CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Kompletní služby v oblasti měření a regulace - projekce, dodávka, realizace, montáž, servis.

Opravy, servis: - chladničky - mrazničky. Prodej, montáž, servis: - klimatizace.

Revize: - plynovody - plynová zařízení - přípojky plynu - regulační stanice plynu - tlakové nádoby - kotle (parní, horkovodní) - tlakové zkoušky. Kancelář: Olomoucká 2939/15 Prostějov

Truhlářství Marek Jančík se zabývá zakázkovou výrobou nábytku především z velkoplošných materiálů jako jsou laminované dřevotřískové desky, dýhované dřevotřískové desky, MDF desky, laťovky, překližky atd. Truhlářství, zakázková výroba: - výroba nábytku na míru - výroba nábytku na zakázku - nábytek z velkoplošných materiálů - laminované ...

Oprava: - elektrospotřebiče - audio, video technika - gastro zařízení-konvektomaty Rational - bílá technika - satelitní technika - televizní rozvody. - pračky, mčky nádobí, vestavné spotřebiče, sušičky, indukční desky, vestavné trouby.

Zámečnictví, umělecké kovářství: - brány - branky - zábradlí - mříže - krbové doplňky

Vyrábíme plastové bazény, jímky, septiky, žumpy, nádrže, jímky na dešťovou vodu. Bazény a jímky rozvážíme po celé ČR a SR.

Stolařství - výroba nábytku a dveří. Zakázková výroba: - veškerý nábytek - kuchyně na míru - kanceláře.

Zabýváme se: -zakázkovou výrobou z nerezi a oceli. Nabízíme: -broušení a leštení nerez materiálu -výrobu nástřešků, zábradlí, schodišť a oplocení budov.

Výroba vřetenových čerpadel. Opravujeme veškerá jednovřetenová čerpadla . Ojemová čerpadla především zubová, třívřetenová a s rotujícími písty. Náhrady a přestavby čerpadel. Kooperace CNC obrábění.

Prodej, montáž, servis - tepelná čerpadela - klimatizace.

Energetický specialista - energetický audit - průkazy energetické náročnosti - kontrola kotlů a rozvodů - inženýrská činnost ve výstavbě.

Montáž, opravy, servis - vzduchotechnika - chladící zařízení a tepelná čerpadla. Zámečnictví, nástrojárna.

Laboratorní a zdravotní technika - výroba a servis úpraven vody na bázi reverzní osmózy - servis parních a horkovzdušných sterilizátorů.

Poskytování - připojení k internetu - pevné telefonní služby - mobilní telefonní služby Prodej - výpočetní technika - telekomunikační technika Servis - výpočetní technika - telekomunikační technika

Kovoobrábění - soustružení Zámečnické práce

Drobné výrobky z plastů Zakázková výroba, velkoobchod, maloobchod: - obalové materiály. Sortiment: - sáčky - pytle - tašky - přířezy Prodej: - vložky do kontejnerů, kartonů, popelnic - alobal - pečící papír - potravinářské folie - pohárky - tácky - sáčky do odpadkových košů - pytle do popelnic.

Poskytujeme služby v oblasti zavlažování. Navrhneme zavlažovací systém. Mikrozávlaha, kapková závlaha. Instalujeme zahradní osvětlení.

Dodávka - vestavné spotřebiče. Návrhy, výroba na zakázku, prodej, montáž: - kuchyňský nábytek na míru - kancelářský nábytek na míru - nábytek na míru (ordinace, penziony, obchody) - nábytek na míru pro soukromé byty, domy, penziony - nábytek na míru pro školy, tělocvičny. Vše včetně dopravy.

Práce: - zámečnické - svářečské. Strojírenská výroba. Universální a atypické systémy. Portály včetně obložení. Ocelové konstrukce a montážní práce. Stavební a prefabrikační zařízení. Obchodní a zprostředkovatelská činnost. Vlastní doprava. Pálení Plazmou. Pálení Autogenem.

Revize, kontrola: -plynových a tlakových zařízení.

Výroba: - krabice na zakázku - skládačky - krabice víkové - přířezy a mřížky - používaný materiál 3-vrstvá a 5-ti vrstvá lepenka.

Prodej: -fotoaparáty, fotopotřeby, filmy. Vyvolávání fotografií.

Prodej, dodávka: -systémy pro oděvní, automobilovou a nábytkářskou výrobu -žehlicí technika -žehlicí lisy -fixační lisy -vyvíječe páry -nakládací stoly.