PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Výroba, opravy strojů a zařízení, obchodní činnost: - prodej, oprava, modernizace GO soustruhů SU50A a SV18RA - servisní opravy obráběcích strojů po celé ČR (soustruh, frézka, bruska, vyvrtávačka) - preventivní technické prohlídky, komplexní údržba strojů - výroba, prodej náhradních dílů k obráběcím strojům. Nákup, prodej: - starší ...

Opravy, údržba: - elektrické lokomotivy - motorové lokomotivy - nákladní vozy - pneumatické brzdové zařízení kolejových vozidel - součástí kolejových vozidel - elektronické součásti kolejových vozidel.

Velkoobchod, maloobchod, prodej sortimentu: - ložiska - všechny typy a rozměry - gufera - ložisková tělesa, ložisková pouzdra - Segerovy pojistky - klínové řemeny - veškerá mazací technika. - řetězy Vamberk

Výroba, vývoj, poradenství, servis, prodej: - informační technologie - KARAT komplexní podnikový informační systém ERP. Prodej, dodávka, oprava, servis, montáž, instalace: - vybavení hardware, software - výpočetní technika, počítače, PC - datové záložní zdroje.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - italské zahradní postřikovače - rozprašovače - řemeny, řemenice Optibelt

Práce: - stavební práce - rekonstrukce, revitalizace - práce ve výškách - pokrývačské práce - střešní práce - výškové práce. Zámečnické práce: - výroba zámků a kování. Předpovrchové a povrchové úpravy kovů: - tryskání, odmašťování kovů, práškové lakování KOMAXIT

Výroba a prodej: - palety - dřevěné obaly. - EUROGITTERBOXY - bedny MARS - KLT.

Výroba, prodej, velkoobchod, maloobchod: - záchranná hasičská, požární technika - zásahové hasičské automobily, přívěsy, žebříky, plošiny, čerpadla, stříkačky - vyprošťovací a bourací zařízení - výroba hasičských záchranných obleků.

Opravy: - jezy - stavidla. Dodávka, montáže: - potrubí - konstrukce.

Prodej a servis - autodiagnostika a kouřoměra pro SME Projekce a dodávka - zkušebny motorů a vozidel Prodej - software pro vývojáře motorů a automobilů

Výroba, prodej: - pryžové (plastové) zdravotnické výrobky, prostředky (hadicové profily, vstřikované díly) - urologické stenty a sety (urologický materiál) - instrumenty, nástroje, příslušenství: - endoskopické, gastroskopické, kolonoskopické, ERCP, endosonografické.

Prodej a velkosériová výroba nábytku: - kancelářský, koupelnový, předsíňový nábytek - obývací pokoje.

Maloobchod, prodej: - spotřební elektronika, bílá technika, domácí elektrospotřebiče - elektronika (televizory, DVD, hi-fi, videorekordéry, satelity, rádia) - elektrospotřebiče (pračky, mrazničky, ledničky, myčky, sporáky, mikrovlnné trouby) - fotoaparáty - mobilní telefony - kancelářská technika - výpočetní technika, počítače, PC.

Karavany. Obchodní zastoupení značek HOBBY, LMC, FENDT. Obytné automobily.

Svařované podlahové rošty Lisované rošty Profilové rošty Zátěžové a pojezdové rošty

Práce: -broušení -kovoobrábění

Výroba, maloobchod, prodej, eshop, bazar: -astronomická technika

Výroba - zábradlí Kovářské a zámečnické práce - nože

Dovoz, velkoobchod, prodej vojenského a outdoorového zboží z celého světa.Nabízíme široký sortiment vojenské výstroje a doplňků různých armád pro život v přírodě, rybáře, myslivce, lesáky, trempy, pro volný čas atd. Náš armyshop nabízí jak originální výstroj a výbavu, tak i věci vyráběné pro civilní trh. Dále provádíme ražbu identifikačních US ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - foto - kino, fotopotřeby - vybavení fotolaboratoří a fotoateliérů - fotoaparáty, fotopříslušenství, blesky, stativy, diaprojektory, filtry - profesionální filmy, kinofilmy - elektronické diáře, kalkulačky - mobilní telefony. Fotobazar. Oprava, servis: - fotopřístroje, optické přístroje.

Výroba, montáž: - dializační soupravy - oftalmologické vyšetřovací přístroje.

Maloobchod, prodej, servis: - kopírovací stroje - tiskárny - spotřební materiál - kancelářská technika - kopírování.