CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Výroba, prodej: - poplastované a pozinkované pletivo, sloupky a brány

Výroba, dodávka: -čerpadla, čerpací stanice, komponenty: -samonasávací kalová čerpadla S - vhodná pro všeobecné použití -samonasávací zubová čerpadla R - s vnitřním ozubením pro čerpání vysoce viskózních kapalin -samonasávací membránová čerpadla LB -velká vodárenská čerpadla-vertikální i horizontální pro mořskou vodu -ponorná ...

Distribuce, servis, montáž čerpací a závlahové techniky: - čerpadla SIGMA a.s., EBARA, WILO, GRUNDFOS, KSB, SLOVPUMP Závadka - závlahová technika JUNGPUMPE.

Dodávky a montáž vnější ochrany před bleskem. Aktivní hromosvody. Dodávky a montáž kompletního systému přepěťových ochran pro napájecí, počítačové, řídící a telekomunikační sítě. Náhradní a záložní zdroje energie a motorgenerátory.

Prodej, servis a montáž klimatizací, vzduchotechniky, vratových systémů, automatických dveří, bran a rolet. Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství.

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Provozování kulturních, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -foto-kino, fotopotřeby -vybavení fotolaboratoří a fotoateliérů -fotoaparáty, fotopříslušenství, blesky, stativy, diaprojektory, filtry -profesionální filmy, kinofilmy -elektronické diáře, kalkulačky -mobilní telefony. Fotobazar. Oprava, servis: -fotopřístroje, optické přístroje. Fotografické ...

Maloobchod, prodej: - fotopotřeby - fotoaparáty. Oprava, servis: - fotopřístroje, optické přístroje. Fotografické práce: - reklamní fotografie - fotografické reportáže. Fotoslužba, vyvolávání, zhotovení: - fotografie, diapozitivy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -foto-kino, fotopotřeby -vybavení fotolaboratoří a fotoateliérů -fotoaparáty, fotopříslušenství. Fotobazar. Oprava, servis. Fotografické práce.

Kompletní služby a poradenství v oblasti požární ochrany, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Výroba, opravy: -ostatní účelové stroje -mobilní třídící a drtící stroje -mobilní hrubotřídič, mobilní třídič -náhradní díly, servis. Prodej: -použité stroje, drtiče a třídiče.

Výroba: - přesné obráběcí díly z oceli, duralu, plastů, litiny a nerezu včetně tepelného zpracování a povrchové úpravy. Frézování Soustružení Dělení materiálu Tepelné zpracování.

Nabídka poradenství, prodeje, instalace, školení a servisu vstřikovacích strojů.

Velkoobchod, prodej, distribuce, internetový obchod, eshop: - vlasová kosmetika - kadeřnické potřeby - potřeby pro nehtovou modeláž.

ELEKTROINSTALACE: -rodinné domy -občanská vybavenost -osvětlení interiérů. MĚŘENÍ A REGULACE: -kotelny -vzduchotechnika -elektrické pece -průmyslové pece.

Montáž, realizace, servis: - měření a regulace - topení, rozvod plynu - elektromontáže - tepelná technika - klimatizace - plynové kotelny - měření emisí.

Tvarové řezání vodním paprskem: - všechny druhy ocelí.

Čerpací technika. Prodej: - spotřební a průmyslová čerpadla značky HCP, WARLUS, STERLING, SIGMA - pružné spojky RATHI - kalová ponorná čerpadla - vodárny.

Výroba, prodej: - bezpečnostní zámky - elektronické zámky - klíče.

Výroba, opravy, úpravy, prodej: - sportovní a lovecké zbraně - mířidla - stavba zbraní na zakázku pro myslivost a sportovní střelbu - střelivo - kovoobrábění -CNC frézování. Prodejna: Slovenská 10, Olomouc, 585223230.

Výroba, montáž, dodávky: - plynové kotelny - kogenerační jednotky - kotelny na biomasu - černé plynové zářiče - tepelná čerpadla - potrubní rozvody.

Narex-servis-prodej Autorizovaný prodej, servis: -elektronářadí, příslušenství výrobků NAREX Česká Lípa, a.s. -zahradní technika -průmyslové vysavače -záruční i pozáruční opravy. Další provozovny: -Prostějov, Dolní 97, tel./fax:582333397 po-pá 8-17 so 9-12 -Prostějov-Domamyslice, Borová 2, tel./fax:582362850.

Internetový prodej zahradní techniky.

Výroba: -PE fólie -pytle na odpad LDPE -materiál LOLIP -potištěné fólie.