SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Prodej: - komponenty a periferie pro výpočetní a kancelářskou techniku - e-shop.

Výroba: -zábradlí -ploty -konstrukce -schodiště -zahradní doplňky -čerpací a závlahová technika -elektromotory.

Kompletní servis čerpacích stanic. Olejové hospodářství Činnost firmy: - vložkování nádrží na ropné produkty a chemikálie - revize nádrží na ropné produkty a potrubí - montáž a servis indikatorů netěsnosti - opravy nádrží na některé chemikálie - rekonstrukce úložišť ropných produktů - zajišťování likvidace odpadů - demolice a ...

Velkoobchod: -materiály a nářadí pro laminování. Výroba: -díly karosérií na WRC soutěžní vozy -díly pro letadla,vrtulníky,palivové nádrže -díly pro automobilový průmysl -sportovní nářadí-pádla,kajaky,vesla, -technické výrobky.

Výsekové nástroje pro výrobu samolepících etiket. Výroba raznic pro flexotisk.

ESTERAK. Výroba: - zábradlí - svítidla - dveře - stříšky, markýzy. Práce: - zámečnické.

Kompletní internetové služby: - návrh a realizace www prezentací - vývoj internetových a intranetových aplikací - správa sítí - rezervační software pro hotely a cestovní kanceláře Dodávky: - hardware a software.

Výroba, opravy a servis ultralehkých letounů vlastní konstrukce (Tulák, Chico, Amigo...), replik (Trener, C104, Me-109, Stearman...)i létajících strojů zhotovených dle zákazníkem dodané výkresové dokumentace. Provádíme též doplňování výbavy, zástavby pohonných jednotek, generální opravy...

Technické prohlídky, zkoušky, revize: -kolejová vozidla. Projekce: -elektrické výzbroje. Rekonstrukce: -kolejová vozidla. Vývoj: -Elektronické systémy drážních vozidel -řídící systémy -Elektronické náhrady přístrojů vozidel -Rekonstrukce částí VN

Servis protipožárního zařízení Kontroly, opravy: - všechny typy ručních a pojízdných hasicích přístrojů. Školení v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce Kontroly požárních vodovodů a jejich příslušenství Prodej: - příslušenství požárních vodovodů - hasicí přístroje.

Výroba: - sportovní potřeby - ohýbání trubek -ochranné rámy na terénní a užitková vozidla z leštěného nerezu - stavba strojů na zakázku - svařování nerezu - výrobky z nerezu.

Služby: -energetické audity -tepelně technické průzkumy a měření stavebních objektů, včetně termografie -tepelně technické posudky, výpočty a expertízy -návrhy energetických úprav a zpracování projektové dokumentace -zateplování stavebních objektů -inženýrská činnost ve stavebnictví -posuzování správné realizace zateplení ...

Projekce, statika, inženýrská činnost. Dodávka, montáž: - ocelové konstrukce.

Kovovýroba. Výroba: - kovové konstrukce - kovové výrobky. Obrábění, obráběčské práce. Svařování, svářečské práce. Povrchová úprava kovů.

Zavádění aplikace Inteligentní dům: -aplikace, které s pomocí počítače a programového vybavení, dokáží řídit požadované činnosti v domě z jednoho centra.

Oprava: (i externě) - kancelářské stroje - psací stroje - kopírovací stroje - tiskárny.

Kontejnerová doprava: - odvoz sutě, komunálního odpadu, písky, štěrky. Likvidace odpadů, odpadové hospodářství.

Velkoobchod, maloobchod: - svařovací technika - svařovací materiál.

Dodávka: -datová média, výpočetní a kancelářská technika, vizuální technika, tonery, náplně do tiskáren -multimediální učebny „na klíč“ Nabízíme: - zpracování projektu učebny - poradenskou činnost - realizaci kompletní dodávky.

Broušení klikových hřídelí. Opravy hlav válců. Prodej: - náhradní díly na motory - těsnění hlavy válců - ventily - pístní kroužky.

Prodej, servis: - šicí stroje Lada. Prodejna šicích strojů: - Olomouc, Pavelčákova 9, tel.: 585223390 - prodejní doba: 9-18, so 8, 30-12 hod.

Velkoobchod, maloobchod: - zemní vruty - řetězy - lana - provazy.