PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Výroba, servis: - dopravníky - technologická zařízení pro kamenolomy, pískovny - technologická zařízení pro cukrovary Služby: - dělení materiálů - lisování - svařování.

Prodej: - autobusy zn. Iveco a SOR.

Velkoobchod, prodej: - balící materiál - fólie pro potravinářský průmysl - jednorázové nádobí - tašky - termopásky, termoetikety - motouzy, papírové výrobky.

Obchodní činnost - zemědělské stroje Zámečnictví Servis - STK traktorů Zemědělské služby

Výroba, kovovýroba, montáž, servis: - technické vybavení pro zvony - elektrické pohony zvonů, lineární motory - zvonkohry, konstrukce zvonkoher, ozvučení - zvonové stolice a repase zvonových stolic - konstrukce pro zvony - srdce zvonů - vše pro historické zvony - zvony pro kapličky a zvonice - věžní hodiny - hodinové ...

Zasklívání lodžií a balkónů. Výroba a montáž: - ocelové a hliníkové zábradlí na panelové domy. Výškové práce. Nátěry střech a fasád.

Výroba a dodávka: - městské mobiliáře - pergoly - dřevěné prvky - lavičky. Výroba a dodávka: - ploty.

Maloobchod, prodej, e-shop: - hardware - software - spotřební elektronika - PC, počítačová sestava.

Dovoz, prodej, servis obytných přívěsů, automobilů: - Hobby, LMC, Fendt, Adria - caravany na podvozcích - obytné přívěsy, automobily - náhradní díly (Hobby, LMC, Fendt, Adria) - příslušenství. Cestovní agentura: - zajištění pobytů.

Čištění interiérů aut - v oblasti Přerov a Bytřice pod Hostýnem Půjčovna - stroje na čištění koberců a čalounění - v oblasti Přerov a Bytřice pod Hostýnem Zajištění - pravidelné a občasné úklidy - úklidy po malířích - mytí oken - v oblasti Přerov a Bytřice pod Hostýnem Zajištění - čištění ...

Velkoobchod, maloobchod, eshop: - kancelářská technika - kompatibilní tonery - etiketovací kleště - barvící válečky - balící pomůcky.

FEA, spol. s r.o. - Lipník nad Bečvou. Výroba, servis, oprava: - hydraulický válec, hydraulické válce, pístnice, hydraulický, hydraulika - přímočaré hydromotory, hydromotorů, přímočarý hydromotor - hydraulické válce na zakázku i v malosériové výrobě - rekonstrukce zahraničních hydraulických válců v rámci EHS - přetěsňování hydraulických ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, oprava, servis, prodej: - elektromotory, elektrické motory. Oprava, servis: - kroužkové motory - stejnosměrné elektromotory - spouštěče, spouštěčů - brzdy elektromotorů - kalových čerpadel - oběhová čerpadla - elektropřevodovek, převodovky - elektrické kladkostroje - svářečky, svářeček, ...

Výroba: -ocelové konstrukce. -ocelové haly.

Vývoj, návrh, výroba - modely, prototypy a mechanické součásti strojních zařízení

Výroba, dodávka, montáž - mostní svodidla - kotevní technika - ocelové kotvy OMO

Výroba, montáž, opravy, servis - převodové skříně Řemesla, služby - zámečnické práce - kovoobrábění - lisování, děrování Generální opravy - obráběcí stroje

Prodej, servis: - zahradní technika - zahrádkářské potřeby - potřeby pro chovatele - textil, obuvv, koberce.

Nákup, prodej a modernizace obráběcích strojů: - brusky - frézky - karusely - soustruhy - stroje na ozubení - vrtačky - vyvrtávačky - pily - lisy - nůžky, aj.

Značková prodejna MONARC. Maloobchd, prodej: - kuchyňské linky - sektorový nábytek - PC stoly, jídelní stoly, TV stolky, konferenční stolky - skříně, police, regály - židle kuchyňské, kancelářské, barové - sedací soupravy, čalouněný nábytek křesla - postele-dřevěné, kovové -matrace. Sídlo firmy: - Úsobrnská 458, 56944 ...

Opravy, servis: - osobní, dodávková vozidla - motorky - veteráni - zahradní technika. Práce: - zámečnické - svářečské - klempířské - topenářské.

Prodej, projekce, projektování, realizace, údržba, servis, oprava: -automatizace pro průmyslová i neprůmyslová odvětví: -měřící, regulační technika -instrumentace -řídící systémy -vizualizace -informační technologie. Analytické a projekční práce.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: - ocelová lana standardních konstrukcí - ocelová lana speciální, osmipramenná, nekroutivá - ocelová lana nerezová, s PVC obalem - příslušenství ocelových lan, svorky, napínáky, očnice, třmeny - vázací prostředky (lanové, řetězové, textilní) - vázací body pro zvedání břemen - speciální uchopovací ...

Prodej děrovacího nářadí od americké firmy American Punch Co. na různé typy děrovacích strojů např. GEKA, Sunrise, Edwards, Durma apod. Pokud si nevyberete ze standardně nabízených děrovadel, vyrobíme na zakázku dle vašich potřeb. Prodej a servis kovotvářecích strojů ironworkerů (univerzální hydraulické nůžky). Prodej hydraulického ohraňovacího ...

Konstrukční a technická kancelář. Služby: - příprava a vypracování technických návrhů: - zhotovení výrobní dokumentace ocelových konstrukcí, potrubí, zásobníků, dopravníků aj.