CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Prodej, oprava, servis, leasing: -stavební stroje -nakladače ATLAS, NOVOTNÝ -rýpadla YANMAR -hutnící technika Mikasa -ponorné vibrátory -vybrační latě -kompresory -míchačky -manipulační technika -přepravní vozíky -vysoušeče -vyhřívací agregáty -elektrocentrály. Výkup, prodej, bazar: -použité stroje. Půjčovna: ...

Prodej, servis: -startovací, trakční, staniční a záložní akumulátory, baterie -nabíjecí technika -měřící technika. Zastoupení těchto významných výrobců: -TAB Mežica, Slovinsko -Dyno Europe, Belgie -ZAP SZNAJDER BATTERIEN, Polsko -Truck-Lite, Německo -AEB, Belgie -BAE, Německo -FERVE, Španělsko -AMC, Španělsko

Dodávka, montáž, modernizace, servis: - výtahy: - osobní, nákladní, lůžkové - eskalátory - pohyblivé schody a chodníky.

Prodej, servis: - vysokozdvižných a nízkozdvižných vozíků Hyster - náhradních dílů, doplňků k vozíkům - školení řidičů a poradenství - technické kontroly a revize LPG systémů.

RICOH Czech Republic je oficiálním distributorem značky RICOH v České republice. Prodej, pronájem, leasing, oprava, servis, pozáruční servis, záruční smlouvy, servisní smlouvy, projekty: - skener, tiskárna, fax, kopírka, digitální duplikátory (priporty), CD zařízení, software.

Řemesla, služby - povrchové úpravy nástřikem, lakováním, broušením - práškové lakování CAMAXIT - recyklace surovin lisováním do briket, paketů, drcením Recyklace, prodej, výkup - kovy - druhotné suroviny - zpracování nebezpečných odpadů Kontejnerová doprava

Hodinový manžel. Zámečnické práce. Údržbářské práce.

Prodej: - čerpací technika - elektromotory

Společnost MAPRO vznikla v roce 1991 a její hlavní náplní jsou dodávky technologie pro vstřikování plastů. MAPRO, včetně svých dceřiných společností na Slovensku a v Polsku, má 2.600 m2 kancelářských, skladových, výrobních ploch a učeben. Hlavní produkty - vstřikovací lisy na plasty Zhafir a Haitian - servisní síť pokrývající Čechy, ...

Prodej, servis - čerpadla, armatury pro energnetický, potravinářský, chemický průmysl - systém KSB - čerapdla a čerpací systémy - míchadla - elektrické, hydraulické a pneumatické pohony

Kovovýroba: - zámečnictví, pasířství - zastřešení polycarbonátem - autobusové zastávky - kovářské zádradlí a brány(posuvné, křídlové) - svařování TIG, WIG, MAG - nerez zábradlí, bytové a stavební konstrukce - montáž výrobních hal - výroba strojů na zakázku - oplocení

Opravy, montáž: - chladničky - mrazničky - chladící a mrazící nábytek - chladící a mrazící boxy - klimatizace . Prodej: -chladící a mrazící techniky -výrobníky ledu -výrobníky sodové vody.

Prodej, montáž, poradenství: - ochrana proti odposlechu a úniku informací. Speciální audio - video technika: - rušičky mobilů GSM - vysílačky - přijímače - scannery.

Čerpací technika KVMU Projekce, dodávky, montáž, uvádění do provozu: - čerpací stanice pro průmysl a energetiku.

Prodej: - originální tonerové a inkoustové kazety, tonery - kompatibilní tonerové a inkoustové kazety - tiskárny - kancelářský spotřební materiál.

Kusová a malosériová kovovýroba, nástrojářství.

Výroba: -nástavby - valníkové, skříňové, sklápěcí, izotermické, cisternové a jiné. Oprava: -přívěsy -návěsy -tandemy -cisterny -podvalníky -sklápěče -nástavby. Zámečnická výroba. Prodej: - technické plyny.

Výroba a prodej ultrazvukového vazebního gelu pro použití především v medicíně pro sonografii a ultrazvukovou terapii. Sonografický gel US GEL PRFESSIONAL.

Komplexní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce. Prodej: - hasící přístroje.

Stavba strojů - dopravníky. Kovoobráběčství, zámečnictví, soustružení, frézování, broušení.

Technické služby města Olomouce, a.s.: - čištění komunikací - svoz odpadu - oprava komunikací - údržba zeleně - údržba veřejného osvětlení. Dispečink-stálá služba: - tel.: 585700000, 605201686.

Zahradnické práce: - realizace a údržba zeleně - sekání vysoké trávy - rizikové kácení - arboristické práce a ovocnářství - štěpkování a odvoz bio-odpadu Půjčovna a servis zahradní techniky.

Výroba bytového nábytku: -skříně a nádstavce -sektorový nábytek -psací stoly -obývací pokoje.