CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
BEZVA - Bedřich Všetula Prodej, montáž, opravy, servis: - chladící a mrazící vitríny, skříně, pulty - chladící a mrazící boxy - chlazení piva, sodovníky - výrobníky ledu ICEMATIC - průtokové chlazení vody - chlazení rozvaděčů u obráběcích strojů - klimatizace.

Služby - nezávislá inspekční kancelář v oboru kontroly jakosti strojů a zařízení - měření ultrazvukem - certifikace materiálů - termínové kontroly.

Výroba forem a dílů pro výrobu PET předlisků - trny, pouzdra, závitové části, kavity, chladící trubky.

Opravy, servis, prodej, výkup: - vysokozdvižné vozíky Servis: - manipulační technika. Prodej: - náhradní díly. Provádění přestavby na plyn. Revize plynu a technické kontroly.

Činnost: - projekční a konstrukční činnost v oblasti strojírenství - výkresová dokumentace v programu AutoCad - výpočet nákladů na vytápění na základě hodnot z digitálních poměrových čidel

Zpracování kamene a jeho restaurování Umělecké kovářství a restaurování kovu

Prodej a montáž: - vodovodních baterií - čerpadel a kotlů - komínového nářadí a kouřovodů - plyn a tuhá paliva - odpadní systém - fitinky černé, mosazné a pozinkované - materiál kotvící a spojovací - koupelnového vybavení, návrhy koupelen - kosmetika a drogerie - bazénové doplňky a chemie. - zahradní nářadí.

Nabízí činnost v těchto oborech: - návrhové a optimalizační výpočty - napěťové-deformační výpočty - dynamická analýza - hodnocení seizmické odolnosti - průkazná dokumentace pro vybraná zařízení jedarených elektráren.

Výkup a prodej palet Prodej, eshop: - brikety - pelety - palivové dřevo - papír - duté obaly Výroba: - destilovaná voda.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Výroba, prodej: - elektrické nářadí - ruční nářadí - svářecí technika - dílenská chemie - příslušenství.

Prodej, servis, nerezová výroba a návrhy technologií: - gastronomická zařízení - profesionální mycí stroje -sporáky - smažící pánve.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí Montáž strojního zařízení Potrubářské a svářecké práce

Výroba, prodej, servis, dovoz: - zdravotnická technika: - ultrasonografy - urodynamické přístroje - ultrazvuky - didaktická technika.

Dodávka, opravy, revize: - mostové jeřáby - kladkostroje - jeřábové dráhy - školení jeřábníků a vazačů. Montáž: - dálkové ovládání na jeřáby a kladkostroje - frekvenční měniče pro plynulé změny rychlostí pohybu jeřábu.

Nabízím výrobu okrasných kovaných plotů, branek, vrat, zábradlí, krbů, krbového nářadí a košů a jiných kovaných doplňků.

Prodej, eshop: - topení, ohřívače vody - bojlery - krby - krbová kamna - solární systémy - radiátory - vodárny - čerpadla - koupelny - kuchyně - sporáky - nářadí.

Velkoobchod: - obalové materiály - PE fólie - MI fólie - PP fólie - fólie - lepící pásky - vakuové sáčky - potisk - kartony - papírové proložky - vázací pásky - pytle, sáčky, tašky apod.

Instalace, servis, opravy: - tepelná čerpadla - solární systémy - rekuperační jednotky - inteligentní elektroinstalace.

Prodej ložisek všech značek, typů a druhů a příslušenství.

Prodej: - svařovací stroje - ochranné pracovní pomůcky.

Elektromontáže, elektroinstalace, inteligentní elektroinstalace, klimatizace, tepelná čerpadla, podlahové topení, slaboproud, svítidla, centrální vysavače.

obchodní firma - dodávky do strojírenských podniků

Výroba: - komponenty parních turbín - díly do leteckých motorů.