SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Zahradní technika GRONYCH Maloobchod, servis: -zahradní technika -sekačky -plotostřihy -křovinořezy -drtiče zahradních odpadů -travní traktory.

Domovní instalatérské práce včetně projekce: -vodoinstalační - údržba vodoinstalace, odpadů -topenářské - dodávka topení, kotlů -plynařské - připojení, rekonstukce domovní plynoinstalace -solární systémy.

Výroba: -koncovky k hydraulickým hadicím -díly pro hydrauliku pro firmu Tieffe.

Pilové pásy na dělení kovů. Chladící kapaliny a řezné oleje pro obrábění.

Strojírenské středisko. CNC obrábění: -základové desky -těžké odlitky -rozměrné svařované konstrukce. Tvarové frézování. Hluboké vrtání.

Prodej, servis: - kancelářská technika. Renovace: - tonerové kazety.

Maloobchod, prodej: - kancelářský nábytek pro personál - kancelářský nábytek pro manažery - hotelový nábytek - bytový nábytek.

UNIPLANT Návrhy a realizace zahrad. Údržba zahrad: -komplexní údržba vaší zahrady -zakládání trávníků -řez ovocných a okrasných dřevin -ochrana rostlin. Automatické závlahové systémy. Prodej: -ovocné dřeviny.

Zámečnická výroba: - vstupní portály - okna - vrata - zábradlí - schodiště - tažné zařízení.

Prodej, servis, kalibrace, cejchování: - váhy a vážicí systémy.

Maloobchod: - kadeřnické potřeby.

Internetový obchod: - elektronika - domácí spotřebiče - výpočetní technika - kosmetika - drogerie - dům - zahrada - auto - moto - sport - domácí mazlíčci - zdraví - výživa - dětský svět. Výdejní místo: Babíčkova 6, Olomouc.

Oprava: -vojenská radiotechnika, radiolokátory. Servis: - zařízení na testování povrchů letištních ploch. - zařízení elektronické ostrahy objektů Ubytovna. Pronájem nemovitostí - nebytové prostory.

Zámečnictví. Obrábění kovů.

Výroba na zakázku: -nábytek z masivu -kuchyně -kancelářský nábytek -vybavení interiérů -dveře, zárubně -stoly -rolety -boudy pro psy.

Nábytek na zakázku Hoblina Výroba nábytku na zakázku: - kuchyňské linky - obývací stěny - bytové doplňky - kancelářský nábytek - skříně na míru - nábytek do interiérů, restaurací, obchodů - školní nábytek.

Projekce, dodávka, montáž: -kompletní zařízení a suroviny pro potravinářský průmysl.

Diagnostika, projekce a montáž: -průmyslové pece pro keramiku a porcelán (vozokomorové, tunelové) -průmyslové pece pro žíhání a ohřev (komorové, krokové) -průmyslové pece pro tavení (pozinkovací, hliníkářské). Rekonstrukce a opravy vyzdívek Rekonstrukce a opravy topných systémů Rekonstrukce a opravy hořáků Diagnostika ...

Opravy, servis: - elektrické domácí spotřebiče - ledničky, chladničky, mrazáky, mrazničky - zn. AEG, Ardo, Ariston, BEKO, Bosch, Calex, Electrolux, Fagor, Goddess, Gorenje, Hoover, Hyundai, Iberna, Indesit, Siemens, Whirlpool, Zanussi - sporáky - ohřívače a bojlery.

Opravy, servis: - elektrospotřebiče, elektrické spotřebiče (ledničky, mrazáky, mrazničky) - zn. Candy, Fagor.

Výroba: - kovové součástky pro stolaře - nerez - hliník - polykarbonát - brány - schodiště - ploty - polykarbonátové stříšky - zatěsnění vchodů - svařování.

Zámečnická výroba: - brány - ploty - zábradlí - schodiště - komíny k zahradním grilum. Svařování nerezových materiálu metodou TIG a MIG EN 287.1.

Prodej, servis: - zahradní technika - lesní technika.

Zámečnictví, zámečnictví strojní výroba.