CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Řemesla, služby, opravy, servis - zámečnická výroba - kovové brány, vrata - ohýbání, lisování plechu - svářečské práce - karosárna, kompletní opravy vozů - autolakovna, lakování karoserií

Montáž: -drobné ocelové konstrukce. -potrubní rozvody. -dvouplášťové potrubí. Práce: -svářečské. -svařování v ochranné atmosféře. Služby: -ubytování.

Výroba nábytek na zakázku. Realizace kuchyně, kuchyní, obývací stěna, skříně, dětské pokoje či koupelnový nábytek včetně montáže. - pokládka podlah - kancelářský nábytek - 3D návrhy zdarma.

Hodinový manžel: - kompletní elektroinstalace - montáž zabezpečovacích systémů - instalace lustrů a svítidel - drobné zámečnické, instalatérské, stolařské práce - běžná údržba domácností - sestavování nábytku

Maloobchod, prodej: - elektrospotřebiče - elektronika - audio-video-foto - kancelářská technika - hudební nástroje - telekomunikace.

Kovovýroba. Práce: - zámečnické - svářečské - soustružnické - kovovýroba.

Strojírenská výroba: - kusová a malo-sériová výroba z veškerých druhů materiálu a ocelí - subdodávky nástrojů pro automobilový průmysl - dodávky součástí strojů a zařízení(do tuzemských společností i do ostatních zemí EU).

Návrhy, realizace, dodávka, servis, oprava: - tepelná čerpadla. Realizace. - primární okruhy a topné systémy. Práce související s dodávkou tepelných čerpadel: - pokládka plošného kolektoru - hloubení vrtů - realizace topného systému.

Dodávky a montáž mostních a ocelových konstrukcí.

Dodávka průmyslové automatizace výrobních technologií.

Práce, řemeslo: - kovoobrábění - výroba speciálních zámečnických konstrukcí a svařenců - ocelové protipožární dveře - výroba a montáž ocelových konstrukcí - kovovýroba.

Služby v energetice, stavební, montážní a zámečnické práce.

Maloobchod, prodej: - spotřební a průmyslová čerpadla - domácí vodárny a čerpací stanice.

Montáže: -tiskařské stroje na výrobu obalových materiálů. Vývoj průmyslových strojů pro výrobu obalů. Vyvíjíme extrudéry pro výrobu vyfukované a lité fólie, flexotiskové a hlubotiskové stroje, stroje na zušlechtování a zpracování papíru, syntetických tkanin a na principu FFS (tvarování, plnení, uzavírání).

Prodej: - autodíly - nahradní díly - oleje.

Truhlářské práce - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - zahradní domky - pergoly. Zakázková výroba - nábytek - ložnice - vestavěné skříně - dětské pokoje - zahradní nábytek - posuvné dveře - koupelny.

Maloobchod, prodej: -železářství -spojovací materiál -barvy, laky -lepidla, tmely -nářadí -elektromateriál

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -zemědělské stroje

Prodej: - učebnice, učební pomůcky. Zpracování mezd a vedení personální agendy, zpracování účetnictví pro školské organizace. Vzdělávání pedagogických pracovníků. Soutěže a olympiády. Výroba nábytku pro učebny a kanceláře. Ubytovací a hotelové služby. Vzdělávací zájezdy tuzemské i zahraniční.

Kovovýroba, prodej: - řeznické potřeby (háčky na maso, cenovky, vozíky na přepravu, háky s kladkou) - potřeby na zabíjačku - grilovací potřeby - pojistky hasicích přístrojů

Přímý dovozce, velkoobchod: - second hand oděvy v původním balení, netříděný textil - čistící textilie savé 100% bavlna vhodné k čištění strojů a dílenského zařízení, pro úklidové práce.

Projekce, dodávka, montáž: - haly - konstrukce - halové systémy.