CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce staveb - renovace koupelen. Umělecké kovářství.

Zámečnictví Výroba: - zámečnická - kovovýroba. Zpracování nerezu a hliníku.

Služby: -bezdrátové rádiové připojení na pult centrální ochrany -fyzická ostraha objektů -ostraha přeprav cenných zásilek -bezpečnostní agentura -úklidové služby.

Kovovýroba. Zámečnické, klempířské a pokrývačské práce.

Revize, oprava, montáž menších zdvihacích zařízení: -elektrické kladkostroje (lanové, řetězové) -dílenské jeřáby. -elektrické vrátky. -výtahy jídelní. -elektrická spouštědla. -ruční zvedáky, kladkostroje BRANO. Služby: -poradenská, projekční činnost zdvihacích zařízení. -repase elektrických kladkostrojů BALKANCAR.

Obrábění kovů: -soustružení -frézování -broušení na kulato -kalení -povrchová úprava kovů.

Prodej, montáž, opravy, servis: - klíče - zámky, vložky - dveřní kování - trezory - elektronické zabezpečení.

Kovovýroba - zámečnictví: - atypická vrata, dveře, schodiště, zábradlí i nerez. Veškerá kovovýroba dle přání zákazníka Servis, dodávka, montáž: - elektrická garážová vrata - pojezdové a posuvné brány.

Výroba: - kancelářský nábytek - dětské pokoje - kuchyňské linky - vestavěné skříně.

Prodej, leasing, pojištění, zprostředkování, servis stavební stroje a zařízení, nákladní a užitková vozidla atd... -Realitní činnost. Prodej, leasing, pojištění a zprostředkování prodeje a koupě jakékoli techniky ve stavebnictví, dopravě a příbuzných oborech používané (nové i použité), servis vybrané techniky -mobilní zemní stroje všech ...

Prášková lakovna, práškové lakování: -rámy jízdních kol a příslušenství -židle, stoly -autodíly -moto veterány. Zakázková výroba: -drátěný program. CYKLO prodej a servis: -Uničov, Šternberská 497, tel.:585051299 -jízdní kola.

Prodej a servis - počítače, tiskárny, notebooky PC bazar a servis - výkup, komisní prodej, servis PC, tiskáren, notebooků Plnění inkoustových a laserových cartridge.

Maloobchod, prodej: - termostaty.

Zámečnictví. Autoservis, autoopravna.

Maloobchod, prodej: - požární technika.

Montáž, opravy: -měřící a regulační technika.

Opravy: -chladničky -mrazničky.

Činnost: - obrábění kovů.

Služby: - zámečnictví - kovoobrábění

Prodej, maloobchod: -čistící a úklidové zařízení.

Dodávka, prodej: - vázací prostředky (řetězové závěsy, ocelová lana, textilní úvazky, technika proti pádu) - zdvihací zařízení (jeřábové traverzy, kleště, kladkostroje, jeřábové digitální váhy).

Kovovýroba. Zámečnické práce: - svařování. Dělení materiálů. Kusová i sériová výroba.

Kovoobrábění. Strojní obrábění-soustružení - frézování - vrtání a závitování - broušení na plocho. Zámečnické práce.

Zámečnictví. Zakázková kovovýroba: - včelařské potřeby - nosiče na motocykly - hliníkové motokufry - svařování nerezu a hliníkových dílů.

Maloobchod: - železářství. Prodej: - ochranné oděvy a domácí potřeby.