PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej, dodávka, servis: - vozidlové navijáky elektrické, ruční, hydraulické - elektrické lanové navijáky - hydraulické lanové navijáky - elektrické lanové navijáky - hydraulické lanové navijáky - ruční navijáky s brzdou, bez brzdy se západkou - minijeřáby s elektrickým navijákem RULE pro užitková vozidla.

Výroba - nábytek na míru: - kuchyně - skříně - obývací pokoje - ložnice - kanceláře - komerční nábytek. Truhlářství. Návrhy interiérů.

Prodej: - kancelářský nábytek - sektorový nábytek i na zakázku - kancelářské židle a křesla značek RIM, THERAPIA, ALBA, MAYER, ANTARES. - sedací nábytek. 3D návrhy a doprava zdarma. Interiéry na klíč.

Prodej a servis: -svařovací technika - svářecí stroje Kühtreiber a Selco, Rilon. Velkoobchod, maloobchod: -ochranné pracovní pomůcky: -kukly -rukavice -zástěry -brýle, ochrana sluchu -pracovní oděvy, obuv -svářečské příslušenství -brusivo -ruční a elektrické nářadí.

Firma HBC Pumpy s.r.o. se zaměřuje na prodej čerpadel na zahradu, do studny nebo pro vodní oběhy včetně zajištění projektování a stavby čerpacích soustrojí a domácích vodáren na klíč. Prodej, montáž, servis a údržba: - čerpadla (oběhová, samonasávací, odstředivá, ponorná, kalová, bazénová, ruční) - tlaková kanalizace - čerpací stanice - ...

V srdci českého řemesla najdeme firmu Umělecké kovářství Robin Heidenreich, která spojuje tradiční kovářské umění s moderními požadavky zákazníků. Specializuje se na zakázkovou výrobu kovových prvků pro interiéry i exteriéry. Firma se pyšní širokým portfoliem realizací, od drobných bytových doplňků až po velké architektonické prvky. Mezi ...

Školení požární ochrany a bezpečnosti práce

Protipožární nátěry Natěračské práce - nátěry fasád a ocelových konstrukcí lakování Malířské práce - malby bytů, administrativních prostor a hal Nástřiky Výškové a horolezecké práce

Velkoobchod, prodej. Strojírenská výroba. Nerezový hutní materiál: - nerezové, ušlechtilé, profilové oceli - trubky - armatury a potrubí - svařovací materiál - pásy, pruhy. Sklad : Železniční 7.

Protipožární ochrana staveb: -protipožární nátěry, nástřiky a obklady ocelových -protipožární okna a dveře -kabelové ucpávky, kanály, podhledy. Provádí: -hydroizolace a sanace betonových konstrukcí -vysoušení, izolace. Stavby: -drobné stavební úpravy.

Dodávka, servis, poradenské služby ČERPACÍ TECHNIKA -nabídka zařízení do všech odvětví průmyslu i pro domácí použití -čerpané médium: od čisté vody až po chemicky agresivní, abrazivní a vizkozní média . ARMATURY. ZÁVLAHOVÁ TECHNIKA -zaměření na techniku aplikující vodu přímo k rostlinám.

Čerpací technika. Prodej: - spotřební a průmyslová čerpadla značky HCP, WARLUS, STERLING, SIGMA - pružné spojky RATHI - kalová ponorná čerpadla - vodárny.

Prodej, servis: - kopírky - tiskárny - tonnery - spotřební materiál. Copy centrum. Copy centra v Olomouci: - třída 17.listopadu 10 - třída 1.máje 25 - Palackého 19.

Prodej a dodávka: - vybavení pro servisy a prodejny jízdních kol, opravny osobních a nákladních automobilů, pneuservisy.

Bohatý sortiment elektrických a hydraulických autonavijáků, prodej, servis a jejich montáž, profesionální přístup včetně zajištění osvědčení formou zápisu do technického průkazu nebo vystavení technického osvědčení samostatného technického celku a výpis TO. Dlouholeté zkušenosti máme s montáží a servisem navijáků u aut odtahových služeb, ...

Půjčovna, pronájem stavebních strojů: - kolová rypadla - bourací kladivo - pásová rypadla a bourací kladiva - demoliční nůžky - čelní nakladače a dozery - STK an traktory a nákladní přívěsy.

Služby: - montáže energorozvodů a technologií v průmyslu - montáže systémů chlazení - potrubní rozvody a svařování potrubí z nerezu, PE a PP - montáže rozvodů a technologií pro rozvod tlakového vzduchu - montáže technologií a rozvodů vakuových systémů - vodo, topo, plyn - montáže plynoinstalací a plynových spotřebičů - vložkování ...

Kancelářská klimatizace, vzduchotechnika. Dodávky, montáže, prodej, servis, oprava: -vzduchotechnická a klimatizační zařízení včetně řídících systémů MaR.

Elektromontáže, elektroinstalace, inteligentní elektroinstalace, klimatizace, tepelná čerpadla, podlahové topení, slaboproud, svítidla, centrální vysavače.

Prodej, e-shop: - luxusní dárkové krabičky na spodní prádlo - krabičky na víno - kartonové domečky pro děti - dárkové truhličky.

Společnost Green spot, s.r.o. se zaměřuje na poradenství v oblasti BOZP a ekologie, na revize tlakových nádob a zdvihacích zařízení, na kovovýrobu, montáže ochranných zábran a mnoho dalšího.

Prodej - poháněné nástroje pro CNC stroje - upínací nástroje - měřidla a kalibry - obráběcí nástroje - speciální nástroje na zakázku.

Specializovaný prodejce stavebních strojů. Prodej stavebních a zemních strojů, jejich opravy a prodej náhradních dílů. Provoz půjčovny strojů a provádí školení strojníků v souladu s vyhláškou 77/65Sb. Výhradní zástupce firmy YANMAR v ČR.

Prodej, montáž, servis: - váhy - váhy vestavěné, pro obchod a tržnice, pro kuchyně a sklady, zlatnické a laboratorní, jeřábové a závěsné. Výroba: - mostní, silniční, automobilové váhy.

Vyrobte dojem s agenturou Gevak, s.r.o. Hledáte partnera, který promění vaše nápady do reality? Agentura Gevak, s.r.o. je tu pro vás! Již více než 20 let se specializujeme na výrobu POS materiálů a reklamní kartonáže. Naše moderní výrobní program nabízí paletové omotávky, paletové ohrádky, regálové lišty, stoppery, woblery, letáky na struně, ...