SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Zámečnictví: - zámečnické práce - výroba dveří a vrat - ocelové konstrukce - montáž. Autodoprava: - kontejnerová přeprava. Prodej: - řezivo - dřevo.

Oprava: -chladící a mrazící zařízení -záruční a pozáční servis. Stavba: -chladící a mrazící boxy -průmyslový nábytek. Montáž a oprava: -výčepní zařízení -sanitace pivního vedení -klimatizace -záruční a pozáruční servis.

Prodej, montáž: - solárni systémy - LED osvětlení.

Inženýring, dodávky, kompletace, servis: - strojně technologické zařízení (cementárny, vápenky, drtírny nerostných surovin, ostatní technologie). Inženýring, dodávky a servis strojů: - drtiče - mlýny - vibrační třídiče - vzduchové třídiče - výměníky, kalcinátory - rotační pece - chladiče - bubnové sušiče - dopravníky - ...

Prodej a servis: - malá kancelářská technika - tiskárny inkoustové a laserové - kopírovací technika - GPS navigace.

Stavební zámečnictví, výroba: - oplocení, zabezpečovací mříže, průmyslové plošiny, garážová vrata - povrchová úprava - svařování - výroba nerezového a plastového potrubí.

Maloobchod, velkoobchod: - ochranné pracovní pomůcky - brusivo - ruční nářadí - ruční elektrické nářadí - nástroje na obrábění - svařovací potřeby - obalové materiály.

Prodej, servis: - výpočetní technika - hardware, software - notebooky, faxmodemy, tiskárny, scannery, plottery.

Laserové řezání technických tkanin, dřeva, pěnových materiálů a plastů.

Práce: - leštění forem - povrchová úprava kovů.

Výroba, prodej, výkup: - dřevěné palety EUR - dřevěné pelety - brikety.

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce pro stavebnictví - nádrže, násypky, kontejnery, potrubí - projektové zpracování.

Výroba, prodej: - obalových materiálů - sáčky potravinové HDPE - přířezy potravinové HDPE - sáčky do odpadkových košů.

Vývoj, výroba: - potravinářské výrobky - technologické linky pro potravinářský průmysl.

Kompletní úklidový servis: - úklid RD a bytů, kanceláří, firem, průmyslových hal, společných prostor - půjčovna úklidové techniky - prodej čistících prostředků - služby hodinového manžela - půjčovna úklidových strojů.

Velkoobchod: - obaly, tašky, sáčky, přířezy, sáčky do košů - kelímky, pohárky, tácky - etikety, etiketovací kleště, kotoučky do pokladen, pásky. Služby: - reklamní potisk tašek.

Výroba,dodávky: -čerpadla,čerpací zařízení a měřící technika pro energetiku,vodní hospodářství,zemědělství, potravinářství,strojírenství,chemii a petrochemii,těžbu surovin, stavebnictví,dům i zahradu -dýchací filtry -nástroje,formy,přípravky a měřidla pro strojírenskou výrobu -plastové výlisky a výlisky z kombinovaných ...

Zastoupení firmy MANOTHERM Beierfeld GmbH pro ČR a SR: -tlakoměry provozní, s trubkovou pružinou -elektrická přídavná zařízení pro tlakoměry a teploměry -zkušební zařízení na kontrolu tlakoměrů.

Zakázkové zámečnictví: - bezpečnostní ozdobné mříže - vrata, brány - ploty - balkónové a schodišťové zábradlí - krbové soupravy.

Realizace dětských pokojíčků, výzdoba mateřských školek, ordinací dětských lékařů, dětských koutků ve fitcentrech apod.

VTP centrum Velkoobchod, maloobchod: -expanzní a tlakové nádoby k vodárnám -expanzomaty a ČKD -čerpadla -manometry -termostaty, teploměry, kotle -topidla, ohřívače vody -zahradní hadice, těsnění.

Prodej: - stavební použité stroje.

Kovovýroba pro strojírenství: - lisování, svařování. Výroba, aplikace: - hologramy - nepadělatelné ochranné známky pro průmyslové výrobky všeho druhu - komponenty pro automobilovou výrobu Prodej: - speciální stroje pro aplikaci hologramů.

Nákup, prodej: - použité obráběcí a tvářecí stroje (frézky, soustruhy, lisy, hoblovky, závitořezy, vrtačky, vyvrtávačky, brusky, pily, nůžky, ohýbačky, stáčečky, zignovačky atd).