CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Komplexní vytápění pro rodinné domy pomocí obnovitelných zdrojů: - tepelná čerpadla - solární systémy - elektrické kotle - radiátorové topení - stěnové vyápění.

SMT - Stavební a měřící technika Prodej: - stavební a měřící technika značky Tusch, Leica, Topcon, Stabila a další - nivelační přístroje - teodolity - nivelační latě - měřická kolečka, měřící latě - lasery - řízení zemních strojů - úhloměry a sklonoměry - stolní pily na keramiku, dlažby, obklady - diamantové nástroje - elektrické ...

Společnost má nevyčerpatelné možnosti. Čerpací a teplovodní technika. Velkoobchod, maloobchod, poradenství, oprava, servis i pozáruční (0602737009): -armatury: -průmyslové armatury -závitové BUGATTI, AHP -mezipřírubové BURACCO, KSB -čerpadla CALPEDA POMPE, ZENIT, KSB, GRUNDFOS, MARINA, WILO, SIGMA LUTÍN, SIGMA HRANICE, ruční KOVOPLAST, ...

Výměny bytových vodoměrů, poměrové i kalorimetrické měření tepla v objektech, včetně služby rozúčtování nákladů

Tepelná čerpadla. Solární systémy. Instalace vody, topení.

Služby v oblasti výpočetní techniky: - servis a poradenství - počítačové sítě a komponenty - satelitní komplety, satelitní technika a servis.

Gravírování. Pískování skla. Vypalování. Řezání a dělení laserem. Výroba razítek.

Obchodní zastoupení GALIKA. Distribuce: -kovoobráběcí stroje a měřící zařízení.

Elektrikářské práce Plynoinstalační práce Topenářské práce Zednické práce Vodoinstalační práce Montáž - klimatizace

Výroba: - nábytek - kuchyně - vybavení interiérů - zakázková, sériová výroba. Vzorková prodejna: - Olomouc, Uhelná 3.

Výroba, prodej, servis, půjčovna: - čerpadla GRUNDFOS, WILO, ISH, SIGMA HRANICE, SIGMA LUTÍN, CALPEDA a ostatní.

Komplexní informační systémy - software pro instituce: - vyhotovení informačního systému - dodání výpočetní techniky - zaškolení zaměstnanců.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba kombinovaná s živočišnou výrobou. Opravy změdělských strojů.

Kovovýroba: - restaurování kovových výrobků - dálkově ovládané brány a vrata - bezpečnostní mříže - domovní čísla - krbové nářadí a rošty, krbové mřížky.

Maloobchod: -elektonika -elektospotřebiče.

Kovovýroba: - rybářské potřeby. Kovopasířské práce. Kovoobrábění a zámečnické práce. Obrábění kovů. Svařování: - nerez ocelí metodou TIG a MIG (argon, CO2).

Komplexní služby: - v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce.

Prodej, servis, pronájem: - manipulační technika (vysokozdvižné vozíky, paletové vozíky).

Truhlářství: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - interiéry - kompletní výbava prodejen - schody, podlahy - montáž venkovních zahrádek u restaurací.

Stavební firma, pozemní stavitelství: - zemní práce - inženýrské sítě - komunikace a zpevněné plochy - demolice objektů - výstavba rodinných a bytových domů - rodinné domy na klíč Pronájem. - stavební stroje - autojeřáby.

Dodávka a servis klimatizací a chladících zařízení.

Kovoobrábění. Obrábění kovů. Výroba náhradních dílů pro kolejová vozidla. Kusová a malosériová výroba.

Výroba a dodávky telekomunikační techniky. Výstavby místních telefonních sítí a optických tras.

Komplexní elektromontážní práce: - elektroinstalace - slaboproudé rozvody a technologie - měření a regulace - elektronické zabezpečovací systémy Prodej: - elektroinstalační materiál.