CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
TUMA service Prodej a servis zahradní techniky: - motorové pily DOLMAR - motorové sekačky - křovinořezy a vyžínače - sekačky - náhradní díly. Broušení řetězů.

Prodej, servis, pronájem KÄRCHER: - průmyslové vysavače - kobercové extraktory - vysokotlaké mycí stroje s ohřevem i bez ohřevu - čistící chemie. Prodej, servis, pronájem REA CZ- výhradní zastoupení pro ČR: - mobilní teplovzdušné topné agregáty.

Vlk-Project. Výroba a prodej: - lesní navyjáky, dvoububnové - štípací procesor - hydraulické ruky - traktory - čtyřkolky.

Autodíly. Maloobchod, prodej: - oleje - autodíly - příslušenství - filtry. Další provozovna: - Olomouc, Rooseveltova 25.

Projekt, výroba, instalace, servis: - ponorná míchadla.

MPM Miler Prodej: - pojezdová kola - manipulační technika. Servis: - vysokozdvižné a nízkozdvižné vozíky Zakázková výroba: - regály, čtyřkolové vozíky, rudle atd. Výkup: - použité paletové vozíky. Prodej: - repasované paletové vozíky.

Velkoobchod: -výpočetní a komunikační technika.

Dceřiná společnost firmy PANFLEX, s.r.o. Služby: - komplexní předtisková příprava pro všechny druhy flexotiskem potištěných obalů - výroba fotopolymerní tiskové formy - reproagenturní činnost zahrnuje specifickou úpravu dat obalu pro flexotisk, hlubotisk a ofset. Prodej polygrafických produktů a zařízení: - flexotiskové fotopolymerní ...

Broušení obráběcích nástrojů pro truhláře.

Autolaky Glasurit JK TOP- LAC - Glasurit - autolaky - lakýrnické pomůcky a zařízení - stříkací pistole - elektrické a vzduchové brusky. Kompletní dodávky, montáž a školení: -autolakovny -stříkací boxy Durst.

Zastoupení firmy VK ložiska Prodej: -průmyslová ložiska-valivá, kluzná, ložiskové jednotky -automobilová ložiska -kluzná ložiska -gufera -klínové řemeny -lineární technika -hřídelová těsnění -ložiska firem IB, ZKL, ZVL, NSK -hnací řemeny -maziva a oleje -lepidla a tmely, prostředky pro údržbu a montáž -řetězy ...

Výroba, prodej: - paruky a příčesky z pravých vlasů

Výroba: - nástroje a nářadí - formy a plastové díly pro automobilový průmysl.

Opravy, servis: - chladničky, mrazničky - autoklimatizace - chladírny, mrazírny - pozáruční servis všech typů.

Náš e-shop nabízí nejen legendární nůž Rybičku, připravujeme pro Vás také informace o historii nožířské výroby v Československu. Doporučené způsoby péče o nože, bezpečné používání, broušení, konzervaci... Rybička - nůž neobvyklý svým tvarem zvířete. Velké obliby dosáhl již v předválečném Československu, kdy se nabízel v různých velikostech. ...

Záruční i pozáruční servis: - automatické pračky - myčky nádobí - šicí stroje.

Zemní práce. Pronájem, půjčovna, opravy: - stavební jeřáby. Vnitrostátní silniční nákladní doprava. Mezinárodní kamionová doprava. Zámečnické práce. Opravy vozidel a strojů.

Truhlářství Výroba nábytku na zakázku: - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek.

Stolařství. Zakázková výroba nábytku: - vestavěné skříně - dětské pokoje - kuchyňské linky - bytový a kancelářský nábytek - pergoly.

Nábytek MM Prodej nábytku: - sedací soupravy - obývací stěny - ložnice - zdravotní matrace, rošty - kuchyně - kanceláře - dětské pokoje - skříně - stolky - botníky - skládání nábytku na počítači.

Služby: - průmyslové řídící systémy - automatizované systémy - počítačové sítě. Prodej: - výpočetní technika. Prodej, montáž: - monitorovací systémy - kamery. Opravy, servis, přestavby, modernizace: - výpočetní technika.

Půjčovna lodí BUFUR Půjčovna vodáckého materiálu: - lodě - rafty - kanoe - pádla - plovací vesty - lodní vaky.

Prodej polygrafických strojů: -dokončovací, knihařské a kartonážní stroje -válcové výsekové stroje -kartonážní šičky -dekupírky -kašírovací stroje -archovačky -stroje pro spirálovou vazbu.