CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Kovovýroba: - práce na karuselu CNC do průměru 1500 mm. Kovoobrábění. Nástrojárna. Zámečnické práce. Svařování. Zhotovení přípravků.

Nástrojárna. Výroba: - formy na plasty, gumu, zinek a hliník - nástroje střižné, tažné a ohýbací - přípravky Práce: - strojní - ostření a opravy nástrojů.

Výroba, montáž, servis: - vzduchotechnika, teplovzdušné výtápění a větrání s rekuperací RD, klimatizace.

Autobazar, nákup, komisní prodej: -nákladní a užitková vozidla -autobusy -zemědělská a lesní technika. Prodej: -stavební stroje. Autovrakoviště. Ekologická likvidace vozidel. Pronájem nemovitostí. Výkup kovového odpadu.

Projekce, konstrukce, výroba - kovová výroba (kovové tkaniny) - výroba filtračních prvků (válcové filtry, kuželové filtry..)

Nákup a prodej: - rostlinné oleje (řepkový, slunečnicový, sojový) - biodiesel, bioetanol - pohonné hmoty (motorová nafta, benzin) Servis výrobních jednotek na výrobu biodieselu.

Výroba, prodej, distribuce, servis: - průmyslové těsnící prvky (těsnění profilové, lisované, ploché atd.) - hydraulické hadice s koncovkami. Výroba, renovace: - strojní součásti.

Obchodní zastoupení, prodej, oprava, servis: - vstřikovací lisy na plasty Sumitomo - roboty WEMO - náhradní díly

Služby: - signmaking - výroba řezané reklamy ze samolepících folií - světelná reklama - tisk - strojní vyšívání - pořádání reklamních akcí - svařování a dělení materiálů

Prodej: - poklady - váhy - čtečky čárového kódu

Prodej, e-shop, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače - mobilní telefony

Internetový obchod, e-shop: -vysavače zn. GLOBALTEK. -náhradní díly, spotřební materiál pro vysavače. Místo pro příjem reklamací, oprav: Olomouc, Technologická 18, tel.: 585757114

Kovoobrábění, CNC obrábění. Zakázková, kusová, malosériová výroba na CNC strojích. Přesné obrábění na CNC strojích ISO 9001

Komplexní služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany. Tvořím dokumentaci k BOZP PO, řídím podniková rizika, kontroluji práce zakázané mladistvým a ženám. Vypracování evakuačního plánu. Provádím školení v ochraně zdraví při práci a požární. Školím řidiče.

Návrhy, montáž, servis: - závlahové systémy a služby - větrací systémy skleníků a fóliovníků - stínovací systémy - automatická a ruční regulace klimatu - přisvětlování pro asimilaci rostlin.

Prodej Servis Pronájem Internetový prodej, e-shop: - kempinkové vybavení - stany, přístřešky, karavany.

Truhlářství Nádvorník Výroba nábytku na zakázku: - kuchyně, obývací stěny, nábytek do pokojů, ložnice, kanceláře. Výroba z masivu, laminovaných či dýhovaných desek, biodesek.

Prodej, servis, půjčovna: - zahradní technika - lesní technika - příslušenství - HUSQVARNA, JONSERED, PARTNER, VARI, DEUTZ - FAHR.

Výroba, prodej: - kmenové pásové pily - briketovací lisy

Maloobchod, prodej: -bytový nábytek: -sedací soupravy -postele, pohovky -židle, stoly -obývací stěny -ložnice -dětské pokoje -matrace, rošty -kancelářský nábytek -bytové doplňky. Kuchyňské studio.

Reklamní agentura, služby: - DTP - výroba stojany, woblery, paletové ohrádky, letáky - kartonáž

Služby: - kovoobrábění - CNC soustružení - broušení - lisování - CNC frézování