PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Stavební firma: - novostavby - opravy budov - rekonstrukce objektů - modernizace - zateplování - sádrokartony - stolařská, zámečnická výroba - protipožární uzávěry - inženýrská činnost - správa nemovitostí.

Servis: - kancelářská technika, výpočetní technika - renovace tonerů. Prodej: - interaktivní tabule - dataprojektory. Pobočka: - Masarykova 45, Olomouc - tel.:585244135 - Nádražní 4/3, Vyškov - tel.:517330163 - Čechova 2, Přerov - tel.:581277647 - Plumlovská 77, Prostějov - tel.: 582335548

Společnost BORNOUTS s.r.o. zajišťuje dělení materiálů, tváření, obrábění, povrchovou úpravu kovů.

Společnost Huka stores s.r.o. provozuje internetový obchod se zaměřením na dům a zahradu a dodává na území ČR i EU. Sortiment společnosti se týká okruhů, kterými jsou kuchyň, koupelna, domácnost, zahrada, hobby, dílna a stavba, drogerie, sport.

Kovovýroba: - vybavení obchodů, skladů - firemní, reklamní a prodejní stojany.

Life Style Camper s.r.o. se zaměřuje na půjčování a prodej různých druhů a značek karavanů.

Plošiny Smékal je dynamická firma, která se specializuje na pronájem výškové techniky a služby. Od svého založení v roce 1990 si firma vybudovala silnou pozici na trhu a nabízí široký sortiment služeb: - Montážní plošiny: K dispozici jsou plošiny s dosahem až 20, 21, 27, a 35 metrů, což umožňuje práci ve výškách na různých typech projektů. ...

Inovativní systémy elektrického vytápění. Prodej termostatů, infrapanelů, přímotopů, zářičů, příslušenství, velkoobchod.

Firma Kovo Balut se věnuje svařování kovů a výrobě industriálního nábytku. Svářečské práce metodou MIG/MAG, TIG.

Firma zajišťuje profesionální repase turbodmychadel pro osobní, nákladní, terénní auta, stavební stroje a lodě.

Autorizovaný servis značek: - Sony, Panasonic, Technics, JVC, LG, Onkyo, Jamo, Aiwa, Grundig, Hyundai, Gogen, Gallet, ETA Divize CZECHTEC: Divize CzechTEC, v současnosti naše hlavní divize, disponuje znalostmi a zkušenostmi z oblasti automatizace výrobních procesů, s notnou podporou elektronických řídících systémů. CzechTEC si také získala ...

Poskytujeme komplexní řešení v oblasti elektroinstalací a elektromontáží, jak pro soukromé klienty, tak i pro firmy. Naše služby jsou založeny na dlouholetých zkušenostech, odbornosti a individuálním přístupu k potřebám každého zákazníka. Nabízíme širokou škálu služeb včetně elektroinstalací a elektromontáží (silnoproud a slaboproud), instalace ...

TISET Morava s.r.o. je autorizovaný prodejce a servis pokladen EURO slovenského výrobce ELCOM Prešov. Dodáváme pokladní systémy, termotransferové tiskárny, etikety, barvící pásky, roličky do pokladen aj.

Výroba: - plynové kotle - průtokové ohřívače - nástrojářské práce - obrábění.

MSA Moravia s.r.o. se zaměřuje na projektování a dodávku vybavení pro automatizaci a robotizaci.

Práce: - soustružení, frézování, vrtání, liaování - svařování v ochranné atmosféře CO2 - odporové svařování - stříhání plechů - povrchová úprava práškovou technologií - CNC vysekávání a laserové pálení.

CNC frézování, CNC soustružení. Servopohony: - uzavíracích a regulačních armatur - regulační programovatelné s frekvenčním měničem - regulační programovatelné - parametrizovatelné - vzduchotechniky v energetice

Strojírenská výroba: - obrábění - zámečnická výroba - povrchové úpravy

Dodávka, montáž: - plynové a elektrické vytápění - kotelny - klimatizace a vzduchotechnika - rekonstrukce zdrojů tepla - meření a regulace. Projekční činnost. Elektromontáže. Solární systémy a tepelná čerpadla.

Prodej a instalace klimatizační techniky Elektrolux a tepelných čerpadel

BP STAVBY Morava s.r.o. se zaměřuje na stavební a inženýrskou činnost, zakládání staveb, monolitické konstrukce a generální dodávky staveb.

Ondřej Dostál se zaměřuje na truhlářskou práci, výrobu kuchyňských linek, nábytku do domácností i kanceláří v Olomouci a jeho okolí.

Měřící metody založené na počítačovém zpracování obrazu z CCD kamer v průmyslu. Dodávka: - inteligentní kamery. Obecná průmyslová automatizace s využitím prvků (PLC) Siemens Simatic. Návrh, výroba, montáž: - jednoúčelové stroje.

Vývoj, výroba, prodej: - laboratorní, přístrojové a zdravotnické techniky - měřící stanice, vzorkovací stanice, automatizovaná pracoviště, manipulátory.

Firma se specializuje na dodávku tepelných čerpadel. Realizuje fotovoltaické elektrárny na klíč.