PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Práce: - ocelové konstrukce - kovoobrábění - kovovýroba.

Prodej: - kopírovací stroje - kopírky - mobilní telefony.

Prodej, montáž: - kuchyně na míru - vestavné skříně - kancelářský nábytek - plovoucí podlahy - stolky, obývací stěny, ložnice - vestavěné spotřebiče.

Prodej, oprava: - jízdní kola - doplňky - šicí stroje.

Výroba, kovovýroba, prodej: - jednoúčelové obráběcí stroje - automatické rovnací lisy včetně automatizace - strojní díly a podskupiny dle požadavků zákazníka.

Prodej, instalace, montáž, servis: - zabezpečovací technika, požární signalizace - napojení na ochranný pult policie - kamerové systémy - faxy, telefonní ústředny - telekomunikace, kopírky, skartovací stroje.

Oprava, servis, prodej: - elektromotory do 100kW - elektrické motory - vybrané druhy výměnou - expresní opravy do 10kW - čerpadla kalová, oběhová - transformátory - elektrické magnety, cívky - vířivé pračky - svářečky.

Výroba nábytku na míru: - kuchyně - vestavěné skříně - postele - schodiště - koupelnový nábytek - dětský nábytek - kancelářský nábytek.

Montáž, opravy, údržba a revize: - vyhrazená elektrická zařízení. Výroba: - rozvaděče nízkého napětí. Truhlářství. Výroba: - nábytek - kancelářský nábytek - kuchyňské linky - plovoucí podlahy. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské - podlahářské.

Nástrojárna a servis. Konstrukce a výroba : - upínací adaptéry a desky pro stavební stroje - čepy a pouzdra pro stavební stroje - lžíce pro stavební stroje - výroba upínačů - speciální díly, náhrady origo dílů - lisovací nástroje - přestavby strojů Prodej : - gumové pásy na stavební stroje - zuby a zubové systémy pro lopaty ...

Digitalizace kronik a dokumentů. Zahraniční obchod. Inženýring.

Multys Maloobchod, prodej: - výpočetní a kancelářská technika - počítače, komponenty PC - kopírky, tiskárny, skenery - monitory. Výroba: - razítka. Práce: - kroužková vazba - kopírování, laminování.

Vývoj, výroba, prodej: - zdravotní technika, přístroje.

Výroba: - zvedací mechanismy pro obládání stavidel - rámy stavidel - stavidla.

TIGEMMA, spol. s r.o.Bělotín Kovovýroba. Opracování plechů na CNC strojích: - řezání laserem do síly 20 mm, formát 2x4 m - kyslíkové a plazmové řezání plamenem do síly 180 mm, formát 2, 5x6 m - ohýbání na ohraňovacím lise v šířce 4000 mm, tloušťce 8 mm - svařování v CO2 a TIG/WIG. Povrchová úprava kovů a ochrana plechů: ...

Návrh, projekce, dodávky, inženýring, realizace: - ve strojírenství - stroje pro zpracování a výrobu drcených, mletých vápenců - rekonstrukce starších provozů - mlýny, drtiče, cementárny, vápenky, mlýnice, teplárny.

Maloobchod, oprava, servis: - kancelářské stroje - kancelářská technika - satelitní technika SkiLink.

Kovovýroba, výroba, montáž, prodej: - ocelové konstrukce. Řemeslnické práce: - zámečnické - svářečské.

Výroba, kovovýroba, montáž, servis: - vybavení hřišť - nosným programem společnosti je výroba scate - boardových U-ramp a jejich příslušenství - skateboardové dráhy, rampy, Spine ramp, Jump ramp, Fun Box, Piramida, Wall Ramp. Řemeslnické práce: - zámečnické.

Prodej, poradenství, servis, prodej: - výpočetní, kancelářská technika - počítače - kopírky - faxy - tiskárny - scanery - programy pro vedení účetnictví - náplně - tonery - pásky do psacích strojů.

Výroba, výzkum, vývoj: - filtrační lisy (300-1500 mm), - čistírny odpadních vod - ostřikovače plachetek - obslužné plošiny, zásobní nádrže. Dodávka technologických celků: - filtrace suspenzí a odvodňování kalů čistíren i odpadních vod. Služby: - filtrační testy a poloprovozní zkoušky - návrhy typů a velikosti filtračního ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - čerpací technika - čerpadla membránová, pístová s pneumatickým pohonem - čerpadla peristaltická hadicová - čerpadla s rotačními písty - čerpadla zubová, odstředivá - čerpadla sudová s pneupohonem.

Práce: - kovoobrábění - kovovýroba.