broušení otvorů - broušení zubů ozubených kol - broušení klikových hřídelů.

Půjčovna stavební mechanizace: - rypadla a traktorbagry - pily, křovinořezy a řezačky - kompresory. Prodej příslušenství k pneumatickému nářadí firmy Permon: - kompresory - vrtací tyče - vrtací korunky.

Truhlářství. Výroba a prodej nábytku na míru: - kuchyňské linky - šatní skříně - dětské a studentské pokoje - postele - koupelnový nábytek - interiéry do kanceláří.

Prodej, e-shop: - nože a čepele - policový systém - nářadí a nástroje pro zámečníky a automechaniky.

Nákladní autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní. Půjčování: - dvouosé vleky. Kovovýroba.