PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Služby: - zemní a výkopové práce - úpravy terénů pozemků - vedení a opravy inženýrských sítí - nákup prodej a servis stavebních strojů do 5ti tun

Společnost je držitelem certifikátu integrovaný systém řízení dle norem ISO 9001:2001, 14001:2005, OHSAI 18001:1999. Projektování, poradenství, výroba, prodej: -stavební železobetonové dílce pro průmyslovou, bytovou, občanskou, inženýrskou výstavbu -předpjaté stropní panely SPIROLL -železobetonové stropní desky, překlady -stropní, ...

- frézování dřeva, plastů, modelů, forem - laserové mikro svařování - laserové gravírování kovů Sídlo: Zahradní 1299 751 31 Lipník nad Bečvou.

Výroba zdravotnických prostředků. Výroba elektronických součástek. Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd: - testování, měření, analýzy a kontroly.

Výroba: - ocelové konstrukce - velkoobjemové nádrže. Autojeřábnické práce. Obráběčské práce.

Kovovýroba: -výroba jednoúčelových strojů. -svářečské práce MIG/MAG, MMA. -šnekové, pásové dopravníky. -korečkové elevátory. -roštnicový podavač. -zásobníky. Montážní, demotážní práce strojního zařízení.

Projekce, vývoj, výroba: - spalovací motory - monitorovací technika pro spalovací motory. Výroba, prodej: - válcové zkušební stolice pro zkoušení - mechanické díly zkušebních stolic pro zkoušení spalovacích motorů - motorové palety - zařízení kontejnerových zkušeben spalovacích motorů - signální zařízení pro dráhy - ...

Prodej, E- shop, servis: - výpočetní technika - software - připojení k internetu - datové služby.

Výroba: - zdravotnické zařízení - rentgenové hlavice - mobilní rentgen.

Kovovýroba, výroba, prodej, export: - lehké i těžké ocelové haly - nosné, kovové konstrukce, haly - kovové schodiště (venkovní i vnitřní) - vrata, mříže, regály, ocelové dveře - mosty - díly jeřábů LIEBHERR. Řemeslnické práce.

Prodej: - pláště pro hydraulické a pneumatické válce - pružiny. Honování trubek - broušení, obrábění, bronzování Speciální obrábění-hydraulické a pneumatické válce. Výroba: - aluminiové trubky. Speciální obrábění pro strojírny, lisovny.

Prodej: - kovoobráběcí stroje - tvářecí stroje - použité stroje.

Servis: - dopravní manipulační techniky - autoservis - oprava startérů a alternátorů - školení řidičů vzv

Prodej a servis - stroje a zařízení k úpravě nerostných surovin

Výroba, projektová činnost, montáž, prodej: - čerpadla - regulační armatury - automatické čerpací stanice - plastové čerpadla - frenvenční měniče - ucpávky, spojky - průmyslové armatury.

Výroba - zakružování profilů - zámečnická činnost lehkých svařenců - obrábění na soustruhu - výroba přírub.

Servis polygrafických zařízení. Servis a dodávka náhradních dílů pro polygrafická zařízení převážně značek DUPLO a STRATI.

Oprava, převíjení: - elektromotory - autoelektrika - čištění interiérů.

Strojírenská výroba: - soustružení - frézování - broušení - řezání. 5-osé CNC obráběcí centrum. 3-D měřící zařízení Call Reiss.

Práce: - kovovýroba - obrábění kovů - zpracování kovů - zámečnictví. Řemeslnické práce: - zámečnické - svářečské.

Strojírenská výroba. Soustružnické práce. Frézování. Řezání vodním paprskem. Tváření materíálu. Tryskací zařízení. CNC obráběcí stroje. Kusové zakázky. Sériové zakázky pro kolejová vozidla.

Kovovýroba. Řemeslnické práce: - zámečnické - soustružnické, frézařské, lisařské práce. Výkup, sběr: - druhotné suroviny - likvidace autovraků - palety - autodopravy.

Dodávka montáž: - pokrývání střech - výroba klíčů - zahradní krby. Prodej: - klempířské prvky - spojoací materiál - plechy.