CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Zámečník, zámečnické práce.

Výroba: - ocelové konstrukce - prosklené portály, fasády, zábradlí, madla - stavební zámečnické dodávky - schody - zábradlí - nerez výrobky. Obrábění kovů.

Pěstitelská pálenice, palírna. Moštárna. Prodej a servis zahradní techniky, Husqvarna, Flymo, Prodej kotlů a bojlerů, ohřívačů vody, plynové, pevná paliva, kombinované Broušení řetězů motorových pil. Autoservis.

Ekosilt, s.r.o. Olomouc Dodávka, montáž, servis, provozování: - čistírny odpadních vod - čističky odpadních vod Výroba: - plastové nádrže dle přání zákazníka: -vodoměrné šachty -žumpy.

Výroba: - kašírované obaly z vlnité lepenky s ofsetovým tiskem.

Velkoobchod, maloobchod, dodávka, montáž: - vzduchotechnika - klimatizace - tepelná technika. Rekuperační jednotky.

Kovovýroba. Kovoobrábění. Strojírenská výroba.

Páskovačky pro ocelovou i umělohmotnou pásku. Plastové a kovové vázací pásky různých povrchových a materiálových provedení, tloušťky, šířek a návinů Vázací dráty různých povrchových a materiálových provedení, průměrů a návinů Kovové spony tibu B i jiné - různé způsoby uchycení Balící folie - stretchové strojní i ruční, různých návinů i ...

Autojeřáby Jurkovič Pronájem mobilních: - autojeřáby od 8 do 100 tun. Sídlo firmy: Družecká 280, 273 61, Velká Dobrá. Jeřábnícké práce.

Prodej: - komponenty a periferie pro výpočetní a kancelářskou techniku - e-shop.

Výroba: -zábradlí -ploty -konstrukce -schodiště -zahradní doplňky -čerpací a závlahová technika -elektromotory.

Kompletní servis čerpacích stanic. Olejové hospodářství Činnost firmy: - vložkování nádrží na ropné produkty a chemikálie - revize nádrží na ropné produkty a potrubí - montáž a servis indikatorů netěsnosti - opravy nádrží na některé chemikálie - rekonstrukce úložišť ropných produktů - zajišťování likvidace odpadů - demolice a ...

Velkoobchod: -materiály a nářadí pro laminování. Výroba: -díly karosérií na WRC soutěžní vozy -díly pro letadla,vrtulníky,palivové nádrže -díly pro automobilový průmysl -sportovní nářadí-pádla,kajaky,vesla, -technické výrobky.

Výsekové nástroje pro výrobu samolepících etiket. Výroba raznic pro flexotisk.

ESTERAK. Výroba: - zábradlí - svítidla - dveře - stříšky, markýzy. Práce: - zámečnické.

Kompletní internetové služby: - návrh a realizace www prezentací - vývoj internetových a intranetových aplikací - správa sítí - rezervační software pro hotely a cestovní kanceláře Dodávky: - hardware a software.

Výroba, opravy a servis ultralehkých letounů vlastní konstrukce (Tulák, Chico, Amigo...), replik (Trener, C104, Me-109, Stearman...)i létajících strojů zhotovených dle zákazníkem dodané výkresové dokumentace. Provádíme též doplňování výbavy, zástavby pohonných jednotek, generální opravy...

Technické prohlídky, zkoušky, revize: -kolejová vozidla. Projekce: -elektrické výzbroje. Rekonstrukce: -kolejová vozidla. Vývoj: -Elektronické systémy drážních vozidel -řídící systémy -Elektronické náhrady přístrojů vozidel -Rekonstrukce částí VN

Výroba: - sportovní potřeby - ohýbání trubek -ochranné rámy na terénní a užitková vozidla z leštěného nerezu - stavba strojů na zakázku - svařování nerezu - výrobky z nerezu.

Služby: -energetické audity -tepelně technické průzkumy a měření stavebních objektů, včetně termografie -tepelně technické posudky, výpočty a expertízy -návrhy energetických úprav a zpracování projektové dokumentace -zateplování stavebních objektů -inženýrská činnost ve stavebnictví -posuzování správné realizace zateplení ...

Zavádění aplikace Inteligentní dům: -aplikace, které s pomocí počítače a programového vybavení, dokáží řídit požadované činnosti v domě z jednoho centra.

Oprava: (i externě) - kancelářské stroje - psací stroje - kopírovací stroje - tiskárny.

Kontejnerová doprava: - odvoz sutě, komunálního odpadu, písky, štěrky. Likvidace odpadů, odpadové hospodářství.

Velkoobchod, maloobchod: - svařovací technika - svařovací materiál.