CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Dodávka: -datová média, výpočetní a kancelářská technika, vizuální technika, tonery, náplně do tiskáren -multimediální učebny „na klíč“ Nabízíme: - zpracování projektu učebny - poradenskou činnost - realizaci kompletní dodávky.

Broušení klikových hřídelí. Opravy hlav válců. Prodej: - náhradní díly na motory - těsnění hlavy válců - ventily - pístní kroužky.

Prodej, servis: - šicí stroje Lada. Prodejna šicích strojů: - Olomouc, Pavelčákova 9, tel.: 585223390 - prodejní doba: 9-18, so 8, 30-12 hod.

Velkoobchod, maloobchod: - zemní vruty - řetězy - lana - provazy.

Servis a prodej výpočetní techniky: - počítače.

Dodávka, montáž, servis: - klimatizace - tepelná čerpadla - chladicí jednotky - mobilní klimatizační jednotky - odvlhčovače.

Interiéry SVOZIL Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - ložnice a obývací stěny - bytové doplňky. Výroba z materiálu: - lamino - dýha - masiv.

Servis, opravy, revize: -rypadla Unex, Fusch, O&K, Rexroth, Hydromatic.

Truhlářství VYNAKO: Výroba nábytku na zakázku: - kuchyně, kuchyňské linky - kancelářský nábytek - interiéry restaurací - dveře, vrata - schodiště, zábradlí - postele - židle - skříně.

Výroba: -ocelové konstrukce -ocelové věšáky -čekárny městské hromadné dopravy -fotbalové střídačky -kontejnery a mobilní buňky -střešní nástavby. Zámečnictví. Svářečské práce.

Nabízí: - pronájmy pracovních plošin - doprava pracovních plošin - práce s pracovními plošinami.

Kovovobrábění. Modelování 3D. Soustružení, frézování, vrtání. Svařování CO2. Kovovýroba. Zakázková výroba strojů-ohýbačky.

Prodej: - nádoby na odpady - kovové i plastové popelnice a kontejnery - nádoby na tříděný odpad - odpadkové koše - stojany na pytle - velkoobjemové kontejnery.

Velkoobchod gastronomických potřeb pro stravovací zařízení a maloobchodní prodejny. Produkty: -nerezové nádobí -nádoby na přepravu jídla -kuchyňské nože.

Prodej, servis: -zahradní a komunální technika Agzat, Balcar, Robot, Jonsered, Solo, Alko, Stiga, Lombardini-D, Kohler, Briggs & Stratton, Tecumseh. Servis: -motorová vozidla -jednostopá motorová vozidla. Další provozovna: -Litovel, Uničovská 75.

Velkoobchod, maloobchod: - satelitní technika - DVB - technika - televize, audio - příslušenství.

Odborný velkoobchod: - voda, topení, plyn - chlazení, klimatizace - zateplovací systémy.

Zámečnictví: - kovovýroba - zámečnické práce - údržba stojů a zařízení - montážní práce.

Poskytování komplexních služeb v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce, požárně bezpečnostní řešení staveb.

Stavební zámečnictví, kovovýroba Provozovna: Výrobní hala, Bohuňovice, 783 14.

Prodej a servis: - výpočetní technika. Realizace a správa: - počítačové sítě. Zabezečovací technika. Kamerové systémy. Docházkové systémy.

Termovizní měření budov. Aplikace termografie v průmyslu, stavebnictví a v elektrických zařízeních. Komplexní zpracování dokumentace pro program Zelená úsporám. Měření těsnosti budov pomocí Blower-door testu.

Pobočka. Výroba, velkoobchod, prodej, export, oprava, servis: - chladící a mrazící vitríny, skříně - gastro zařízení - konvektomaty - nerezový nábytek, nádobí, vaničky, umyvadla.