CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej: -výpočetní technika -PC komponenty, počítače, monitory, notebooky, LCD monitory, sítě, paměťové karty, LCD monitory -foto -video -mobilní telefony -kancelářská technika -tiskárny, projektory -servis PC a notebooků.

-Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Výroba plastových a pryžových výrobků -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Výroba ...

Prodej pokladních systémů pro restaurace. UnTill, restaurační program, měřící technika, dávkovače nápojů, dotekové obrazovky, tiskárny, vzdálený číšník, PDA, programy pro restaurace a hotely.

Nákup, prodej, výkup: - nákladní automobily, užitkové vozy a sklápěče - návěsy a přívěsy - zemní stroje.

Sériová výroba na soustružnických automatech.

Oční optika. Prodej: - brýle, brýlové obruby, čočky - oční vyšetření.

KRÁLOVSTVÍ PLNÉ ELEKTRA. Maloobchod, prodej, splátkový prodej: -bílé zboží-elektrospotřebiče, (chladničky, mrazničky, sporáky, trouby, odsavače, mikrovlnné trouby, pračky, myčky, bojlery, mixéry, vysavače, kávovary, žehličky, vestavěné spotřebiče do kuchyňských linek atd.) -černé zboží-elektronika (kamery, hi-fi věže, televizory, ...

Prodej, půjčovna: -karavany, obytné vozy ADRIA -přívěsy -přívěsné vozíky. Servis: -karavany. Prodej: -příslušenství a náhradní díly ke karavanům. Autodoprava.

Prodej, servis: -výpočetní technika, hardware.

Výkup, prodej: - použité i nové kovoobráběcí, tvářecí či gravírovací stroje včetně plazmových řezaček.

Výroba: -nástroje pro práci za tepla -ozubená a řetězová kola /ne kuželová/ průměr 30-900 mm. Broušení nakulato. Renovace jeřábových pojezdových kol. CNC soustružení. Zámečnické práce.

Půjčovna, pronájem: - 8 a 9 místné minibusy - střešní boxy - rybářské čluny - lodě.

Realizace a údržba zahrad pro soukromou i firemní klientelu. Návrhy a vizualizace zeleně. Zakládání trávníků: - obnova a údržba trávníků - pokládání travníh koberců Zakládání jezírek a vodních ploch. Údržba zahrad a terénů. Dodávka a montáž - zavlažovací systémy.

Pilařská výroba, výroba palet, výroba dřevěných obalů, výroba atypických palet

Truhlářství, podlahářství Pokrývačství, tesařství -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba a opravy čalounických výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Sklenářské práce, rámování a paspartování -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba ...

Prodej: - pneumatické, elektrické a hydraulické nářadí - příslušenství.

Realizace - solární systémy. Topenářské práce. Dodávka - centrální vysavače HUSKY, DUOVAC Rekonstrukce - koupelny. Instalatérské práce stavební a dokončovací práce.

Prodej zemědělské techniky a strojů pro speciální práce: - CASE IH (traktory, sklizňová technika, manipulátory) - SIMBA Great Plains(zpracování půdy) - CASE CE (manipulátory) - BERTHOUD (postrikovače) - KUHN (zemědělská technika).

Dodávka, modernizace, rekonstrukce, montáž, servis a revize výtahů.

Prodej a montáž vzduchotechnického a klimatizačního zařízení. Větrání bazénů a wellness.

Pořez - kulatina Výroba - EUR palety, jednorázové palety Prodej - nejlepší ceny Zemní práce smykem řízeným nakladačem CAT 226b Sečení trávy

V roce 1998 je založena firma Pekr Metax majitelem Petrem Kratochvílem a jeho synem se zaměřením na antikorozní povrchové úpravy součásti vodních elektráren a dalších strojírenských zařízení. Firma se úspěšně podílela na celé řadě zakázek, jako například elektrárna Dlouhé Stráně, vodní elektrárna Vír, vodní elekrárna Les Království, vodní ...

Distribuce: - moderních technologií pro estetickou medicínu a beauty centra. Italský přístroj R.B.S.Overline. Prodej: - tělové zeštíhlujícíc zábaly Body Wrap pro kosmetické, lázeňské a terapeutické salóny či relaxační zařízení. Pořádání školení.