SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Brend.cz Dodávka, vývoj: -software, hardware -IT technologie. Dodávka, montáže, instalace: -satelitní komplety -kamerové systémy -řídicí systémy pro technologické procesy.

Jiří Svoboda - Trade Bezdrátové připojení k internetu Návrh a výstavba: - počítačové sítě. Prodej: - výpočetní technika.

Svářečské práce. Školení, svářečská škola.

Služby: -realizace, zařizování kancelářských interiérů. Velkoobchod, prodej: -kožené sedací soupravy -kancelářský nábytek, židle -bytový nábytek -ložnice, matrace -jídelní sety.

Oprava, servis, převíjení: - elektromotory.

Trávník servis: - trávníky - závlahy - hnojiva - údržba dřevin.

Zámečnické práce: - zábradlí, schody, mříže - konstrukce - svářečské práce - kácení stromů, údržba zeleně.

Elektro-Látal. Velkoobchod s elektroinstalačním materiálem: - jističe - pojistky - relé - kabely - svítidla - stykače - měřící přístroje - vypínače a zásuvky - nářadí.

Jaroslav Frélich - TMF Olomouc-Topolany Prodej, instalace a servis: - telekomunikační zařízení - elektronická zabezpečovací signalizace - elektronická požární signalizace - televizní antény - elektromontáže do 1000V.

Standardní výroba: - vodoměrné šachty - plastové bezodtokové jímky - bazény - kontejnery - jímky pro tlakovou kanalizaci. Zakázková výroba: -vany pro galvanické provozy.

Provádí: - stolařské práce - truhlářské práce - dřevěné obaly (krabice, bedny).

Projektování, konstrukce: -stroje a zařízení pro povrchové dobývání nerostů, pro skládková hospodářství sypkých hmot -transportní zařízení -zařízení pro manipulaci s materiálem na složišti.

Voda, topení, plyn. Práce: - plynařské - vodoinstalační - topenářské - zámečnické - svářečské.

E-shop: - elektronika - foto - kamery - vestavěné spotřebiče - bílé zboží - domácí potřeby - nářadí - produkty pro zdraví.

Elektro: - plazmové televizory - bílé zboží - vestavěné spotřebiče - nářadí - kuchyňské potřeby.

Dodávka, montáže, opravy: - technologické zařízení v průmyslu - zámečnictví.

Velkoobchod, prodej: - papírnictví - papírenské a kancelářské zboží - skartovače - kroužkové vazby - laminátory - kancelářská technika - obalový materiál - psací potřeby - školní potřeby. Prodejna: - náměstí T.G.Masaryka.

Ruční výroba: - svícny - krbové nářadí, koše - stojany, držáky na víno - železné dekorace.

Maloobchod: - koberce - nábytek. Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí.

Zámečnické práce: - ocel - konstrukce - zastření střech - ploty, brány - kovovýroba.

Výroba, dodávka, montáž, servis: -elektronické přístroje pro měření a regulaci (MaR), slabo a silno proud.

Zakázková výroba: - kuchyňské linky - zahradní nábytek - kancelářský nábytek - dveře - dětské pokoje - ložnice - schodiště - vestavěný nábytek.

Občanské a průmyslové stavby. Rekonstrukce staveb. Montáž ocelových konstrukcí. Zámečnické práce. Montáž sádrokartonů a podhledů.

Svářecí technika: -svařovací stroje CO2, inventory -brusivo -ochranné pracovní pomůcky.