PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej, servis výpočetní techniky a kopírovací centrum. Sortiment: - počítače - notebooky - tiskárny - kopírky - inkousty a tonery. Kopírovací centrum: - barevný a černobílý tisk - barevné a černobílé kopírování - grafické práce - laminování - vizitky - letáky - pozvánky.

Výroba a vývoj tenkých vrstev pro optiku a elektroniku

Projektová a inženýrská kancelář specialista na technologii a vzduchotechniku

Jsme truhlářská firma zabývající se zakázkovou výrobou: Nábytek z masivu, lamina a dýhy Kuchyně, vestavěné skříně, ložnice, postele, obývací stěny, koupelnový nábytek, pracovní a jídelní stoly a jiné dle vašeho přání Samonosné schody, obklady schodišť, zábradlí, patra na spaní Dodáváme / zprostředkujeme: Interiérové ...

Prodej a e-shop - prostředky nejvyšší kvality pro mechanickou a elektro údržbu a opravy vozidel - aditiva zvyšující výkon benzinových i dieselových motorů a převodovek. - sady na čištění filtrů pevných částic. Obchodní zastoupení pro ČR spol. Petromark Automotive Chemicals B.V.(NL).

Dodávka a návrhy interiérových řešení: - stavební pouzdra pro dveře - půdní schody - zárubně, dveře - posuvy - obkladové systémy - zábradlí - stříšky

Komponenty a systémy pro topení v rodinných a činžovních domech: - systémy pro nezávislé topení a přípravu teplé vody - decentralizované měření spotřeby tepla pro každou bytovou jednotku - zařízení pro regulaci podlahového vytápění. Sídlo společnosti: - Bohnická 5/28, 18100 Praha, tel: 284001081.

Dřevoprodej, interiéry: - hoblované dřevo - nábytkové hrany - nábytkové kování - řezivo - stavební kování - stavebně truhlářské výrobky - elektrospotřebiče. Služby: -likvidace dřevního odpadu -rozvoz -montážní práce.

Pronájem: - pásové pracovní plošiny - pásové mini jeřáby - mini rypadla - přívěsy.

Oprava, servis: - agregáty - paletové vozíky. Technické prohlídky. Půjčovna: - vozíky. Prodej: - nové vozíky - použité vozíky - plošinové elektrické vozíky.

Výroba, dodávka, montáž technologického zařízení ve vodohospodářských odvětvích, dále v oblasti zpracovatelského a chemického průmyslu, teplárenství, energetiky. Dodávka a montáž bazenových technologií.

Zakázkové kovoobrábění, zejména frézování na CNC frézkách a na klasických soustruzích. Zajistíme kusovou i sériovou výrobu.

Prodej, oprava, servis: - chladničky - mrazničky - ledničky.

Ocel, ocelolitiny: - soustružení - frézování - obrábění - stříhání a ohýbání - svařování a pálení ocelí. Opracování odlitků a výkovků. Prodej: - průmyslové armatury - potrubí - ventily - šoupátka - zpětné a uzavírací klapky - kulové kohouty - ovladače kondenzátu - kompenzátory - filtry - hydranty.

Opravy, generální opravy: - speciální železniční, drážní stroje (čističky kolejového kameniva, automatické strojní podbíječky, pluhy na úpravu štěrkového lůžka...) - výroba, opravy náhradních dílů na tyto stroje - autorizované opravy mechanizace Robel - smluvní výrobce hydraulických hadic HANSA-FLEX.

Stavební činnost: - výkopové práce - opravy pozemních komunikací - demoliční práce. Půjčovna, prodej: - stavební stroje. Doprava: - nákladní.

Vývoj, výrobu, prodej, servis - čerpací technika - čerpadla - vývěvy.

Pobočka firmy - centrála Mělník. Výhradní zástupce německé firmy LIEBHERR. Prodej, oprava, servis (autorizovaný): - mobilní jeřáby, autojeřáby - hydraulická rypadla - bagry - bourací kladiva - buldobagry - kolové, pásové nakladače - dozery - veškeré stavební stroje - stavební mechanizace - jeřáby a stavební stroje ...

- projektování automatizace výrobních procesů - měření a regulace technologických procesů - revize elektrických zařízení - programování PLC a vizualizací HMI - konfigurace frekvenčních měničů - nastavení průmyslových kamer - výroba rozvaděčů - elektroinstalace výrobních strojů - elektroinstalace v prostředí s nebezpečím výbuchu do ...

Tuzemská i zahraniční stavební autodoprava - valníky a hydraulická ruka pro celou oblast Moravy Pro okolí Hranic: Provádění zemních prací, terénních úprav. Prodej štěrku a písku. Zpracování stavebního odpadu. Půjčovna kontejnerů na odpad a suť.

Výroba, maloobchod, prodej: - galanterní, kufrové kování - lisování kovových dílů - ražení, sekání, lisování - autodíly (dveřní výplně, zadní plata) - výrobky z plastů - vstřikování, lisování plastů. Vývoj, konstrukce, výroba, poradenství: - střižné nástroje - lisovací formy - formy (na plasty, na tváření kovů za ...

Výroba přepravníků na koně pro celou Evropu. Oprava, servis: - přívěsů, nástaveb. Prodej: - náhradní díly. Půjčovna, pronájem: - nákladní přívěsy do 2500 kg - vozidla pro přepravu koní - návěsy, přívěsy, nástavby na nákladní a užitková vozidla - přepravníky koní.

Společnost Matula-pohonná technika, spol. s r.o. je strojírenskou firmou zaměřující se na výrobu pohonné techniky. V našem sortimentu naleznete speciální převodovky a také ozubená soukolí. Sídlíme ve městě Přerov na adrese U Silnice 51/24. Výroba, kovovýroba: - pohonná technika - ozubená soukolí - speciální převodovky (čelní, mechanické, ...

Konstrukční a projekční práce ve strojírenství. Technické poradenství.

Společnost Steelmont - konstrukce s.r.o. poskytuje svým zákazníkům široké spektrum služeb v oblasti kovovýroby. Hlavním výrobním programem je dodávka ocelových součástí technologických celků pro hutní, chemický, metalurgický a zpracovatelský průmysl a dále pak výroba ocelových konstrukcí, halových objektů či netlakových nádob a nádrží. Sídlíme ve ...