CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Dodávka, prodej, poradenství, servis: - laboratorní přístroje a příslušenství - vše pro laboratoře - vybavení laboratoří - specializace na chromatografii.

TRI-TOPS: - zahradní nářadí - ruční nářadí - elektro nářadí - sekery, rýče, zahradní nůžky, aku vrtačky, brusky, gola sady a klíče, vibrační a ponorná čerpadla, domácí vodárny, žebříky, poštovní schránky - krmivo pro psy.

Umělecké kovářství: - návrhy a realizace kovaných prací na zakázku - zhotovení návrhu podle individuální situace, požadavků a potřeb - brány, ploty, okenní mříže, vývěsní štíty - kované panty, zástrče, kliky, madla, dveřní mřížky - krbové doplňky - drobné umělecké předměty - kované plastiky - balkonové a schodišťové zábradlí.

Výroba značky LEROY-SOMER: - alternátory - elektromotory - motory - převodovky - frekvenční měniče. Opravy všech značek: - elektromotory - motory a převodovky - alternátory.

Stavební činnost: -řezání a vrtání železobetonových konstrukcí -injektáže stavebních konstrukcí -frézování a broušení stavebních povrchů -demolice staveb -zámečnické práce

Autorizovaný systémový partner Canon Prodej, servis: - nová i použitá kancelářská a výpočetní technika - kopírky, faxy, tiskárny. Kopírování, tisk. Pronájem strojů.

Velkoobchod Čerpadla: -pro energetiku, vodní hospodářství, chemický průmysl, stavebnictví, potravinářství, zemědělství -ve všech konstrukčních velikostech a materiálových provedeních. Armatury pro všechna průmyslová odvětví

Kovovýroba, zámečnictví: - vrata, dveře - brány - stavebně zámečnické práce. Truhlářské práce: - výroba palubek - hoblování trámků, desek - výroba přepravních beden - výroba pergol - výroba nábytku

Prodej: - kadeřnické vlasové přípravky - kadeřnické pomůcky a technické-servisní zboží - přípravky a pomůcky pro kosmetiku, nehtovou modeláž a pedikúru - drogistické zboží - nůžky - nábytek a vybavení pro salony (kadeřnické židle a křesla, fény, mycí boxy, sušáky, klimazony a infrazony, kadeřnické obsluhy, zrcadla).

Montáž, servis: - řídící programovatelné systémy - regulace zařízení pro dodávku tepla

Bazar. Prodej, výkup: - ojeté nákladní automobily - ojeté pracovní stroje - ojetá stavební a zemědělská technika - ojeté speciální, užitkové i obytné automobily.

HEROS - Výroba lékárenské techniky.

Stavební a výkopové práce: Pronájem: - stavební stroje a vozidla. - bagry, kontejnerové auto, vibrační válec, bourací kladivo - stavby chodníků, komunikací, všechny druhy přípojek - stavby domů, garáží, plotů -prodej štěrků a písků Nákladní doprava. Možnost uložení sutě a zeminy na skládku.

Truhlářství. Výroba: -nábytek. -kuchyňské linky. -kancelářský nábytek.

Prodej nábytku českých výrobců: - židle a stoly - sedací soupravy - obývací stěny, ložnice - matrace - masivní nábytek. Výroba: - kancelářský nábytek - stoly, stolky, komody, vestavné skříně - kanceláře - kuchyňské linky. Čalounické práce.

Hydraulické komponenty, šroubení, hadice, hydromotory a čerpadla Sunfab, hydraulické okruhy, SILO kompresory.

Prodej - poháněné nástroje pro CNC stroje - upínací nástroje - měřidla a kalibry - obráběcí nástroje - speciální nástroje na zakázku.

Prodej, servis, opravy, pronájem, půjčovna: - stavební stroje lehké i těžké mechanizace - manipulační technika. Prodej: - náhradní díly. Školení strojníků.

Knihařství: -opravy knih, -ruční a průmyslové vazby -vazby diplomových, bakalářských závěrečných a disertačních a habilitačních prácí -kožené vazby -paspartování -výroba razítek -tisk-fóliový, ofsetový, digitální -okrasná fóliová ražba -kopírování -kartonáž-krabice, pořadače, desky s chlopněmi -kalenDářová vazba ...

Výroba, prodej, maloobchod: - obalové materiály - lepenka.

Prodej Ostroměř: -náhradní díly - kolová technika -náhradní díly pro vozidla Praga V3S a TATRA. -motory, těsnění, převodovky, spojky, nápravy a jiné -prodej - vojenský výstrojní materiál - boty, maskáče, stany, znehodnocené zbraně, šály, klobouky, ponožky, nože, batohy, kukly, rukavice, samopaly, nářadí, lopatky, dětské oblečení, ...

Prodej, servis náhradních dílů: - stavební stroje (nakladače, rypadla, minirypadla, rypadlo-nakladače, bourací kladiva, kompresory, demoliční kleště a drapáky). Bazar stavebních strojů. Prodej nových strojů.

Bazar: - použitý nábytek. Komisní prodej a výkup: - nábytek - elektro - nářadí - sportovní potřeby.