PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Prodej a servis: - zemědělské, komunální a lesní techniky.

Dělení materiálu automatem. Jednotlivé řezy poloautomatem. Příčné dělení svitků. Prostřihy tabulovými nůžkami. Broušení tabulí plechů. Kartáčování povrchu plechů. Foliování povrchu plechů. Plazmatické výpalky.

Prodej, montáž a servis: alarmy, zamykání řazení, GPS monitoring vozidel a elektronická kniha jízd. Dále tažná zařízení, parkovací senzory, LED světla, dálková ovládání a mnoho dalších doplňků. Provádím opravy elektroinstalací a elektroniky vozidel.

Výroba, kovovýroba, prodej: - truhlářská ztužidla - truhlářské svěrky - strojírenská výroba - stříhání, ohýbání, zakružování plechů. Práce: - dělení, pálení materiálu - svařování CO2 - vstřikování plastů.

Internetové připojení - stabilní a rychlé připojení k internetu v lokalitách Přerov, Radslavice, Pavlovice u Přerova, Grymov, Troubky a okolí. Rychlý internet bez závazků a dlouhodobých smluv, bez FUP a omezení. Dále nabízíme tyto služby: - návrhy, realizace, instalace počítačové sítě - instalace operačního systému - odvirování ...

Činnost: - zpracování akustických studií pro účely územního, stavebního povolení.

Prodej: - úklidový parní čistič a vysavač s molekulárním separátorem.

Projekce, poradenství: - vzduchotechnika - vytápění.

Činnost: - opravy a rekonstrukce elektrické trakční výzbroje lokomotiv - montáž elektronických rychloměrů Mesit

Maloobchod, prodej: - fotopřístroje, fotoaparáty - fotofilmy, filmy - rámečky. Služby: - fotografické - fotoateliér - zhotovení fotografií. Oprava, servis: - fotoaparáty SAMSUNG, MINOLTA, YASHICA, PRAKTIKA, CONTAX - objektivy TAMRON. Sběrná služba: - fotografií.

Velkoobchod s obalovým materiálem: - tašky, sáčky, folie, stretch - mycí a čistící prostředky.

Technické analýzy a výpočty metodou konečných prvků v oblasti strojírenství se zaměřením na automobilový průmysl. Konstrukce tvářecích a střižných nástrojů. Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků.

Doprava, třídění zboží: - na paletách - zasilatelská centra - třídící zařízení - zařízení pro vnitropodnikovou dopravu - dopravní systémy, dopravníky. Montáž a servis dopravních zařízení. Projektování a výroba dopravníků. Výroba součástí dopravníků.

Výroba, kovovýroba, projekce, montáž, export, prodej: - lehké ocelové haly Astron na míru - haly Astron na klíč - konstrukční systémy - průmyslové objekty - výrobní haly, sklady - zemědělské objekty, farmy - supermarkety, halové objekty, autosalony - sportovní haly, zimní stadiony - hangáry - nadzemní parkoviště - logistické haly.

Technická prohlídka plavidel. Vystavování lodních dokladů. Vedení plavebního rejstříku. Plavební dozor.

Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) Konzultační činnost v oblasti sběren kovových odpadů, autovrakovišť. Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků z oblasti životního prostředí. Testování, měření, analýzy a kontroly. Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady. Konzultační činnost, příprava k ...

Výroba: - klíče. broušení nástrojů opravy deštníků Prodej: - klíče - zámky - kování. Nouzové otevírání bytů. Provozovna: Zámky - klíče autobusové nádraží Tovární 3248 Přerov Zámky - klíče ALBERT - Koloseum Gen. Janouška 2, Přerov

Specialisté na přesné stavební práce pro stanice technické kontroly (STK). Strojní obrábění. Soustružení, frézování. Válcování závitů zapichovacím způsobem UPW 12, 5 x70. Broušení na kulato, délka 1000 průměr 300 mm Zámečnictví. Kovovýroba.

Projekční a inženýrská činnost. Průkazy energatické náročnosti budov. Energetické hodnocení pro dotační program Nová zelená úsporám.

Půjčovna lodí. Na zakázku pořádáme vodácké zájezdy na české, slovenské, polské a rakouské řeky, školní výlety a putovní tábory na českých řekách.

Vývoj, výroba, montáž: - technické plastové výlisky pro automobilový průmysl - ventilátory pro chlazení motoru - mechanizmy, kinematika - elektrické motory - palivové systémy a SCR.

APráce: - kovovýroba - kovoobrábění, vodorovné vyvrtávání na W9A Řemeslnické práce: - zámečnické.

Oprava, servis: - notebooky - čištění notebooků - počítače. Služby: - správa počítačových sítí.