CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
VTP centrum Velkoobchod, maloobchod: -expanzní a tlakové nádoby k vodárnám -expanzomaty a ČKD -čerpadla -manometry -termostaty, teploměry, kotle -topidla, ohřívače vody -zahradní hadice, těsnění.

Prodej: - stavební použité stroje.

Prodej, servis, instalace, poradenství: - tiskárny EPSON - scanery EPSON - spotřební materiál. Prodej: - náhradní díly EPSON.

Výrobní program: -ocelové konstrukce -zásobníky a násypky -dopravníkové pásy -odjílovače -obrábění a dělení materiálu. Údržba a servis: -kamenolomy -štěrkopískovny -betonárky.

Prodej, servis, opravy: - váhy.

Kovářská a zámečnická výroba, montáž - svařované a kované ploty - bezpečnostní a okrasné mříže - vrata i posuvná s ovládáním - krbové nářadí a příslušenství - svícny, plastiky, zábradlí - schodiště.

Meno - komplexní služby v oblasti gastroprovozů. Prodej: -nové i repasované gastro zařízení pro velkokuchyně.

Prášková lakovna: - povrchová úprava kovů práškovými povlaky Komaxit.

Vývoj: -lékařský software Praktik pro všechny ambulantní lékaře. Prodej, montáž: -počítače a příslušenství na zakázku -prodej nejvíce používaných lékařských tiskopisů -lékařské přístroje.

Autodoprava Osobní autobusová doprava: -mezinárodní i vnitrostátní -autobusy -jednodenní i víkendové zájezdy -výlety pro seniory -odvoz školních dětí na plavecký bazén. Oprava: -nákladní automobily a autobusy všech značek -příprava na STK. Svářečské práce.

Prodej, servis: -váhy všech druhů -závaží -nářezové stroje. Cejchování vah a závaží.

Revize, opravy, servis, služby: -v oboru hasící technika -hasicí přístroje -požární vodovody -školení požární ochrany PO a BOZP. Prodej: -nové hasicí přístroje -hydrantní systémy -hasícího materiálu. Poradenská služba: -požární servis.

Výroba nábytku na zakázku: - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - obývací stěny - postele - stoly - kuchyňské linky - nábytek pro školy. Renovace: - starý nábytek.

Výkup, opravy a prodej: -použité lesní stroje.

Internetový obchod výpočetní technikou.

Dřevovýroba: - palety - nábytkové hranolky. Prodej, sušení: - řezivo. Prořezávání korun stromů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - řezací kotouče, brusné kotouče a brusivo - úhlové brusky, rozbrušovačky a vrtačky - elektrické ruční nářadí.

Servis chlazení: - obchodní a průmyslové chladicí zařízení - klimatizace - chladicí boxy - chladicí a mrazicí skříně - instalace chladicí zařízení.

Jiří Svoboda - Trade Bezdrátové připojení k internetu Návrh a výstavba: - počítačové sítě. Prodej: - výpočetní technika.

Služby: -realizace, zařizování kancelářských interiérů. Velkoobchod, prodej: -kožené sedací soupravy -kancelářský nábytek, židle -bytový nábytek -ložnice, matrace -jídelní sety.

Zámečnické práce: - zábradlí, schody, mříže - konstrukce - svářečské práce - kácení stromů, údržba zeleně.

Elektro-Látal. Velkoobchod s elektroinstalačním materiálem: - jističe - pojistky - relé - kabely - svítidla - stykače - měřící přístroje - vypínače a zásuvky - nářadí.

Jaroslav Frélich - TMF Olomouc-Topolany Prodej, instalace a servis: - telekomunikační zařízení - elektronická zabezpečovací signalizace - elektronická požární signalizace - televizní antény - elektromontáže do 1000V.

Standardní výroba: - vodoměrné šachty - plastové bezodtokové jímky - bazény - kontejnery - jímky pro tlakovou kanalizaci. Zakázková výroba: -vany pro galvanické provozy.

Provádí: - stolařské práce - truhlářské práce - dřevěné obaly (krabice, bedny).