PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Služby: - technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany: - zpracování dokumentace požárně bezpečnostního řešení staveb - zpracování projektů pro územní a stavební řízení - posouzení požárního nebezpečí - kontrolní činnost na úseku požární ochrany - zpracování dokumentace požární ochrany - nabídka školení ...

E-shop: - ozdoby na nehty - laky na nehty - airbrush - akryly - glitry - obtisky - bižuterie - parfémy.

Výroba, servis: - lehké požární automobily - hasičské a záchranné techniky - čerpací technika - ventilátory - vyprošťovací nářadí - záchrana osob - likvidace eko havárií - osvětlovací technika - armatury. Prodej: - hasicí zařízení.

Vývoj, výroba, prodej: - rolové laminátory - bezprokladové laminovací fólie - oboustranné samolepky - velkoformátová řezačka - spotřební materiál (laminovací fólie, lepidlo s prokladem). - víceúčelový užitkový elektrovozík ZUBŘÍK (ochutnávkový a výčepní vozík ZUBŘÍK, nosič reklamy, pro volný čas, pro usnadnění pohybu).

Maloobchod, prodej: - kancelářské potřeby - kancelářská technika (kromě počítačů) - papír (kancelářský, faxový, technický, xerografický, tiskopisy, etikety, obálky, sešity, bloky). - kovový speciální kancelářský nábytek (skříně na mapy, registrační skříně). Oprava, servis: - kopírovací stroje, kopírky SHARP, MINOLTA, CANON, ...

Dřevoobráběcí průmysl - nástroje a stroje pro dřevozpracující průmysl, zejména pásové pily - technické vybavení Výroba - nástroje a zásoby na zpracování kovů, zejména pásové pily - technické vybavení

DUNA ekonomický software je spolehlivý informační systém pro vedení účetnictví, mezd, daňové evidence či skladů a objednávek, který usnadní práci nejen menším a středním firmám, ale také podnikatelům nebo nevýdělečným organizacím. Na tvorbu a vývoj těchto ekonomických, účetních, obchodních, prodejních a mzdových systémů (softwarů) DUNA se ...

E-shop: - vybavení pro hasiče - hadice - savice - armatury - výstroj a výzbroj - čerpadla, agregáty a další. Hrnčířská 411/11 751 31, Lipník nad Bečvou

Prodej, servis: - výpočetní technika - příslušenství - počítače. Pozáruční servis notebooků všech značek. Doprava do servisu a zpět zdarma.

Povrchová úprava výrobků: - nátěr základovou, vrchní barvou - nástčik základovou, vrchní barvou - komaxit (práškové lakování) - žárové zinkování - galvanické zinkování.

Kovovýroba: - obrábění na CNC strojích - tvarování, ohýbání, frézování, úhlování, stříhání plechů. Klempířské a zámečnické práce. Prodej: - hutní materiál - potrubní dílce - profilová ocel - trubky, kulatiny.

Výroba, kovovýroba, zámečnictví, prodej: - konstrukční díly - ocelové konstrukce - tlakové a beztlaké nádrže - vany pro mořící, galvanické a jiné povrchové úpravy - dopravníky - kouřovody a potrubí pro vzduchotechniku - násypky a zásobníky - technologická zařízení z nerez materiálů.

Kompletní zahradní servis. Realizace zahrady na klíč. Závlahové systémy. Zahradní prvky: - kamenné zídky - dřevěné terasy - solitérní kameny - obklady - chodníky - dlážděné plochy.

Prodej, eshop: - svářecí technika - elektrické, pneumatické a mechanické nářadí.

Hodinový manžel: - elektrikářské, instalatérské, svářečské, tesařské, montérské či zahradnické práce.

Systémy protipožární ochrany (požární ucpávky).

Prodej a servis: - výpočetní technika - serverové komponenty - software - příslušenství.

Montážní, zámečnické a svářečské práce ve výškách i na zemi.

Velkoobchod, prodej: - ložiska všech typů a rozměrů - ložisková tělesa - klínové řemeny - gufera, hřídelová těsnění - spojovací materiál - řetězy.

Dodávka, montáž, servis: - třískové obráběcí stroje - obráběcí stroje - CNC otočné stoly, děličky, produkční systém - konvenční frézky - produkční CNC frézky - nástrojařské frézky - univerzální frézky - hrotové soustruhy - nástrojářské frézky - obráběcí centra - obrážečky - rovinné brusky - měřící sondy - číslicové ...

Výroba tepelné energie: - výroba tepla - rozvod tepla - vodoinstalatérství - topenářství - plynoinstalace - zámečnické práce - vedení účetní a daňové evidence.

Výroba: - nábytek na míru - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek